Lifting sprancene fire

Actualizat pe:

Intervenia de lifting de sprancene cu fire reprezinta una din inovatiile cele mai recente in materie de operatii estetice. Procedura este o alternativa minim invaziva a liftingului facial traditional.

Sprancele sunt o zona importanta a fetei, deoarece intreaga fizionomie a unei persoane se poate schimba, in functie de pozitia in care sunt asezate, de forma si de grosimea lor. Exista numeroase produse de infrumusetare care se concentreaza pe aceasta zona si indiferent ca aleg sa se duca la un salon, sau prefera sa le ingrijeasca acasa, femeile au grija de sprancenele lor.

Cel mai des, candidatele interesate de acest gen de operatie se afla in intervalul de varsta cuprins intre 30 si 50 de ani.

Ce trebuie sa stii inainte de a alege un lifting de sprancene cu fire

Daca o persoana este interesata de interventia de lifting de sprancene cu fire, este necesar sa se informeze de la inceput ce inseamna acest gen de operatie si sa aleaga in functie de aspectele care i se par cele mai importante.

Liftingul de sprancene cu fire de suspensie este o metoda nechirurgicala, la care este folosita anestezia locala, iar perioada de recuperare este una scurta de o zi sau doua. Inainte de interventie, fata trebuie sa fie bine spalata si dezinfectata, iar pacienta nu trebuie sa fi consumat alcool sau cafea cu 6-12 ore inainte de operatie. De asemenea, este necesar ca ea sa evite anumite medicamente timp de 7 zile inainte de interventie.

Interventia de lifting de sprancene cu fire PDO este o procedura care utilizeaza suturi solubile pentru intinerirea si ridicarea pielii lasate. Mai mult de atat, procedura de lifting de sprancene este o alternativa ieftina si rapida, chiar daca rezultatele nu sunt la fel de dramatice si nu rezista la fel de mult ca un lifting facial traditional. La un lifting de sprancene cu fire pretul este de 350 de euro pe procedura.

Ce asteptari sa ai dupa operatia de lifting de sprancene cu fire

Timpul dedicat recuperarii dupa interventia de lifting de sprancene cu fire este unul scurt. Exista o sansa sa apara unele urme de umflaturi si vanatai, dar pacienta se poate intoarce la munca oricand isi doreste. Tot ce trebuie sa faca este sa nu isi frece prea tare fata si sa evite dormitul pe o parte in primele cateva saptamani de dupa interventie.

Tot in perioada de ingrijire de dupa operatie mai este recomandat tratamentul cu medicamente antiinflamatorii timp de 5 zile si evitarea expunerii la razele solare sau ultraviolete timp de 10-14 zile. Liftingul de sprancene cu fire poate fi realizat in combinatie cu alte interventii asemanatoare pentru un efect mai intens, precum blefaroplastia superioara si inferioara, toxina botulinica sau acidul hialuronic.

Efectele operatiei sunt vizibile din momentul introducerii firelor, dar s-ar putea sa fie mai greu de vazut din cauza urmelor de umflaturi si vanatai. In cazul procedurii de lifting de sprancene cu fire PDO, firele se absorb complet intr-o perioada de 3 sau 4 luni, dar rezultatele operatiei pot rezista un timp indelungat, datorita proprietatii de a induce colagen.