Meniu

Lifting mamar Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O interventie de lifting mamar in Brasov reprezinta o ocazie pentru femeile din acest judet, si nu numai, de a-si recastiga increderea in fortele proprii si de a-si pune in valoare frumusetea si gratia. Multe femei sufera atunci cand se uita in oglinda si observa ca sanii lor nu mai sunt ca inainte, avand un aspect cazut, dupa ce au alaptat sau dupa ce au pierdut in greutate.

Solutia unui lifting mamar este indicata pentru a corecta problemele legate de forma, dimensiunea sau lasarea sanilor, oferind femeilor sansa de a fi din nou multumite de corpul lor si de a-si spori increderea in sine. In Brasov, sunt trei clinici in care se realizeaza interventii chirurgicale de lifting mamar. Le vei descoperi pe fiecare in cadrul acestui articol.

Cat costa un lifting mamar in Brasov?

Pretul pentru un lifting mamar efectuat in Brasov poate avea tarifele prezentate in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting mamar
Rating
Website
Dr. Beauty
Clinica-Verificata
4.500 Euro
 • Pret Lifting mamar 4.500 Euro
 • Medic cu experienta
 • Proceduri neinvazive sau minim invazive
 • Interventii chirurgicale estetice
 • Locatie accesibila
 • Lifting mamar prin diverse tehnici
 • Augmentare mamara
 • Servicii de chirurgie plastica decontate de CAS
Afrodite Aesthetic
3.290 Euro
 • Pretul pentru un Lifting mamar porneste de la 3.290 Euro
 • Lifting mamar si multe alte proceduri chirurgicale la nivelul sanilor
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil la receptie
 • Proceduri estetice neinvazive sau minim invazive
 • Injectari cu acid hialuronic si botox
 • Atmosfera relaxanta
 • Echipamente si produse de ultima generatie
Dr. Sorin Velicu
3.500 Euro
 • Pretul pentru un Lifting mamar porneste de la 3.500 Euro
 • Medic chirurg cu peste 25 de ani de experienta
 • Mamoplastii de augmentare si de reducere
 • Diverse interventii chirurgicale estetice
 • Procedurile se pot efectua in rate
 • Chirurgia tumorilor
 • Tratamente chirurgicale complexe
 • Buna comunicare medic-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de un lifting mamar in Brasov?

Descopera in continuare care sunt cele trei clinici in care se efectueaza lifting mamar in municipiul Brasov si ce alte servicii de chirurgie estetica mai ofera!

1. Dr. Beauty

La Dr. Beauty Brasov, procedura de lifting mamar se efectueaza in 2-3 ore, cu anestezice generale sau locale. Chirurgul poate utiliza  diverse tehnici, cum ar fi inciziile in jurul areolei, in forma de T inversat sau sub san. Echipa de esteticieni de la Dr. Beauty, condusa de dr. Floredana Sav, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, isi ofera serviciile care vizeaza atat proceduri neinvazive sau minim invazive: injectari cu acid hialuronic sau toxina botulinica, peeling chimic, mezoterapie, microneedling, lipoliza, cat si proceduri estetice chirurgicale: rinoplastie, blefaroplastie, lifting facial, reconstructie lob auricular, augmentare mamara, mastopexie, labioplastie etc. In cadrul clinicii sunt oferite si servicii medicale de chirurgie plastica, acestea fiind decontate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Brasov.

Pretul pentru o interventie chirurgicala de lifting mamar (mastopexie) este de 4.500 de euro. Pentru femeile care isi doresc si augmentare mamara, pretul acestei interventii este de 3.500 de euro.

In aceasta clinica se realizeaza interventii estetice care pastreaza naturaletea si frumusetea innascuta. Dovedind o grija deosebita pentru nevoile fiecarui pacient si atentie la calitatea serviciilor, dr. Sav este considerat unul dintre cei mai buni profesionisti in medicina estetica din Brasov. Produsele si echipamentele ultramoderne, atmosfera placuta din clinica si diversitatea serviciilor chirurgicale si nechirurgicale reprezinta avantaje pentru care clinica este atat de bine cotata si frecventata inclusiv de locuitori din afara judetului Brasov.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Beauty
Vezi Pareri

2. Afrodite Aesthetic

Pentru femeile care au nevoie de un lifting mamar, o alta clinica pe care sa o aiba in vedere in Brasov este Afrodite Aesthetic. Aici, interventia se efectueaza sub anestezie generala, iar cea mai populara tehnica utilizata este cea care implica o incizie in jurul areolei, cu o incizie verticala, numita incizie acadea. Serviciile din portofoliul clinicii sunt variate, adresandu-se atat femeilor, cat si barbatilor: injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica, proceduri non-invazive (mezoterapie, masca LED, High Intensity Focused Ultrasound, lipoliza) si interventii chirurgicale: augmentare fesiera, abdominoplastie, lipoaspiratie coapse, ginecomastia, blefaroplastie etc. In ceea ce priveste interventiile de la nivelul sanilor, pe langa lifting mamar, se mai efectueaza: augmentare mamara cu proteza din silicon, reconstructie mamara, augmentare mamara cu grasime proprie, micsorare de sani. Aceasta clinica este printre primele de chirurgie estetica infiintate in Romania si cuprinde o echipa numeroasa de specialisti in acest domeniu al medicinei.

O interventie de lifting mamar are un tarif cuprins intre 3.290 si 3.800 euro. Femeile care isi doresc si un implant mamar, vor achita, pentru aceasta procedura, intre 3.790-4.590 euro.

In aceasta clinica se pune accentul pe o abordare prietenoasa si pe un mediu placut, astfel incat pacientii sa se simta confortabil, indiferent de serviciul de care beneficiaza.  Personalul de la receptie este amabil si bine instruit, asigurandu-se ca fiecare persoana se simte bine si primeste toata atentia de care are nevoie. Activitatea medicala de la Afrodite Aesthetic este apreciata in mod deosebit, pentru profesionalism si pentru rezultatele bune. 

3. Dr. Sorin Velicu

Dr. Sorin Velicu isi desfasoara activitatea in Brasov si este specializat in implant si lifting mamar, dar si in multe alte interventii. Specialitatea sa este de medic primar chirurgie plastica, reconstructiva si estetica si are o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu. Medicul face parte din prima generatie de chirurgi plastici de dupa 1989, care a beneficiat de pregatire si activitate la standarde europene si internationale. A absolvit Facultatea de Medicina Generala din Craiova, iar rezidentiatul l-a urmat in Clinica de Chirurgie Plastica, Reconstructiva si Arsuri Bucuresti. Dr. Velicu s-a specializat in mai multe ramuri chirurgicale: chirurgia estetica a fetei, a regiunii mamare, a cicatricilor, a mainii. Din 1998 activeaza in cadrul sectiei de chirurgie plastica si reparatorie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Brasov si in cadrul cabinetului medical individual pe care il detine. Pentru a se perfectiona, a urmat numeroase cursuri de chirurgie estetica, in tara si in strainatate.

Pentru un lifting mamar, pretul porneste de la 3.500 de euro, iar daca femeile doresc si o interventie de augmentare mamara, tariful va porni de la 3.800 de euro pentru aceasta.

Calitatile profesionale ale acestui chirurg sunt evaluate ca fiind de exceptie, gratie pregatirii si talentului sau. Pe langa activitatea medicala desfasurata impecabil, dr. Sorin Velicu mai este apreciat si pentru amabilitatea de care da dovada, grija fata de fiecare pacient si comunicarea deschisa si eficienta. Serviciile variate, echipamentele moderne si posibilitatea de a efectua proceduri in rate sunt alte motive pentru care pacientii sunt incantati de  colaborarea cu acest chirurg estetician. 

Concluziile noastre

O interventie de lifting mamar poate fi efectuata in Brasov in trei clinici. Medicii care realizeaza aceste interventii sunt chirurgi cu experienta, care dispun de mijloace performante si care sunt la curent cu noutatile in acest domeniu, in ceea ce priveste tehnicile si materialele recomandate.

Pot beneficia de implant mamar femeile care sunt nemultumite de aspectul lasat al sanilor, din cauza: schimbarilor hormonale, pierderilor semnificative in greutate, sarcinii si alaptarii, dar si femeile care prezinta asimetrie mamara, din cauze naturale sau din pricina unei interventii chirurgicale. In Brasov sunt medici care le poate ajuta pe aceste femei sa-si imbunatateasca aspectul sanilor si sa-si recastige astfel increderea si satisfactia personala.