Meniu

Lifting sprancene

Actualizat pe:

Unul din amanuntele pe care toata lumea isi doreste sa le afle in cadrul primului consult la clinica medicului chirurg este pretul liftingului de sprancene. Operatiile estetice n-ar trebui sa-i puna pe pacienti intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar si de aceea ei trebuie sa-si stabileasca un buget clar de la bun inceput.

Cei care apeleaza la aceasta interventie o fac pentru a capata un aspect intinerit. Oamenii nu vor ramane tineri pentru totdeauna, dar pot intarzia procesul pe cat posibil prin intermediul a diferite tratamente si interventii de chirurgie estetica. Ceea ce conteaza este ca la final de zi sa se simta bine in pielea lor si sa fie multumiti de deciziile facute, incat sa nu aiba regrete.

Ce factori pot influenta pretul liftingului de sprancene?

Exista mai multe feluri prin care se poate realiza interventia, asa ca si pretul liftingului de sprancene o sa sufere modificari. De cele mai multe ori, tehnica potrivita pentru situatia unui pacient va fi decisa in cadrul primului consult. Atunci e momentul ideal in care medicul chirurg poate analiza structura fetei pacientului, iar dupa ii va prezenta optiunile pe care le are.

Tot in cadrul primului consult medicul chirurg va verifica stadiul in care se afla sanatatea pacientului si daca exista posibilitatea sa apara probleme la momentul interventiei propriu-zise sau chiar si dupa. Un exemplu intalnit in unele situatii este hipertensiunea.

In timp ce unii pacienti aleg optiunea clasica a liftingului chirurgical, altii prefera optiunea cu fire de suspensie sau cu toxina botulinica. Fiind nechirurgicale, ultimele doua optiuni vor avea rezultate mult mai naturale, dar efectul va disparea daca tratamentul nu este repetat in mod periodic de pacient.

Alte servicii vor putea intra in pretul liftingului de sprancene?

Pe langa detaliile care tin de tehnica, pretul liftingului la sprancene se mai poate modifica si daca liftingul este combinat cu alte interventii, pentru a spori efectul final. Una din operatiile cu care poate fi combinat este cea de blefaroplastie, atat superioara, cat si inferioara, care consta in schimbarea aspectului pleoapelor. Cei care aleg liftingul de sprancene cu fire de suspensie, vor putea combina procedura cu diverse tratamente de rejuvenare faciala ca cele cu acid hialuronic.

Tocmai de aceea, pacientii nu se opresc doar la un eyebrow lifting, ci isi fac mai multe modificari pentru a obtine fizionomia dorita. Exista situatii in care oamenii isi fac o operatie estetica, doar ca sa observe pe urma ca sunt mai multe aspecte care ii deranjeaza la aspectul lor decat s-ar fi gandit initial si si-ar dori sa le schimbe si pe acelea.

Motivul pentru care nu au observat aceste lucruri care ii deranjeaza de dinainte este pentru ca erau prea concentrati pe aspectul sprancenelor, care odata reparat, n-a mai reprezentat o problema pentru ei. In schimb, se vor orienta catre alte zone ale fetei ce pot fi imbunatatite.

Concluzii

Prin urmare, pretul liftingului de sprancene poate fi influentat de mai multi factori, de la particularitatile fiecarei persoane care se prezinta la cabinetul medicului chirurg pentru operatie, la tehnica utilizata in timpul interventiei sau la tratamentele care urmeaza sa-i fie asociate.