Liposuctie ultrasunete

Actualizat pe:

Liposuctia cu ultrasunete este o procedura care consta in eliminarea excesului de grasime aflat in anumite zone ale corpului, prin metoda de lichefiere a celulelor adipoase. Acest tip de operatie estetica este realizata de medicul chirurg estetician, fiind cunoscuta si sub denumirea de liposuctie asistata cu ultrasunete (UAL).

Liposuctia este cel mai frecvent tip de interventie estetica folosit mai ales in randul femeilor, care isi doresc sa se bucure de un corp de invidiat prin eliminarea grasimii nenaturale depozitate in anumite zone ale corpului. Liposuctia este utilizata, insa, si de barbati, pentru ca si ei isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul corporal. Desi are mai mult rol estetic, procedura de indepartare a grasimii din corp este folosita si ca o metoda de imbunatatire a sanatatii corporale.

4 beneficii pe care le obtii cu ajutorul liposuctiei cu ultrasunete

Persoanele care aleg sa scape eficient de excesul de grasime depozitat in mod nenatural si inestetic in anumite zone ale corpului, pot lua in considerare liposuctia cu ultrasunete, care are o serie de beneficii interesante.

1. Elimina grasimea mult mai precis decat liposuctia traditionala

Liposuctia traditionala poate fi o procedura dificila din multe puncte de vedere si exista riscul ca grasimea eliminata sa nu fie indepartata in mod uniform. Din fericire, liposuctia cu ultrasunete este disponibila pentru oricine iti doreste sa beneficieze de o procedura precisa, sigura si eficienta 100%.

2. Recapata nivelul ridicat de elasticitate a pielii

Liposuctia cu ultrasunete este o metoda potrivita pentru persoanele care isi doresc sa-si recapete nivelul crescut de elasticitate a pielii. Astfel, pacientii care apeleaza la aceasta interventie se vor bucura de o piele mult mai ferma, neteda si placuta la atingere.

3. Elimina celulita

Visul oricarei femei este sa descopere o metoda eficienta si exacta de eliminare a celulitei depuse pe anumite zone ale corpului. Celulita este inestetica si poate crea multe probleme in ceea ce priveste increderea in sine. Din fericire, liposuctia cu ultrasunete este o varianta optimista si potrivita pentru indepartarea celulitei incapatanate.

4. Regenereaza pielea

Persoanele care isi doresc sa se bucure de un aspect al pielii mai intinerit si perfect regenerat, pot lua in considerare liposuctia cu ultrasunete, care ofera rezultate imediate si de lunga durata.

Cat dureaza perioada de recuperare dupa liposuctia cu ultrasunete?

Cei care sunt in cautarea unei metode nedureroase de indepartare a grasimii neplacute din corp, pot opta oricand pentru liposuctia cu ultrasunete, o varianta moderna si eficienta de pierdere a kilogramelor in plus. Datorita faptului ca nu este o procedura chirurgicala care sa provoace dureri la nivelul diverselor zone ale corpului, pacientii nu trebuie sa petreaca mult timp recuperandu-se. Trebuie, in schimb, sa tina cont de sfaturile medicului specialist, pentru ca pacientul sa obtina rezultatele mult dorite si pentru a se bucura de un corp sanatos.

Prin urmare, cei care vor sa invinga lupta cu kilogramele in plus, dar nu-si doresc sa treaca prin interventii chirurgicale dureroase, pot lua in considerare liposuctia cu ultrasunete.