Meniu

Liposuctie fata

Actualizat pe:

O metoda populara de remodelare corporala – liposuctia la fata, maini, coapse, abdomen si picioare –  este calea cea mai eficienta la momentul actual de a ajunge la o forma dorita.  Procedura consta in introducerea unui dispozitiv de aspirare in tesutul adipos, dintre tegument si muschi, prin cateva incizii fine. Sonda respectiva aspira grasimea din fata sau din celelalte zone vizate de procedura (brate, coapse, picioare), astfel incat sa rezulte o zona remodelata, cu aspect sculptat.

Ce este bine de stiut despre interventia de liposuctie la fata!

Aceasta interventie de liposuctie la fata are o durata de cel putin o ora, putand ajunge si la trei ore, in functie de zona si de cantitatea de grasime eliminata. Dupa operatie, pot aparea anumite neplaceri: mici dureri, senzatie de arsura, echimoze sau inflamatii. Acestea vor disparea treptat, iar dupa 3 luni rezultatul procedurii va fi vizibil cu adevarat.

In unele cazuri, izolate, pot aparea complicatii: sangerari abundente, infectii, tromboflebita, contururi neregulate, parestezii sau edem pulmonar.

Sunt si cazuri in care procedura este interzisa si anume pentru pacientii cu diabet, cancer, boli autoimune, boli de inima, boli contagioase, sistem imunitar slabit.

Ce poti imbunatati printr-o interventie de liposuctie la fata și care sunt riscurile

Printr-o interventie de liposuctie la fata te vei putea bucura de un chip ca nou, care nu mai prezinta semnele trecerii timpului, fiind mai bine conturat si mai tanar. Cele mai frecvente zone de interventie la nivelul fetei sunt: obrajii, sub barbie, maxilarul, gatul. De cele mai multe ori, prin aceasta interventie estetica pacientii doresc reducerea barbiei duble sau triple.

In ceea ce priveste zona obrajilor, aceasta este una delicata si necesita mare atentie in timpul interventiei si de aceea este necesar sa te prezinti la o  clinica buna si la un medic renumit pentru reusita acestor interventii. Daca este indepartata prea multa grasime din zona obrajilor, acestia vor avea u aspect neplacut, cazut, iar daca se indeparteaza prea putina, atunci nu se va putea observa o imbunatatire.

Liposucție la față: tehnica face diferența

Daca interventia de liposuctie la fata nu este realizata asa cum trebuie, rezultatul va fi unul neuniform, neechilibrat, iar pielea va avea un aspect imbatranit, ceea ce inseamna ca va face mai mult rau decat bine.

O tehnica buna face, asadar, diferenta dintre un rezultat bun si unul nefericit. Grasimea poate fi si buna, mai ales in cazul fetei, pentru a-i oferi tenului un aspect proaspat si vibrant. In schimb, daca se elimina prea multa, intr-un mod agresiv, pielea va parea lipsita de viata si aspra.

Recuperarea dupa o astfel de interventie nu necesita o durata mare de tmp. Pot aparea hematoame si umflaturi, dar acestea se vor retrage in timp. Totodata, pot exista scurgeri din zonele incizate, dar si ele se vor vindeca rapid.

In concluzie, prin liposuctie se indeparteaza celulele adipoase din diferite zone ale corpului, iar liposuctia la fata te ajuta sa ai un chip sculptat, ca al vedetelor.