Meniu

Lifting HIFU

Actualizat pe:

Prescurtarea de HIFU lifting vine de la High Intensity Focused Ultrasound, sau ultrasunete focalizate de mare intensitate si reprezinta o metoda revolutionara de lifting facial. Cu doar cateva sedinte, pacientii vor obtine rezultate pe care, in mod normal, le-ar fi atins doar prin intermediul unei interventii chirurgicale.

Exista mai multe zone ce pot fi tratate prin terapie HIFU: zona sprancenelor, a pleoapelor, linia mandibulara, gatul etc. Terapia se va ocupa de riduri, santuri nasolabiale, pori si cicatrici post-acneice. Chiar de la finalul primei sedinte de HIFU lifting, se va vedea o imbunatatire clara a aspectului fetei pacientului.

Cum se realizeaza tratamentul de HIFU lifting?

La baza tratamentului de HIFU lifting sunt ultrasunetele care sprijina productia de colagen natural in organism. Tratamentul nu este dureros, asa ca pacientii nu vor avea nevoie de o perioada de recuperare dupa sedinte, ci se pot intoarce le activitatile lor normale. Mai mult decat atat, datorita productiei de colagen, elasticitatea pielii va creste, ceea ce ii va oferi un aspect placut si ferm. La final de tratament, ridurile vor fi o problema de domeniul trecutului.

Inainte de a incepe tratamentul, zona asupra caruia urmeaza sa fie aplicat trebuie demachiata si curatata, iar pacientilor li se va pune o crema anestezica pe fata. Pe urma, vor fi transmise impulsuri de energie pe suprafata pielii, iar pacientul va resimti un disconfort moderat. Exista posibilitatea ca zona tratata sa se inroseasca dupa procedura, dar efectul va disparea de la sine. Tratamentul functioneaza si atunci cand este aplicat pe piele bronzata.

Ce vei alege dintre HIFU lifting si liftingul facial?

Atat HIFU liftingul, cat si liftingul facial au acelasi scop: sa-i ofere pacientului un aspect intinerit si fresh. Cele doua metode se diferentiaza prin mai multe aspecte; pe de-o parte, liftingul facial clasic este o metoda invaziva, care presupune mai multe incizii pentru a-i oferi fetei o adevarata transformare, iar pe de alta parte, HIFU liftingul este complet non-invaziv.

Mai mult decat atat, tratamentul HIFU este mult mai accesibil din punct de vedere financiar, asa ca cei care nu-si permit sa-si cheltuie banii pe un lifting clasic, vor putea merge pe varianta cu ultrasunete. Doar pentru ca este mai ieftin, nu inseamna ca rezultatele obtinute nu vor rezista in timp, deoarece oamenii vor vedea efectele tratamentului chiar si dupa sase luni.

Pentru a mentine efectul ultrasunetelor pentru o perioada si mai lunga de timp, clientii se vor putea duce la sedinte periodice. Acest timp de tratament ii ajuta in mod deosebit pe pacientii nehotarati, pentru ca dupa ce vor vedea timp de sase luni efectul liftingului HIFU, isi vor face o idee generala despre cum se comporta un lifting pe propria piele.

Concluzii

Prin urmare, HIFU liftingul este perfect pentru pacientii care isi doresc sa aiba parte de efectele unui lifting facial traditional, dar pe o cale non invasiva. La final de tratament, vor vedea o imbunatatire clara a aspectului, fara sa fie nevoie de incizii si fire, iar pentru a mentine efectele obtinute pentru o perioada cat mai lunga de timp, pacientii se vor duce la sedinte periodice.