Meniu

Lifting facial fire

Actualizat pe:

Pana nu demult, principala metoda prin care o persoana isi putea modifica anumite aspecte ale fetei era liftingul facial traditional, dar in prezent au aparut multe inovatii in materie de chirurgie estetica, printre care si o procedura numita lifting facial cu fire. In ciuda faptului ca denumirea sa poate sa para putin nelinistitoare, procedura este la fel de sigura ca celelalte interventii din domeniul chirurgiei estetice.

Un lifting facial cu fire este un tip de procedura in care firele sunt folosite pentru a da o aparenta de lifting pielii. In loc sa indeparteze pielea din jurul fetei printr-o metoda chirurgicala, ea este suspendata prin intermediul firelor.

Ce trebuie sa stii inainte de a alege un lifting facial cu fire

Exista mult motive care pot determina o persoana sa aleaga liftingul facial cu fire, fie ca este vorba de aparitia unor pliuri la nivelul gatului, coborarea sprancenelor intr-un mod inestetic in apropiere de ochi sau imbatranirea zonei maxilarului.

Asa cum este cazul la proceduri chirurgicale similare, pacientul trebuie sa nu fumeze, sa nu aiba boli cronice si sa nu prezinte semne de infectie cutanata la nivelul fetei.

Un candidat optim pentru acest gen de procedura se afla in intervalul de varsta cuprins intre 30 si 50 de ani. Persoanele trecute de aceasta varsta vor obtine rezultate mai bune daca merg pe o alta varianta de lifting facial, precum cea traditionala. Procedura este disponibila si persoanelor mai tinere, in cazul in care acestea au un defect din nastere pe care doresc sa-l corecteze.

De ce sa alegi liftingul facial cu fire in locul unui traditional?

Cel mai mare avantaj al unui lifting facial cu fire este timpul redus de recuperare. Se poate chiar spune ca intregul proces de recuperare in cazul liftingului facial cu fire este usor comparativ cu cel al unui lifting traditional. Bineinteles, pacientii trebuie sa fie atenti in continuare pe parcursul perioadei de recuperare, cum este cazul la orice fel de operatie estetica. Un amanunt important este ca pacientii sa nu isi frece fata in mod exagerat atunci cand se spala sau cand folosesc crema de hidratare timp de o saptamana de la interventie, deoarece ar putea deranja firele.

In cazul unui lifting facial cu fire, nu este nevoie ca pacientul sa fie internat, ceea ce inseamna ca se poate recupera in confortul casei sale. Deoarece liftingul cu fire nu este un lifting traditional, riscul aparitiei unor complicatii este redus.

Fiind mult mai usor de realizat un lifting facial cu fire, decat unul traditional, pretul unei astfel de operatii va fi si el unul mai mic. In general, el porneste de la 400 de euro, in functie de nevoile fiecarui pacient.

Pe langa operatia propriu-zisa, o persoana interesata de interventia de lifting facial cu fire trebuie sa ia in calcul si aspecte precum consultatia inainte de tratament si analiza faciala digitala ce trebuie realizata, anestezia din timpul operatiei, firele de suspensie si consultatiile ce urmeaza dupa tratament. Pretul exact se afla dupa momentul consultatiei cu un specialist.