Meniu

Lifting facial laser

Actualizat pe:

Endoliftul, sau terapia de lifting facial cu laser,  este o interventie care a devenit din ce in ce mai populara, tocmai datorita caracterului sau non-invaziv. In trecut, procesul de intinerire faciala consta intr-o procedura lunga si invaziva, unde exista riscul ca incercarea sa dea gres, sa duca la aparitia unor vanatai si chiar a unor umflaturi de multe ori.

Odata cu evolutia tehnologiei, metodele de infrumusetare s-au schimbat si oamenii se pot bucura acum de o modalitate mult mai usoara si eficienta pentru a obtine infatisarea pe care si-au dorit-o dintotdeauna.

Liftingul facial cu laser este o procedura minim invaziva pentru ridicarea pielii fetei, in scopul obtinerii unei suprafete ferme si a unui aspect intinerit. Modul in care netezeste ridurile duce la o imbunatatire dramatica a aspectului.

Inainte de a se programa pentru un lifting persoanele interesate sunt nevoite sa se opreasca din fumat cu doua saptamani inainte de interventie si sa evite anumite medicamente precum aspirina. Mai mult de atat, in ziua procedurii, pacientilor le este recomandat sa poarte haine comode si sa nu foloseasca produse precum crema hidratanta sau machiajul.

Care este pretul unui lifting facial cu laser si ce beneficii aduce?

Multe persoane se intreaba atunci cand vine vorba de lifting facial cu laser despre pret. In general, costul unui tratament de lifting facial cu laser este de 2500 de euro pentru barbie si maxilar. Pentru 1000 de euro, pacientii pot extinde procedura si la gusa sau obraji.

Printre motivele care ii determina pe oameni sa aleaga un lifting facial cu laser, timpul necesar este un element esential: procedura este rapida si eficienta, majoritatea sesiunilor putand fi finalizate in 45 de minute sau mai putin. Disconfortul pe care pacientii il simt este unul minim, iar timpul necesar pentru recuperare este redus.

Viata dupa un lifting facial cu laser

Chiar si dupa ce procedura de lifting facial cu laser a fost dusa la bun sfarsit, ingrijrea necesara este una minima, desi pacientii sunt nevoiti sa astepte 24 de ore inainte de a-si spala din nou fata. Ei sunt trimisi acasa cu un bandaj medical pe care trebuie sa il poarte timp de 72 de ore dupa interventie.

In cea mai mare parte, pacientii se pot intoarce la munca dupa un weekend de odihna, in timp ce daca ar fi ales un lifting facial chirurgical, ar fi avut nevoie de cateva saptamani pentru a se recupera cum trebuie. Riscurile procedurii sunt mai mici decat cele unui lifting chirurgical.

Majoritatea pacientilor observa o imbunatatire in doar cateva zile. Pacientii care au trecut deja printr-o procedura de lifting facial pot folosi tratamentul cu laser pentru a reimbunatati aspectul fetei, fara a trece printr-o noua interventie chirurgicala. Desi exista o oarecare ingrijorare cu privire la longevitatea tratamentului, avand in vedere ca procedura este una non-invaziva, rezultatele se pot vedea pe o perioada lunga de timp. Spre exemplu, exista cazuri in care efectele tratamentului de lifting facial cu laser se pot vedea si dupa 5-10 ani.