Meniu

Liposuctie coapse

Actualizat pe:

Datorita interventiilor estetice, printre care se numara si procedura de liposuctie coapse, oamenii isi recapata zambetul si increderea in ei, umbrite pana nu de mult de amenintarea grasimii.

Printr-o procedura de acest tip, grasime de pe coapse este inlaturata pentru totdeauna, iar femeile si barbatii pot capata picioare mai frumoase si mai zvelte, pentru a se deplasa  mai usor decat inainte.

Liposuctia sau lipoaspiratia este o metoda populara in toata lumea si reprezinta o procedura chirurgicala de eliminare a depozitelor de grasime care s-au acumulat de-a lungul timpului pe diverse zone ale corpului: brate, abdomen, solduri, talie, coapse sau genunchi.

Pe langa calea clasica de interventie, exista si lipoaspiratia cu laser prin care depozitele de grasime se inlatura intr-un mod mai putin traumatizant, cu o recuperare post-interventie mult mai rapida, si echimoze mai reduse. Lipoaspiratia cu laser consta in introducerea unei solutii speciale in grasime, printr-o canula cu fibra laser, pentru a o topi.

De ce si cand sa optezi pentru o interventie de liposuctie coapse

Pentru femei, in special, conteaza foarte mult cum arata aceasta zona a corpului lor si de aceea, atunci cand devin nemultumite, apeleaza la interventiile de liposuctie coapse, pentru a-si recapata farmecul personal. Uneori, chiar daca ai o talie „trasa prin inel”, se poate intampla sa ai picioare mai groase, dar o procedura de liposuctie te poate ajuta in acest sens.

Orice persoana care este nemultumita de felul cum arata coapsele sale poate lua in calcul o interventie, dar primul pas pe care trebuie sa-l faca este sa se prezinte la specialist, intr-o clinica renumita, pentru o prima consultatie. In cadrul acesteia, in functie de istoricul medical, dar si de alte aspecte importante, medicul isi va manifesta acordul pentru procedura sau nu, stiut fiind faptul ca in anumite afectiuni nu se recomanda operatiile (diabet, afectiuni cardiace, cancer, boli autoimune sau sistem imunitar slabit).

Avantajele acestei interventii sunt usor de ghicit: rezultate permanente, aspect placut si uniform al zonei coapselor, refacere rapida, imbunatatirea mersului si cresterea stimei de sine.

Ce trebuie sa faci dupa o operatie de liposuctie la coapse?

Pentru a maximiza efectele de dupa o operatie de liposuctie la coapse, trebuie sa respecti cateva indicatii importante. In primul rand trebuie sa stii ca este foarte important cum mentii acest aspect frumos si tonifiat al coapselor, acum ca l-ai obtinut intr-un mod relativ simplu. In acest sens, ingrijeste-te din timp de acest aspect, mai exact chiar dinainte de interventie, avand grija sa te mentii la aceeasi greutate. De asemenea, este esential sa imbratisezi un stil de viata sanatos, bazat pe hrana echilibrata si pe activitate fizica.

Lipoaspiratia se efectueaza prin anestezie locala sau generala, in functie de  caz. Dupa operatie, pacientii pot prezenta umflaturi si echimoze in zona respectiv, iar temporar pot experimenta senzatii de arsura, de amorteala sau de durere usoara.

In concluzie, interventia de liposuctie la coapse este o metoda populara prin care femeile, in special, isi pot imbunatati aspectul coapselor, eliminand grasimea in exces.