Meniu

Liposuctie Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interventia de liposuctie in Arad reprezinta urmatorul pas pentru multe dintre persoanele care nu au reusit sa obtina corpul mult dorit dupa mai multe diete si ore petrecute la sala de sport. Exista situatii in care, din cauza unor motive de natura genetica, sau alte probleme similare, unor oameni le este imposibil sa slabeasca pe cale naturala, asa ca trebuie sa se orienteze catre alte solutii.

Totusi, chiar daca dupa o vizita la una din clinicile din Arad, o persoana reuseste sa obtina fizicul mult dorit, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunte definitiv la dieta si sport. Secretul unei greutati constante este un stil de viata sanatos!

Cat costa interventia de liposuctie in Arad?

In functie de tehnica utilizata pentru liposuctie in Arad, preturile pot varia. Un alt factor care influenteaza costul interventiei este numarul de zone asupra carora este aplicata procedura. Exista clinici la care pacientii beneficiaza de promotii, atunci cand aleg ca interventia sa fie realizata pe mai multe zone. In tabelul de mai jos sunt prezentate preturile cel mai des intalnite:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie
Rating
Website
Art Body
Clinica-Verificata
7.000 Ron
 • Tariful interventiei de Liposuctie pentru o zona este 7.000 Ron
 • Medici specialisti
 • Gama variata de intervetii
 • Experienta in domeniu
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Participare la congrese in strainatate
Diantus
2.000 Ron
 • Tariful interventiei de Liposuctie porneste de la 2.000 Ron
 • Aparatura performanta
 • Cadre medicale specializate
 • Gama variata de tratamente
 • Centru dotat cu trei tipuri de laser
 • Aspect modern
Horia Siclovan
2.600 Ron
 • Tariful interventiei de Liposuctie pentru o zona este 2.600 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de interventii
 • Studii in strainatate
 • Comunicare constanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti opta pentru o liposuctie in Arad

Cu ajutorul prezentarilor de mai jos, persoanele interesate pot afla informatii folositoare in legatura cu liposuctia, precum pretul in Arad, pregatirea medicilor care se ocupa de interventie si experientele fostilor pacienti. Chiar daca te-ai gandit deja la o clinica pe care intentionezi sa o vizitezi, nu strica sa te uiti si peste celelalte optiuni pe care le ai la dispozitie:

1. Art Body Clinique

Clinica ArtBody ofera solutii diverse pentru a reda oamenilor increderea de sine, iar una dintre ele este liposuctia efectuata in Arad. Fiind vorba de o clinica acreditata de Ministerul Sanatatii, pacientii au siguranta ca serviciile la care apeleaza sunt de calitate si efectuate in conditii optime de confort. Medicul pe care persoanele interesate il pot gasi aici este Dr. Dan Micluta, specializat in chirurgie generala si in chirurgie plastica si reconstructiva. In scopul de a-si perfectiona tehnicile, a participat la mai multe congrese din tara si din strainatate. Cu privire la interventia de liposuctie, aceasta se realizeaza cu anestezie locala pentru cantitati mici si medii, iar in cazul unor cantitati mari, se foloseste anestezia peridurala.

Pacientii pot opta pentru liposuctie laser pentru o zona, la pretul de 7.000 de lei, pentru doua zone, la 10.000 de lei, 3 zone 12.000 de lei si 4 zone 14.000 de lei. Analizele si burtiera sunt incluse.

In recenziile acordate clinicii ArtBody, se observa faptul ca aspectul care iese cel mai mult in evidenta cu privire la activitatea personalului medical, este profesionalismul. Pacientii au mai apreciat si conditiile optime de confort, datorita curateniei si punctualitatea medicilor.

Vezi parerile pacientilor despre Art Body Clinique
Vezi Pareri

2. Diantus

Clinicile Diantus Estet au fost infiintate in anul 2008, in scopul de a le oferi oamenilor acces la servicii medicale de specialitate, printre care se numara si interventia de liposuctie, in orasul Arad. Fondatorii clinicii sunt Dr. Bogdan Caraban si Dr. Geza Balog; tot ei sunt cei care au adus in tara tehnica medicala care permite efectuarea unui numar impresionant de interventii chirurgicale invazive si non-invazive. La aceasta clinica se foloseste laserul ND-YAG, cu lungimea de unda de 1064 nm. Utilizarea laserului reprezinta una din cele mai sigure metode de realizare a unei liposuctii, intrucat elimina posibilele complicatii cauzate de o lipoaspiratie traditionala. Liposuctia laser se poate realiza in urmatoarele zone: abdomen, flancuri, coapsa interioara, coapsa exterioara genunchi si fata. In plus, rezultatele se vad imediat dupa operatie si sunt permanente.

Costul interventiei porneste de la 2.000 de lei si creste in functie de zona.

Experienta placuta de care au avut parte la clinica Diantus, le-a determinat pe paciente sa recomande serviciile sale pe diverse retele de socializare. Personalul de la clinica este amabil si atent la detalii, astfel incat pacientii se pot relaxa in timpul vizitei.

3. Horia Siclovan

Un alt doctor la care pot apela persoanele care isi doresc sa-si imbunatateasca aspectul printr-o interventie de lipoaspiratie in Arad este Dr. Horia Siclovan. Pentru a fi mereu la curent cu noutatile din domeniu, astfel incat sa-si perfectioneze tehnicile de lucru, Dr. Siclovan participa in mod periodic la cursuri si congrese de specialitate, iar experienta se vede din certificatele obtinute de-a lungul carierei sale. Cu privire la interventia propriu-zisa, lipoaspiratia poate fi aplicata in mai multe zone: cea a abdomenului, a bratelor, soldurilor, regiunea submentoniera, a toracelui anterior, posterior si a gambelor. In scopul de a obtine rezultate cat mai bune, chirurgul plastician ia in calcul dorintele pacientului si zonele in care acesta doreste sa obtina o imbunatatire a aspectului.

Pretul lipoabsorbtiei pentru prima zona este de 2.600 de lei, iar la cea de-a doua, se adauga 1.300 de lei, adica in total 3.900 de lei.

Calitatile pe care le-au apreciat cel mai mult pacientii in recenziile pe care le-au postat la adresa Dr. Horia Siclovan au fost seriozitatea si perseverenta. Fiecare caz este tratat cu mare atentie, astfel incat rezultatele sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Concluzii

In cele din urma, interventia de liposuctie in Arad este o idee buna pentru oamenii care n-au reusit sa obtina fizicul mult dorit prin dieta si sport. Procedura poate sa fie motivatia de care au nevoie, astfel incat sa adopte un stil de viata sanatos.