Meniu

Lipofilling fese

Actualizat pe:

Daca iti doresti o forma a posteriorului mai ferma, mai voluminoasa si mai bine definita, procedura de lipofilling fese este o interventie minim invaziva care asigura un rezultat natural si care ti se potriveste daca ai grasime in unele zone ale corpului unde nu ti-ai dori sa existe tesut adipos in exces.

Pe langa faptul ca marirea feselor cu grasime proprie este o metoda minim invaziva, trebuie sa stii ca organismul nu poate respinge grasimea injectata, intrucat este recoltata tot de la tine. Asadar, daca nu iti surade neaparat ideea de a alege alte interventii care presupun injectarea unor substante care nu sunt naturale, poti lua in considerare folosirea propriei grasimi.

Lipofilling fese: care sunt avantajele concrete ale procedurii?

Daca vrei sa beneficiezi de lipofilling fese, probabil te intereseaza care sunt avantajele acestei proceduri. Interventia se face sub anestezie, nu exista risc de respingere si tesuturile in care grasimea este reinjectata sunt rejuvenate. Fesele vor avea un aspect natural si vor castiga in volum, ceea ce reprezinta principalele avantaje de ordin estetic.

Pielea este mai fina dupa lipofillingul feselor, formele sunt redefinite si castiga in volum, fara a fi vizibile cicatrici. Recuperarea este rapida si procedura este una sigura, motiv pentru care un numar mare de persoane o prefera in locul operatiilor care lasa cicatrici.

Augmentarea feselor cu grasime proprie este o procedura care se adreseaza persoanelor care au un posterior lipsit de volum sau care isi doresc un volum mai mare al feselor, precum si celor care nu au o armonie intre posterior si restul corpului, fiind necesara o augmentare pentru a se obtine un echilibru vizual placut.

La finalul acestei interventii, te vei bucura de un posterior mai mare, dar si de o talie mai subtire sau de un abdomen plat, daca acestea sunt zonele din care tu si medicul ati cazut de acord sa fie extrasa grasimea pentru injectare in fese. Medicul te va ajuta sa alegi cea mai potrivita zona din care sa fie recoltata grasimea, deoarece nu exista o abordare universala pentru fiecare pacient.

Care este tehnica folosita pentru lipofilling fese?

Procedura de lipofilling fese implica recoltarea grasimii dintr-o zona precum abdomenul sau alta regiune a corpului unde ai suficienta grasime care iti doresti sa fie indepartata si folosita pentru augmentarea feselor. Pasul urmator este centrifugarea grasimii, care trebuie sa fie procesata inainte de a fi injectata la loc in corp. Tesutul adipos sufera traume minime, iar semnele care raman in urma recoltarii sunt aproape insesizabile.

Dupa ce a fost procesata, grasimea este introdusa in fese prin injectare, facandu-se mici incizii si folosindu-se canule fine. Injectarea se face cu blandete, iar cantitatea de grasime folosita difera de la un caz la altul, la fel cum difera si zona de recoltare.

In alta ordine de idei, augmentarea feselor cu propria grasime poarta numele de lipofilling fese si este o procedura minim invaziva, care s-a imbunatatit considerabil pe parcursul ultimilor ani. Prin lipofillingul feselor poti obtine un posterior mai bine definit, cu un volum mai mare, utilizandu-se grasimea in exces din alte zone ale corpului.