Meniu

Lifting brazilian

Actualizat pe:

In ceea ce priveste metoda brazilian lifting, probabil ai auzit deja ca este una dintre cele mai populare interventii estetice in randul vedetelor si nu numai. Aceasta procedura poate fi o alegere potrivita daca iti doresti un volum fesier mai mare si daca exercitiile nu te ajuta sa obtii rezultate dorite intr-un timp relativ scurt.

Ce presupune un brazilian lifting?

Daca vrei un volum fesier mai mare si iei in considerare un brazilian lifting, este important sa cunosti cateva informatii esentiale despre aceasta procedura. In cazul in care exercitiile fizice nu reprezinta o solutie potrivita pentru tine, o astfel de interventie te poate ajuta sa obtii un volum mai mare la nivelul posteriorului, care va fi mai bine conturat si mai ridicat.

Brazilian liftingul implica o liposculptura la nivelul abdomenului si altor zone ale corpului in care exista grasime in exces, aceasta fiind recoltata si ulterior folosita pentru a imbunatati forma feselor. Cu alte cuvinte, grasimea proprie din diferite zone ale corpului este utilizata pentru a oferi volum feselor.

Grasimea in exces este recoltata prin lipoaspiratie si apoi transferata prin injectare la nivelul posteriorului, astfel incat sa obtii rezultatul pe care ti-l doresti in ceea ce priveste volumul feselor. De regula, operatia dureaza in jur de 2-3 ore, dar difera de la o persoana la alta, in functie de complexitatea interventiei. Aceasta se desfasoara sub anestezie generala.

Acesta este si motivul pentru care liftingul fesier prin metoda braziliana a devenit atat de popular. Propria grasime, nedorita si acumulata in exces in anumite regiuni are corpului, cum ar fi abdomenul sau soldurile, este folosita pentru augmentarea volumului fesier, dupa eliminarea acesteia prin lipoaspiratie si dupa procesare.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a beneficia de brazilian lifting?

Procedura de brazilian lifting nu este o modalitate de a pierde kilogramele in plus, ci de a folosi grasimea in exces pentru remodelarea corporala, mai precis pentru a oferi volum si o forma armonioasa feselor, fiind o interventie potrivita pentru persoanele care au fese mici sau asimetrice ori pentru cele care si-au pierdut volumul fesier ca urmare a inaintarii in varsta sau dupa pierderea in greutate.

Deci, ca sa beneficiezi de augmentarea feselor prin lifting facial trebuie sa ai suficienta grasime in alte zone ale corpului, pentru ca aceasta sa poata fi eliminata, procesata si mai apoi injectata pentru marirea feselor. De altfel, ca in cazul multor proceduri estetice, este necesar sa ai o elasticitate buna a pielii, astfel incat aceasta sa se muleze cu usurinta pe volumul fesier.

La finalul procedurii si perioadei de recuperare, vei obtine un aspect natural al posteriorului, care va fi mai rotunjit si al carui volum va creste. Deci aceasta procedura functioneaza in doua directii: pe de o parte, elimina depozitele de grasime inestetice, iar pe de alta parte, le foloseste in scopuri estetice pentru marirea volumului fesier.

Prin urmare, brazilian liftingul poate fi considerat o procedura minim invaziva, care nu implica o perioada lunga de recuperare. Aspectul feselor poate fi schimbat radical prin utilizarea propriei grasimi, ceea ce nu poate sa reprezinte decat un avantaj.