Meniu

Labioplastie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din ce in ce mai multe femei opteaza pentru operatia de labioplastie in Iasi, din diferite motive: simt dureri sau iritatii din cauza labiilor marite, sunt complexate de modul cum arata zona lor intima sau nu mai simt placere in timpul sexului.

Procedura este una simpla si se realizeaza de catre chirurgul estetician. De regula, se efectueaza sub anestezie locala si are o durata de o ora, in timpul sau putandu-se corecta si eventualele asimetrii dintre cele doua labii. In Iasi exista o clinica in care se executa aceasta interventie, de catre un medic cu o experienta vasta in acest tip de operatii, dar si in alte operatii estetice.

Cat costa sa-ti faci labioplastie in Iasi?

Pretul pentru o interventie de labioplastie la clinica din Iasi este acesta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
Susanu Clinic
Clinica-Verificata
1.000 Euro
  • Pret Labioplastie 1.000 Euro
  • Chirurgie plastica si reconstructiva
  • Medic cu experienta vasta si cu o pregatire solida
  • Expertiza internationala
  • Clinica moderna
  • Dotari de ultima generatie
  • Labioplastie cu anestezie locala sau generala
  • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Exista clinici in care se efectueaza interventii de labioplastie in Iasi?

Raspunsul este da, exista o clinica in Iasi unde se fac operatii de labioplastie. Poti afla detalii despre ea in cele ce urmeaza:

Susanu Clinic

Daca iti doresti o procedura de labioplastie in Iasi, trebuie sa ajungi la Susanu Clinic. Aceasta clinica este specializata in chirurgie plastica si reconstructiva, dar sunt oferite si servicii non-chirurgicale de infrumusetare si de corectare a micilor defecte. Fondatoarea acestei unitati medicale este dr. Sidonia Susanu, medic primar in aceasta specialitate si sefa sectiei de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva de la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iasi. Medicul a efectuat stagii de pregatire in mai multe tari: Germania, SUA, Franta, Japonia, Grecia si Italia si a realizat peste 5.000 de operatii. Din multitudinea de interventii pe care le realizeaza se remarca si labioplastia, sub anestezie locala sau generala.

O labioplastie efectuata la Susanu Clinic din Iasi are un pret de 1.000 de euro.

Majoritatea pacientilor clinicii care au postat recenzii pe internet spun despre ea ca ofera servicii la superlativ. Cel mai incantati sunt de dr. Susanu, considerata o profesionista veritabila, cu grija si respect fata de pacienti si cu o maiestrie aparte cand vine vorba de interventiile estetice. In plus, clientii puncteaza si ca aceasta clinica este moderna si dotata cu echipamente de ultima generatie. Sunt si persoane nemultumite de rezultatele unor tratamente si de faptul ca preturile sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Susanu Clinic
Vezi Pareri

Concluziile noastre

O interventie de labioplastie in Craiova te poate ajuta sa-ti recapeti increderea in tine, sa simti mai multa placere in timpul actului sexual si sa porti hainele mulate la care ravneai de cea timp.  Pentru a avea rezultate bune si a fi pe maini bune, apeleaza la o clinica de top si la un chirurg plastician sau estetician cu experienta, priceput, atent la detalii si care iti inspira incredere inca de la primele cuvinte.