Lifting facial chirurgical

Actualizat pe:

In ultimii ani, operatiile de lifting facial chirurgical au inceput sa fie din ce in ce mai cautate. Esteticul si aspectul fizic au ajuns de o importanta deosebita in societatea actuala. Frumusetea a devenit o caracteristica atat de insemnata, incat poate avea puterea sa construiasca sau sa incheie cariera unei persoane. Vazand situatia de fata, afluxul de celebritati dornice sa treaca printr-o astfel de operatie n-ar trebui sa mai mire pe nimeni.

Viziunea societatii asupra esteticului. Motivul pentru care operatia de lifting facial chirurgical a devenit atat de dorita

Zilnic, in mass-media, apar tot mai multe celebritati ce povestesc despre experienta traita cu operatiile de lifting. Cei mai multi oameni ajung sa-si puna urmatoarea intrebare: De ce sa treci prin tot acest efort, daca oricum tot omul ajunge sa imbatraneasca pana la urma?

Odata cu trecerea timpului si avansarea in varsta, pielea isi pierde din proprietatile naturale. Elasticitatea scade, hidratarea nu mai este la fel de optima, incep sa apara ridurile, etc.

Pe scurt, fata incepe sa-si piarda din trasaturile frumoase.

Pentru majoritatea oamenilor, procesul reprezinta ceva natural, inevitabil. Totusi, pentru anumiti oameni, pierderea frumusetii poate marca inceputul sfarsitului carierei lor. Astfel de persoane sunt des intalnite in showbiz, in industria muzicala, in industria modei si asa mai departe. Cel putin din punct de vedere estetic, oamenilor respectivi nu li se permite sa imbatraneasca. La momentul actual, pentru problema de fata exista o singura abordare concreta: operatiile estetice.

In ce consta operatia de lifting facial chirurgical

Operatia de lifting facial chirurgical reprezinta o interventie medicala ce are ca scop indepartarea tuturor aspectelor inestetice de la nivelul fetei. Aceasta este recomandata persoanelor cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani. Pot fi efectuate atat asupra femeilor, cat si asupra barbatilor.

Operatia, in sine, este foarte complexa. In primul rand, sunt necesare cunostinte vaste de anatomie. Lucrarea este realizata sub anestezie generala si dureaza de la 3 la 4 ore, in functie de tehnicile utilizate. In cazul unei operatii, se recomanda apelarea la serviciile unui medic profesionist.

Cum trebuie sa te pregatesti pentru o operatie de lifting facial chirurgical?

Inaintea unei operatii de lifting facial chirurgical, trebuiesc realizate cateva pregatiri:

  • Fumatul trebuie evitat pe o perioada de o saptamana inaintea operatiei;
  • In cazul consumului de anticonceptionale, acestea trebuiesc evitate timp de o luna inaintea operatiei;
  • Pentru a se evita situatiile de coagulare a sangelui, trebuie evitata folosirea aspirinei cu 2 saptamani inaintea operatiei;
  • Sa se evite expunerea la soare sau la solar;
  • In cazul unor probleme medicale, medicul chirurg trebuie sa fie informat. In caz contrar, pot aparea complicatii neprevazute;
  • Se recomanda intreruperea curelor de slabire pe o perioada de cateva saptamani inaintea operatiei. In caz contrar, procesul de vindecare poate fi afectat.

Preturi lifting facial chirurgical. Cat trebuie sa plateasca o persoana pentru a-si recapata tineretea

Doar de pe urma unui simplu search de forma lifting facial chirurgical pret, se poate observa ca piata variaza destul de mult. Cu toate acestea, preturile cele mai accesibile vin la pachet si cu potentiale riscuri. Pentru servicii de calitate si rezultate benefice, fara implicarea altor riscuri, suma minima orientativa este de cca. 4000 de euro pentru o operatie totala.

Concluzie

Dupa cum s-a putut observa, operatiile de lifting facial chirurgical au devenit o necesitate pentru lumea mondena. Privind modul si ritmul in care evolueaza lucrurile, nu este gresit sa se estimeze faptul ca, peste cativa ani, vor aparea noi inovatii in chirurgia estetica.