Lifting sprancene chirurgical

Actualizat pe:

Sprancenele au potentialul sa schimbe in mod radical fizionomia unei persoane, iar acest lucru ii determina pe multi sa-si faca interventia de lifting de sprancene chirurgical. Oamenii care par sa fie mai mereu obositi, indiferent de cat de mult se odihnesc, vor scapa in sfarsit de aceasta problema si vor capata o noua incredere in sine.

In general, candidatul ideal pentru procedura are varsta cuprinsa intre 40-60 de ani, pentru ca atunci se vad cel mai clar semnele imbatranirii. Totusi, exista si posibilitatea ca o persoana mai tanara sa apeleze la interventie, daca problema cu care se confrunta este de ordin genetic si vor sa o repare pentru a nu se inrautati cu timpul.

Liftingul de sprancene va imbunatati mai multe aspecte legate de fizionomie, precum pozitia liniei sprancenelor, pentru un aspect fresh, forma sprancenelor, in cazul in care sunt asimetrice si pacientul isi doreste sa existe o armonie intre ele, corectarea ptozei spranceneleor si eliminarea ridurilor care se afla in zona dintre cele doua.

In cate feluri se poate realiza un lifting de sprancene chirurgical?

Exista doua tehnici folosite des de medicii chirurgi pentru a efectua liftingul de sprancene chirurgical: tehnica liftingului temporar, unde se vor face niste incizii mici, la nivelul scalpului, astfel incat sa nu fie usor de observat si tehnica liftingului frontal, care presupune ridicarea intregii sprancene si a fruntii, deoarece pacientul se confrunta cu piele in exces.

Pentru a alege interventia cea mai potrivita pentru el, pacientul va purta o discutie cu medicul chirurg in cadrul primului consult, in care vor fi prezentate optiunile care stau la dispozitia lui si de ce una este mai benefica pentru situatia lui decat cealalta. Cu ajutorul acestor informatii, pacientul va obtine toate cunostintele de care are nevoie pentru a face o alegere inteligenta.

Cum va arata viata dupa procedura de lifting de sprancene chirurgical?

Nu toti pacientii care isi fac un lifting de sprancene chirurgical se vor vindeca in acelasi ritm, asa ca nu este nimic neobisnuit ca o persoana sa aiba nevoie de mai multe zile pentru a-si reveni complet la normal. Totusi, exista cateva lucruri de care toti oamenii trebuie sa tina cont pentru a avea parte de o vindecare cat mai corecta.

Printre aceste lucruri se numara o reducere a activitatilor cu o intensitate ridicata, deoarece pot pune in pericol procesul de vindecare. Edemul este complet normal in primele zile de dupa operatie si o sa dispara in mod gradual. Mai este de preferat si ca pacientii sa evite expunerea la soare, deoarece poate avea efecte negative asupra pielii.

Mai mult decat atat, dificultatile care tin de ordinul estetic, cat si durerile de cap provocate de ridicarea constanta a sprancenelor cazute vor disparea. In situatia in care sprancenele afectau campul vizual, nici acest lucru nu va mai reprezenta un motiv de ingrijorare pentru pacienti.

Concluzii

In final, pentru oamenii care par sa fie vesnic obositi, solutia la problema lor ar putea sa fie chiar liftingul la sprancene chirurgical. Cu putina grija, vor putea mentine rezultatele obtinute in urma interventiei pentru o perioada lunga de timp.