Meniu

Lifting nefertiti

Actualizat pe:

Purtand numele unei personalitati istorice arhicunoscute, tratamentul de Nefertiti lifting are ca scop inversarea procesului de imbatranire in partea inferioara a fetei. Termenul „Nefertiti” se poate traduce in limba romana ca „frumoasa, care iata, vine!”, asa ca nu este de mirare ca una din cele mai cautate metode de infrumusetare din ziua de astazi a fost numita dupa ea.

Rezultatele au potentialul sa dureze cateva luni bune, iar tratamentul este o alternativa perfecta pentru procedurile invazive, precum cea de lifting facial traditional. Prin intermediul lui, pacientii nu vor trebui sa-si faca griji in legatura cu semnele care vor ramane dupa interventie.

Candidatul perfect este cel care se confrunta cu piele incretita si lasata in jurul gatului, care a pierdut foarte mult din greutatea corpului si implicit, acest lucru a dus la o slabire a fetei si la piele lasata, linia maxilarului nu este bine definita etc. In principal, cei care sunt nemultumiti de modul in care arata partea inferioara a fetei lor, vor putea opta pentru acest tip de lifting.

Cum se realizeaza nefertiti liftingul?

Procedura de Nefertiti lifting consta in injectarea unor cantitati mici de toxina botulinica in muschii gatului. Aceasta substanta este des intalnita in procedurile cosmetice, deoarece poate fi injectata in diverse zone, precum in zona fruntii, in colturile ochilor, in zona sprancenelor si chiar si la nivelul barbiei sau a gurii.

Exista mult mai putine indicatii la un Nefertiti lifting, decat la un lifting traditional, asa ca persoanele care au trecut prin tratament nu vor trebui sa-si faca griji in legatura cu medicamentatia sau mancarea pe care o consuma inainte de operatie. Totusi, pentru a nu exista complicatii in timpul tratamentului, pacientul nu trebuie sa bea alcool cu 48 de ore inainte.

Tratamentul este sigur pentru majoritatea oamenilor, doar ca tot exista riscul unor efecte secundare, iar pacientii trebuie sa fie constienti de acest lucru. Printre cele mai comune efecte cu care au avut de-a face oamenii, se numara durerile de cap, simptome specifice gripei, dificultati in momentul inghitirii, o senzatie de slabiciune in jurul gatului si roseata.

Cu ce alte proceduri mai poate fi combinat tratamentul de Nefertiti lifting?

Cei care isi doresc sa vada o transformare in adevaratul sens al cuvantului, vor putea combina tratamentul de Nefertiti lifting cu diverse proceduri care au un scop similar. Spre exemplu, oamenii isi vor putea redefini linia mandibulara prin intermediul acidului hialuronic, sau isi vor face un lifting facial cu fire de suspensie, ori un peeling chimic.

Indiferent de procedurile pe care pacientul le alege sa insoteasca tratamentul de Nefertiti lifting, la rezultatul final se va vedea o clara imbunatatire ale caracteristicilor fetei. Cei care sunt multumiti si intentioneaza sa mai apeleze la tratament si pe viitor, isi vor putea face din nou injectii cu toxina botulinica.

Concluzii

In cele din urma, pacientele care isi doresc sa obtina un aspect la fel de frumos ca cel al reginei din Egiptul Antic, vor ajunge mai aproape de idealul lor prin intermediul unui Nefertiti Lifting. Procedura nu dureaza mult, iar rezultatele obtinute vor merita tot efortul depus.