Lifting facial fire bioresorbabile

Actualizat pe:

Pe planul tratamentelor estetice faciale si-a facut aparitia o noua metoda inovatoare, intitulata lifting facial cu fire bioresorbabile. Principalul avantaj si, de altfel, cel mai evident, consta in faptul ca operatia nu necesita interventie chirurgicala. Din acest motiv, reactiile adverse si riscurile devin mult mai reduse. Acest aspect a motivat tot mai multi oameni sa aleaga o astfel de operatie. Rezultatele obtinute sunt similare cu cele obtinute in urma operatiilor de lifting facial chirurgical.

Ce se intelege prin lifting facial cu fire bioresorbabile

Tratamentul de lifting facial cu fire nu ar fi posibil fara utilizarea instrumentului mentionat inca din denumire. Asadar, cel mai probabil, toata lumea, interesata de acest subiect, a ajuns sa se intrebe ce sunt firele bioresorbabile

In linii mari, ele reprezinta un tip de biomateriale sintetice cu o vasta utilizare in cadrul chirurgiei generale. Firele sunt sterile si devin degradabile, odata ce sunt aplicate. Pe scurt, organismul absoarbe materialul fara a avea parte de reactii adverse, de aici si numele pe care aceste fire il poarta. De curand, s-a incercat aplicarea lor si in domeniul medicinei estetice.

Observandu-se numarul de rezultate benefice inregistrate, operatia a devenit ceva de sine statator si s-a raspandit rapid pe piata industriei. Tratamentul se realizeaza in cel mai putin invaziv mod, raportat la momentul prezent, si nu pune in pericol sanatatea clientului. Procesul este nedureros, utilizandu-se o anestezie locala. Pot fi utilizate, in combinatie, atat creme, cat si cocktailuri anestezice cu proprietati vasoconstrictoare. Acestea au rolul de a impiedica, pe cat posibil, aparitia invinetirii.

Dupa aplicarea anestezicului, se trece la lucrarea propriu-zisa. Cu ajutorul unui ac special, de dimensiuni foarte mici, se realizeaza cateva punctionari ale pielii. Urmatorul pas consta in introducerea firelor, prin intermediul unei canule. Ele nu vor fi simtite si nu vor provoca durere dupa incheierea tratamentului. Se vor putea observa rezultate imediate, V-ul facial ajungand sa fie deja, in mare parte, restaurat. Cu toate acestea, rezultatele totale se vor putea observa pe termen lung. Firele vor stimula producerea de colagen la nivel facial si o mai buna circulatie a sangelui. Din acest motiv, pielea va trece printr-un proces de regenerare si va avea un aspect intinerit.

Beneficiile tratamentului de lifting facial cu fire bioresorbabile

La momentul actual, tratamentul de lifting facial cu fire bioresorbabile se numara printre cele mai benefice de pe piata. Printre principalele avantaje se numara urmatoarele:

  • Lucrarea nu este dureroasa si se realizeaza intr-un interval mediu de 2 ore;
  • Tratamentul este lipsit de efecte adverse majore;
  • Nu vor exista urmari fizice, pe termen lung, precum cicatrici sau rani ce trebuiesc vindecate. In cel mai rau caz, va exista posibilitatea aparitiei unor invinetiri, ce se va vindeca in decurs de cateva zile;
  • Pielea va trece printr-un proces de intinerire, ca urmare a calitatilor regenerative cu care vin la pachet firele bioresorbabile;
  • Rezultate sunt foarte vizibile.

Lifting facial cu fire bioresorbabile. Pret si detalii

In urma unui simplu search de tipul lifting facial cu fire bioresorbabile pret, se poate observa ca piata variaza foarte mult. Pentru un lifting, de calitate, ce utilizeaza intre 6 si 8 fire, se poate ajunge la o suma de cca. 90-100 euro per fir.

La momentul actual, tratamentul de lifting facial cu fire bioresorbabile reprezinta una dintre cele mai benefice metode utilizate in medicina estetica.