Meniu

Liposuctie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interesul pentru procedura de liposuctie in Cluj a crescut semnificativ in ultimii ani, aceasta fiind una dintre cele mai solicitate interventii estetice atat in Romania, cat si in strainatate. Acest judet este unul extrem de ofertant in ceea ce priveste clinicile specializate in medicina estetica, lucru dovedit de numarul tot mai mare de pacienti care vin din toate colturile tarii si din strainatate, dar si de standardele de calitate din cele mai prestigioase clinici.

Interventiile estetice reprezinta o solutie pentru corectarea unor imperfectiuni fizice, astfel incat persoana care beneficiaza de acestea sa fie multumita de imaginea sa. In aceeasi categorie se inscrie si liposuctia, prin care se elimina depozitele nedorite de grasime.  

Top 5 clinici pentru liposuctie in Cluj

Ai decis sa mergi in Cluj pentru interventia de liposuctie? Nu mai trebuie decat sa alegi o clinica specializata in medicina estetica si sa consulti tarifele practicate in cadrul acesteia, pentru a o identifica pe cea compatibila cu bugetul tau. In acest sens, tabelul de mai jos ar putea sa iti fie de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Liposuctie abdominala
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
1.300 Euro
 • Tariful pentru liposuctie abdominala incepe de la 1.300 Euro
 • Medic cu pregatire vasta si stagii efectuate in institutii de renume
 • Profesionalism
 • Buna comunicare cu pacientul
 • Cadru modern
Dr. Muntean
Clinica-Verificata
1.200-3.500 Euro
 • Tariful pentru liposuctie abdominala se situeaza in intervalul 1.200-3.500 Euro
 • Pret de pornire accesibil
 • Profesionalism si comunicare deschisa
 • Atmosfera placuta in cadrul clinicii
Dr. Cojocaru
1.200 Euro
 • Tariful pentru liposuctie abdominala incepe de la 1.200 Euro
 • Echipa profesionista
 • Dotari moderne
 • Personal amabil si comunicativ
Dr. Toma Mugea
1.200 Euro
 • Tariful pentru liposuctie abdominala incepe de la 1.200 Euro
 • Medic cu experienta, fondator al primei clinici de chirurgie estetica din tara
 • Abordare profesionista
 • Personal amabil
 • Conditii bune de cazare
 • Tarifele nu sunt afisate pe website
Cosmedica
1.200-3.000 Euro
 • Tariful pentru liposuctie abdominala se situeaza in intervalul 1.200-3.000 Euro
 • Pret de pornire accesibil
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Uneori programarile sunt amanate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile de top pentru liposuctia in Cluj?

Fiind una dintre cele mai populare interventii estetice, liposuctia este un serviciu disponibil in Cluj la mai multe clinici renumite, ceea ce inseamna ca nu va fi foarte greu sa gasesti una potrivita pentru tine.

Primul lucru pe care il fac cei interesati de aceasta interventie este sa caute pe Google nume de clinici, insa o simpla cautare nu este neaparat suficienta. Pentru garantia rezultatelor si pentru un raport pret-calitate excelent, se impune o documentare aprofundata. Pentru a iti simplifica sarcina de a alege cea mai buna clinica, a fost alcatuit un clasament in care sunt incluse cateva dintre cele mai reputate clinici:  

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Una dintre alegerile de top ale persoanelor din Cluj si din apropiere care vor sa isi faca liposuctie este dr. Olimpiu Harceaga, chirurg plastician cu un parcurs academic impresionant. Dupa absolvirea Facultatii de Medicina, a lucrat in calitate de rezident pe chirurgie plastica la spitalul John Radcliffe Hospital, parte a Oxford University Hospitals. A urmat stagii de pregatire la Bruxelles, Stuttgart si Munchen si a participat la o multime de congrese si cursuri, fiind in prezent colaborator la o clinica din Londra.  

Dr. Olimpiu Harceaga efectueaza liposuctie cu Vaser Lipo, o tehnologie revolutionara ce foloseste ultrasunete pentru indepartarea cu precizie a excesului de grasime. Pretul variaza in functie de zona tratata. De exemplu, pentru zona abdominala costurile pornesc de la 1.300 de euro.  

Pacientii domnului doctor Olimpiu Harceaga au constatat aspecte ca profesionalismul si dedicarea medicului, precum si importanta acordata comunicarii deschise. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor si redau increderea in sine, interventiile efectuandu-se intr-un cadru modern si primitor, alaturi de o echipa implicata.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Dr. Maximilian Muntean

O varianta care nu poate lipsi din topul clinicilor unde poti beneficia de liposuctie in judetul Cluj este dr. Maximilian Muntean, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” si medic primar in chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie constructiva. Experienta sa este sustinuta de activitatea in cadrul a multiple institutii: UMF “Iuliu Hatieganu”, Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” si Spitalul Humanitas.

Pretul liposuctiei variaza in functie de zona asupra careia se intervine si de complexitatea cazului. Pentru zona abdominala, tariful se situeaza intre 1.200-3.500 de euro.

Pacientii spitalului Humanitas au subliniat faptul ca dr. Maximilian abordeaza fiecare interventie cu profesionalism si explica pe intelesul tuturor ce presupun procedurile de care au ales sa beneficieze. Atmosfera prietenoasa, optimista si modul de comunicare sunt alte avantaje ce merita mentionate.

3. Dr. Radu Cojocaru

Daca ai ales sa iti faci liposuctie la una din clinicile din Cluj, dr. Radu Cojocaru trebuie sa fie prezent pe lista de optiuni. Cu specializare in chirurgie estetica, chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, dr. Radu Cojocaru lucreaza alaturi de o echipa profesionista, ce foloseste aparatura moderna. Experienta si pregatirea doctorului sustin prezenta sa in acest top al clinicilor.

Pentru procedura de liposuctie, costurile exacte se stabilesc in urma primei consultatii, acestea pornind de la 1.200 de euro.  

Majoritatea parerilor celor care au fost pacientii clinicii dr. Radu Cojocaru scot in evidenta experienta medicului, increderea pe care acesta o inspira si calitatea rezultatelor. De asemenea, intregul personal se remarca prin amabilitate si printr-o comunicare deschisa.

4. Dr. Toma Mugea

Efectuarea in Cluj a interventiei de liposuctie, numita si liposculptura, la prof. dr. Toma T. Mugea este cu siguranta o alegere inspirata, acesta fiind cel care a pus bazele primei clinici de chirurgie estetica din Romania. Cu o experienta de 25 de ani in domeniu, dr. Toma T. Mugea are un istoric de activitate foarte complex, fiind presedinte fondator al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si presedinte al Societatii Europene de Chirurgie Estetica (in perioada 2015-2017).  

Tariful pentru liposuctie abdominala incepe de la 1.200 Euro si se stabileste in functie de complexitatea interventiei.

Opiniile pacientilor denota avantaje precum experienta si rabdare din partea domnului doctor, care abordeaza pacientii cu profesionalism si delicatete deopotriva. Amabilitatea personalului si calificarea acestuia sunt alte aspecte apreciate, alaturi de spatiul de cazare, care este confortabil si placut.

5. Cosmedica

Centrul medical Cosmedica este o alta varianta pe care o pot alege persoanele care vor sa faca liposuctie intr-unul dintre judetele renumite pentru serviciile medicale de calitate, anume Cluj. Echipa care activeaza in cadrul acestei clinici este formata din medici cu experienta, care si-au aprofundat cunostintele si calificarile prin instruire si formare profesionala in cadrul unor centre medicale renumite din Europa.

In cadrul acestei clinici, pretul pentru liposuctie abdominala completa este stabilit in functie de complexitata cazului, situandu-se in intervalul 1.200-3.000 de euro.

Unii dintre pacientii care au ales aceasta clinica si-au relatat experientele si in online, vorbind despre calitatea inalta a serviciilor. Profesionalismul si amabilitatea sunt doua dintre trasaturile intregului personal, insa unul dintre dezavantajele punctate este faptul ca uneori programarile sufera amanari.

Concluzii

Daca intentionezi sa faci liposuctie si vrei sa alegi una dintre clinicile din Cluj, clasamentul anterior si descrierile detaliate iti pot simplifica decizia. Cel mai important este sa beneficiezi de servicii calitative, intr-un cadru modern si confortabil, unde sa fii inconjurat/a de persoane deschise, gata sa iti clarifice orice nelamurire.

In acest judet, care se remarca prin diversitatea de clinici si medici cu pregatire si experienta vasta, nu este dificil sa gasesti o clinica din Cluj unde se face, printre altele, si liposuctie. Rezultatele unei proceduri reusite iti vor oferi un plus de incredere, ceea ce inseamna avantaje pe plan fizic si psihic in acelasi timp.