Meniu

Labioplastie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O interventie de labioplastie in Sibiu este o solutie chirurgicala atat de ordin estetic, cat si functional. Mai exact, femeile care sunt nemultumite de aspectul labiilor minore, in cazul purtarii pantalonilor mulati sau al costumelor de baie, dar care intampina si probleme fizice din aceasta privinta (durere in timpul actului sexual, infectie cronica, interferenta cu activitatea sportiva) pot opta pentru aceasta interventie.

In Sibiu sunt cateva clinici in care se fac operatii de labioplastie, de catre chirurgi esteticieni sau plasticieni cu o pregatire temeinica. Descopera in continuare la cine sa apelezi pentru o astfel de procedura!

Cat costa o operatie de labioplastie in Sibiu?

Operatia de labioplastie in municipiul Sibiu are un pret care variaza, dupa cum se poate observa si din tabelul urmator:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
1.000 Euro
 • Tariful pentru operatia de Labioplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Medic cu experienta dobandita in spitale mari din strainatate
 • Gama vasta de interventii chirurgicale si non-chirurgicale
 • Diverse interventii la nivelul zonei genitale feminine
 • Buna comunicare intre medic si pacient
 • Clinica Proctoven este moderna si bine dotata
Esthetic Vision
800 Euro
 • Tarif Labioplastie 800 Euro
 • Chirurg plastician cu experienta si cu pregatire internationala
 • Gama vasta de operatii estetice si de proceduri minim invazive
 • Echipa de medici bine pregatita
 • Labioplastie cu anestezie locala la care se poate adauga sedare intravenoasa
 • Recuperare rapida dupa interventii
Med Elite
700 Euro
 • Tarif Labioplastie 700 Euro
 • Numeroase servicii de chirurgie plastica si estetica
 • Tratamente anti-aging
 • Chirurgi cu experienta in labioplastie si in multe alte interventii
 • Tratamentul arsurilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se realizeaza labioplastie in Sibiu

Sunt trei clinici la care sa te programezi pentru o labioplastie in orasul Sibiu. Citeste, in continuare, informatii utile despre ele:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Prima optiune, in Sibiu, in interventiile de labioplastie, este doctorul Olimpiu Harceaga. Acesta a absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca si a urmat specializarea in chirurgie plastica si in dermatologie. Trei ani i-a petrecut la specializare in strainatate, lucrand si invatand la Oxford, UK, unde a fost rezident in serviciul de chirurgie plastica a Oxford University Hospitals. De asemenea, a urmat stagii de pregatire in spitale din Belgia si Germania, a publicat lucrari stiintifice si a sustinut diverse prezentari la congrese. Printre numeroasele interventii chirurgicale pe care le efectueaza se numara si cele din zona genitala: reducerea labiala, ingustarea vaginului si liposculptura muntelui pubian. In Sibiu, medicul poate fi gasit la Clinica Proctoven.

Pretul unei vaginoplastii efectuate de dr. Harceaga porneste de la 1.000 de euro.

Medicul Olimpiu Harceaga este apreciat in toate orasele in care isi desfasoara activitatea (Sibiu, Cluj, Turda). Sibienii il considera ca fiind un profesionist aparte, care inspira incredere si siguranta de la prima vedere. Pacientii sunt multumiti de rezultatele interventiilor realizate de acest chirurg estetician, spunand ca au avut parte de o experienta placuta, indiferent de complexitatea interventiei.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Esthetic Vision

La Esthetic Vision, in Sibiu, sunt puse la dispozitie numeroase interventii estetice chirurgicale si non-chirurgicale, pentru fata, silueta, maini, sani. Acestea sunt efectuate de o echipa de medici chirurgi, in frunte cu dr. Alina Helgiu, medic primar chirurgie plastica si estetica si doctor in stiinte medicale. A studiat la Facultatea de Medicina Generala din Iasi, apoi in Amiens, Franta. Ulterior a absolvit numeroase cursuri de senologie, microchirurgie, chirurgia si reabilitarea mainii, terapii laser, punandu-se la curent cu noile practici si tehnologii in domeniul in care activeaza. In clinica Esthetic Vision, medicul realizeaza atat labioplastii, cat si multe alte operatii estetice si proceduri minim invazive.

Pentru o labioplastie, pretul este de 800 de euro, conform listei de tarife publicata pe site-ul clinicii.

Doamna doctor Helgiu este apreciata in recenziile din mediul online, pacientii spunand despre ea ca are „maini de aur”, fiind un profesionist delicat, un bun practician si ca rezultatele procedurilor sau operatiilor estetice sunt reusite si cu un aspect natural.

3. Med Elite

Centrul Medical Elite din Sibiu ofera si servicii de chirurgie estetica, printra care se numara si labioplastia. De 15 ani, acest centru asigura servicii profesioniste si perfomanta in chirurgia plastica si estetica din judet. Interventiile chirurgicale, tratamentele anti-aging personalizate si procedurile moderne sunt realizate de o echipa de medici cu experienta si cu o pregatire permanenta in domeniu. Pe langa interventiile de labioplastiile, mai fac parte din oferta de servicii si: abdominoplastiile, augmentarea mamara, brahioplastia, lifting facial, tratamentul arsurilor etc.

Pretul pentru o labioplastie este de 700 de euro.

Sunt multi pacienti care au beneficiat de tratamentele si procedurile realizate in acest centru medical, iar rezultatele vorbesc de la sine, in galeria de fotografii cu rezultatele interventiilor estetice, publicate pe site-ul clinicii. Astfel, sibienii sunt, in general, multumiti de experienta de la Med Elite, vorbind despre atentie la detalii, profesionalism si seriozitate.

Concluziile noastre

In cele trei clinici prezentate in acest articol se realizeaza interventii de labioplastie in Sibiu cu anestezie locala la care se poate adauga si sedare intravenoasa. Chirurgii esteticieni sau plasticieni care se asigura ca interventiile au rezultatele dorite au experienta vasta si o pregatire care, in unele cazuri, include clinici si spitale din strainatate.

Daca te-ai hotarat sa urmezi o astfel de interventie, trebuie sa te programezi la unul dintre acesti specialisti, in functie de preferintele si de bugetul pe care-l ai la dispozitie.