Meniu

Lifting mamar Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Persoanele ce se afla in cautarea unei clinici la care sa-si faca lifting mamar in Bucuresti, trebuie sa se intereseze de aspecte precum locatia, pretul si tehnicile utilizate in timpul procedurii. Cea mai eficienta metoda prin care pot face rost de aceste informatii este programandu-se la o consultatie, ceea ce-i permite medicului chirurg sa afle mai multe despre caz si sa ofere si o serie de alternative, in cazul in care liftingul nu este singura optiune disponibila.

In clinicile din Bucuresti, isi desfasoara activitatea multi chirurgi talentati, care participa la congrese in strainatate, iar cand se intorc in tara, pun in practica ce au invatat acolo. De aceea, pacientii pot gasi echipe de medici care presteaza servicii la standarde occidentale, asa ca nu trebuie sa paraseasca tara pentru a beneficia de interventia dorita.  

Cat costa un lifting mamar in Bucuresti?

Preturile liftingului mamar in Bucuresti difera in functie de diversi factori, de la experienta si pregatirea medicului chirurg, pana la complexitatea cazului pacientei. Rolul tabelului de mai jos este de a-i ajuta pe viitorii pacienti sa aleaga o optiune care se incadreaza in bugetul lor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting mamar
Rating
Website
Dr. Berbecar
Clinica-Verificata
4.500 Euro
 • Pret Lifting mamar cu implant 4.500 Euro
 • Medic foarte apreciat si bine pregatit
 • Experienta in clinici din tara si din strainatate
 • Participare la conferinte si congrese internationale
 • Atitudine deschisa si amabila
 • La curent cu noile tehnici si tehnologii in chirurgia plastica si estetica
Dr. Ovidiu Grecu
5.000 Euro
 • Pret Lifting mamar cu implant 5.000 Euro
 • Medic recunoscut pentru experienta si pregatirea sa in domeniu
 • Experienta de doua decenii in domeniu
 • Deschis la o comunicare eficienta cu pacientii
 • Servicii accesibile in rate
 • Aparitii media
Dr. Alexandru Calu
4.500 Euro
 • Pret Lifting mamar cu implant 4.500 Euro
 • Tehnici de ultima generatie
 • A participat la numeroase operatii estetice de dificultate medie/ridicata
 • Numerosi clienti multumiti
 • Participare la congrese si conferinte in strainatate
 • Numeroase interventii chirurgicale si non-chirurgicale
Dr. Bortoloni
6.000 Euro
 • Pret Lifting mamar cu implant 6.000 Euro
 • Aparatura si materiale de calitate
 • Aparatura, tehnici si tehnologie de ultima ora
 • Participare constanta la cursuri de formare profesionala
 • Interventii discrete, pentru pastrarea aspectului natural si armonios
 • Aparitii media
Dr. Radu Panturu
5.900 Euro
 • Pret Lifting mamar cu implant 5.900 Euro
 • Doctor cu experienta dobandite in clinici din tara si din strainatate
 • Interventii chirurgicale sau minim invazive
 • Perfectionare continua
 • Medicul poate fi gasit in doua clinici importante din Bucuresti
 • Participare la congrese internationale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate face interventia de lifting mamar in Bucuresti

Topul de mai jos prezinta cele mai frecventate clinici in vederea obtinerii unui lifting mamar in orasul Bucuresti. In cadrul lor nu numai ca se presteaza servicii de calitate, dar comunicarea dintre medic si pacient este eficienta.

1. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Un loc in care etica si simtul estetic conteaza in egala masura este clinica Dr. Cristina Berbecar-Zeca din Bucuresti, iar in catalogul impresionant de servicii, pacientii pot gasi si procedura de ridicare a sanilor. Exista doua modalitati prin care se poate realiza aceasta interventie: cea care presupune utilizarea unui implant mamar si cea fara. Domeniul esteticii se afla intr-o continua dezvoltare, ceea ce inseamna ca noi tehnici si produse apar in mod constant, iar scopul clinicii este de a ramane la curent cu aceste noutati pentru a oferi servicii de calitate.

Tarifele pentru interventia de mastopexie cu implant mamar si anestezie generala incep de la 4.500 de euro. 

Multi pacienti recomanda clinica Dr. Cristina Berbecar-Zeca pentru ca au avut parte de servicii adaptate la nevoile lor. Chiar si pacientii care se considera dificili s-au putut bucura de o experienta placuta, care i-a ajutat sa obtina imaginea pe care si-au dorit-o dintotdeauna. Pacientii care nu au fost de acord cu tratamentul propus, au avut optiunea sa aleaga o alternativa diferita.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristina Berbecar-Zeca
Vezi Pareri

2. Dr. Ovidiu Grecu

Persoanele care isi doresc sa obtina, in acelasi timp, un implant si un lifting mamar in Bucuresti, pot gasi  procedura de care au nevoie la clinica Dr. Ovidiu Grecu. Acesta este recunoscut in sfera chirurgiei plastice datorita experientei sale, care se intinde pe parcursul a mai mult de doua decenii. Doctor in stiinte medicale, este membru activ in numeroase societati si asociatii de medicina, ceea ce ii permite sa ramana la curent cu ultimele tehnici din domeniu.

Pretul interventiei porneste de la 5.000 de euro.

Dr. Ovidiu Grecu are o echipa de profesionisti care il ajuta sa ofere servicii de calitate superioara, indiferent de complexitatea cazurilor care ajung la clinica lui. El ia in considerare preferintele pacientelor, astfel incat rezultatul final sa se ridice la standardele lor.

3. Dr. Alexandru Calu

Pentru lifting mamar, persoanele interesate se mai pot duce si la clinica Dr. Calu din Bucuresti, unde exista mai multe proceduri la care pot apela pentru rezultatul dorit. La aceasta clinica se realizeaza interventii in ceea ce priveste chirurgia sanilor, cea faciala, a siluetei si cea genitala. Cea mai buna decizie se ia in functie de scopul pacientei si de rezultatele evaluarii, astfel incat planul de tratament elaborat de medicul chirurg sa aiba in vedere particularitatile ei.  

Procedura de mastopexie cu implant mamar are ca pret de pornire 4.500 de euro.

Dr. Alexandru Ioan Calu intelege nevoile pacientului si se foloseste de experienta si de pregatirea pe care o are in domeniu pentru a le satisface. Serviciile pe care le ofera sunt de calitate, iar pacientii au parte de sprijin chiar si in perioada de recuperare. Rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor, daca nu peste, odata cu incheierea procesului de vindecare.

4. Dr. Bortoloni – Be Perfect

La clinica Be Perfect se acorda o atentie deosebita serviciilor de chirurgie a sanului, intrucat liftingul mamar este foarte cautat in Bucuresti. Cu scopul de a-si face o idee despre zonele care pot fi imbunatatite prin intermediul unei proceduri chirurgicale, clinica pune la dispozitia pacientilor posibilitatea de a folosi programe de simulare digitala. In acest fel, viitoarele paciente isi pot crea o imagine destul de clara cu privire la modul in care vor arata la final de procedura si se pot putea aseza cu incredere pe masa de operatie.

Pentru operatia de ridicare a sanilor cu implant mamar, pretul porneste de la 6.000 de euro.

Pacientii care recomanda clinica Be Perfect, o fac multumita profesionalismului si intelegerii de care au avut parte in momentul in care au vizitat-o. Imediat ce l-au intalnit pe Dr. Alin Bortolini, frica si anxietatea au disparut si au putut vorbi liber despre lucrurile pe care vor sa le schimbe la  infatisarea lor.

5. Dr. Radu Panturu

O clinica la care oamenii imbratiseaza schimbarea in loc sa se teama de ea, este clinica din Bucuresti la care isi desfasoara activitatea Dr. Radu Panturu, iar aici, procedura de ridicare a sanilor face parte din catalogul impresionant de servicii. Pacientii trebuie sa priveasca operatiile estetice ca pe o investitie in propria persoana, intrucat acest lucru ii ajuta sa faca o alegere smart pentru viitorul lor. Totul incepe cu o prima consultatie pentru a vedea care sunt asteptarile pacientei si ce se poate face pentru a le atinge.

Pretul unui lifting mamar cu implant porneste de la 5.900 de euro.

Persoanele care recomanda clinica Dr. Radu Panturu au avut parte de rezultate superbe si de o recuperare rapida, fara sa se confrunte cu prea multe efecte secundare. Medicul chirurg nu iese in evidenta doar pe partea profesionala, ci si pe cea personala, fiind o persoana care empatizeaza cu pacientul si face tot posibilul sa-i ofere o solutie la problemele sale.

Concluzii

In final, exista numeroase clinici la care o persoana se poate duce pentru interventia de lifting mamar in Bucuresti, dar experienta pe care o va avea acolo difera in functie de aspecte precum reputatia clinicii si abilitatile de comunicare ale celor care isi practica meseria acolo. De aceea, inainte de a alege o clinica in locul alteia, viitoarele paciente trebuie sa ia in calcul toate optiunile pe care le au in capitala.