Lifting facial fire aptos

Actualizat pe:

Una dintre cele mai eficiente metode de a „sterge” anii de pe ten este procedura de lifting cu fire Aptos, pretul acesteia fiind unul mult mai avantajos decat in cazul interventiei clasice de lifting, realizata printr-o operatie chirurgicala.

Varsta este principala cauza de imbatranire a tenului, aceasta fiind completata si de un stil de viata nesanatos sau chiar vicii, cum ar fi fumatul.

Interventia de lifting cu fire Aptos – pretul este unul mare?

Cand vine vorba despre interventia de lifting cu fire Aptos, pretul este numai unul dintre aspectele benefice ale acesteia, deoarece procedura respectiva este cea mai eficienta alternativa a interventiei chirurgicale de lifting facial.

Aceasta procedura de reintinerire este una minim invaziva, care poate fi folosita pentru toate zonele fetei sau ale gatului, unele dintre cele mai afectate parti ale corpului de riduri si aspectul imbatranit.

Motivele pentru care cei mai multi medici plasticieni recomanda aceasta tehnica de lifting facial sunt numeroase, de la materialele de calitate si biocompatibile, care sunt complet absorbabile, pana la rezultatele complexe si naturale, date de structura speciala pe care o au aceste fire.

In plus, firele Aptos sunt imbogatite cu acid hialuronic, fiind astfel singurele din domeniu care realizeaza, in acelasi timp, si lifting si rejuvenare faciala.

Cu toate ca performantele acestor fire folosite pentru liftingul facial nechirurgical sunt cele mai bune, pretul unei astfel de interventii este unul accesibil, considerabil mai mic decat in cazul interventiei chirurgicale de lifting facial.

Cum se realizeaza procedura de lifting cu fire Aptos, pretul fiind asa avantajos?

In ceea ce priveste modul in care se realizeaza procedura de lifting cu fire Aptos, pretul fiind un aspect mai putin important in acest moment, pacientii trebuie sa stie ca medicul plastician tine cont de mai multe etape.

O prima etapa, dupa consultul initial, consta in aplicarea unei creme cu efect anestezic, deoarece aceasta procedura se efectueaza sub anestezie locala. Ulterior, cu ajutorul unui instrument special – canula – care are forma unui tub de ac, sunt introduse firele de suspensie, numai dupa ce zona a fost curatata cu o solutie antiseptica. Pot fi folosite mai multe fire, in functie de zonele asupra carora se intentioneaza sa se actioneze.

Care sunt avantajele interventiei de lifting cu fire Aptos, pretul fiind numai unul dinte ele?

Referitor la avantajele pe care le ofera interventia de lifting cu fire Aptos, pretul este unul dintre cele mai importante, dar numarul acestora este unul mare.

Un alt beneficiu major oferit de liftingul facial cu fire de suspensie este reprezentat de tipul de interventie din care face parte, adica este o interventie minim invaziva, care se realizeaza rapid, in aproximativ o ora.

De asemenea, acest tip de lifting nechirurgical este unul sigur, care ofera rezultate naturale, fara a schimba fizionomia naturala a fetei. In plus, pacientii se pot bucura de rezultate intr-un timp scurt si pentru o perioada indelungata, pana la 3 ani.

In concluzie, rezultatele pe care le are procedura de lifting cu fire Aptos, pretul si beneficiile, sunt cele mai importante motive pentru care oamenii sa aleaga aceasta varianta de reintinerire.