Meniu

Lifting mamar Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Anumite probleme de sanatate, sarcina sau trecerea timpului ti-au afectat aspectul sanilor si vrei sa beneficiezi de lifting mamar in Constanta. Daca nu stii unde sa mergi pentru efectuarea operatiei, articolul de fata iti poate servi drept ghid de orientare pe piata de servicii de chirurgie plastica si estetica din orasul de la malul Marii Negre.

Citeste textul pana la capat si vei afla care sunt cele mai bune optiuni in Constanta in ceea ce priveste interventia de lifting mamar de care ai nevoie si unde gasesti conditii optime pentru reusita acesteia.

Cat costa un lifting mamar in Constanta?

Esti constienta ca o mastopexie este o investitie considerabila in aspectul estetic al corpului tau si vrei sa stii care ar fi impactul operatiei de lifting mamar in Constanta asupra bugetului personal. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru interventie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting mamar
Rating
Website
AUM Estetic
Clinica-Verificata
28.000 Ron
 • Pretul pentru un Lifting mamar porneste de la 28.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti
 • Cei mai buni chirurgi plasticieni din oras
 • Proceduri chirurgicale reusite
 • Rabdare si atentie fata de nevoile pacientilor
Dr. Dali
20.000 Ron
 • Pretul pentru un Lifting mamar porneste de la 20.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Tratamente diverse
 • Proceduri de succes
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie impecabila
Afrodite Aesthetic
16.450 Ron
 • Pretul pentru un Lifting mamar porneste de la 16.450 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii premium
 • Personal cu pregatire ireprosabila
 • Medici profesionisti
 • Interventii reusite
 • Proceduri de tratament cu rezultate bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici in care poti face lifting mamar in Constanta

Desi te bucura existenta acestui clasament al celor mai bune clinici in care poti face lifting mamar in Constanta, vrei sa iti formezi propria parere si sa poti alege clinica pe care o vei pozitiona chiar tu pe primul lor, in functie de criterii personale. Pentru aceasta, ai nevoie de amanunte despre activitatea clinicilor mentionate mai sus. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre calitatea serviciilor, despre dotarile de care dispun, despre competentele si experienta medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. AUM Estetic Clinique

La AUM Estetic Clinique, operatia de lifting mamar este disponibila in mai multe tipuri de proceduri si niveluri de complexitate: mastopexie periareolara, care va duce la ridicarea cu maximum 2 cm, mastopexia cu cicatrice verticala (lollipop) pentru ptoza medie sau severa, mastopexie cu cicatrice in ancora si mastopexia asociata cu augmentare. AUM Estetic este o clinica de chirurgie estetica si chirurgie plastica din Constanta, in care pacientii au acces la servicii de chirurgia fetei, chirurgia sanilor, chirurgia siluetei, chirurgie pentru barbati, chirurgia mainii, injectari cu botox si cu acid hialuronic. Aici activeaza trei medici tineri, entuziasti si bine pregatiti, specializati in chirurgie plastica, estetica si chirurgia mainii, carora te poti adresa pentru consultatii si solutii personalizate in functie de fiecare pacient.

Pretul pentru lifting mamar este de 28.000 de lei pentru ascensionare mamara fara implant, de 32.000 de lei pentru ascensionare mamara cu autoproteza, iar pentru ascensionare mamara si augmentare cu implant vei plati suma de 35.000 de lei. O consultatie de chirurgie plastica te va costa aici 300 de lei.

Serviciile de calitate, dotarile moderne si competentele medicilor, pe care multi pacienti ii considera cei mai buni chirurgi plasticieni din oras contribuie la succesul de care se bucura clinica. Aici se desfasoara interventii reusite atat in ceea ce priveste procedurile chirurgicale, cat si injectarile in scop cosmetic. Profesionalismul medicilor, implicarea, rabdarea si atentia fata de problemele pacientilor sunt alte motive pentru care multe persoane care au nevoie de interventii chirurgicale plastice si estetice se indreapta spre AUM Estetic pentru solutii. 

Vezi parerile pacientilor despre AUM Estetic Clinique
Vezi Pareri

2. Dr. Dali

La Dr. Dali Clinique Esthetique pacientii au la dispozitie o serie bogata de tratamente estetice non-invazive si interventii de chirurgie plastica si estetica: chirurgia fetei, chirurgia sanilor – lifting mamar, lipofilling, augmentare mamara cu silicon, mamoreductie, corectie defecte areole posttraumatic sau postoperator prin tatuaj medical, corectie mameloane invaginate, reconstructie san, chirurgia siluetei, chirurgie postbariatrica, chirurgie estetica feminina si masculina, chirurgie plastica. Interventiile chirurgicale care fac parte din specialitatea medicala chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva se efectueaza la clinica din Bucuresti. Pacientii din Constanta se pot adresa medicului chirurg de aici, conferentiar doctor cu pregatire impecabila si experienta in sala de operatii, pentru consultatie si control. 

Pentru mamopexie simpla, pretul este de 20.000 de lei, pentru mamopexie cu cicatrice verticală + implant vei plati 27.500 de lei, iar pentru mamopexie clasica + implant, tariful este de 30.000 de lei. Consultatia de chirurgie plastica te va costa aici 400 de lei.

Clinica Dr. Dali este apreciata indeosebi pentru serviciile de calitate, profesionalismul si amabilitatea medicilor, diversitatea de tratamente, succesul procedurilor, aparatura de ultima generatie si curatenia impecabila din cabinete si salile de terapie.

3. Afrodite Aesthetic

Sub numele zeitei frumusetii functioneaza in Constanta unul din centrele Afrodite Aesthetic, in care pacientii au acces la tratamente bazate pe un aspect natural, de chirurgie estetica (interventii la nivelul fetei, la nivelul sanilor – lifting mamar, implant mamar, micsorare sani si reconstructie, interventii asupra siluetei si zonei intime), precum si la injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica si la alte tratamente estetice non-invazive. Clinica este printre primele centre medicale din tara in domeniul chirurgiei estetice, parte a unei retele de clinici de estetica medicala, cu puncte de lucru in Bucuresti, Brasov si Constanta. La Afrodite Aesthetic poti conta pe o echipa bine pregatita de medici specialisti in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva si medici specialisti in dermatologie, care iti vor oferi consiliere personalizata catre cele mai eficiente proceduri in cazul tau.

Operatia de lifting mamar vertical fara implant are pretul de 16.450 de lei, in timp ce pentru lifting mamar T inversat fara implant vei plati 19.000 de lei. Daca vrei sa completezi liftingul cu un implant mamar, vei plati in plus intre 14.950 si 25.000 de lei.

Despre Afrodite Aesthetic se spune ca este o clinica moderna, cu servicii premium, personal cu o pregatire ireprosabila, medici profesionisti, interventii reusite si proceduri de tratament cu rezultate bune, inca de la primele sedinte. 

Concluzii

Daca iti doresti lifting mamar, in Constanta ai sansa de a obtine cele mai bune rezultate daca apelezi la una dintre clinicile prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici aparatura de ultima generatie pentru operatii, medici profesionisti si cele mai moderne metode de interventie in chirurgia sanului.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, despre clinicile cu servicii de chirurgie plastica si estetica din Constanta, cu siguranta iti va fi mai usor sa identifici centrul medical in care mastopexia sa fie executata cu succes si sa aiba rezultatele asteptate de tine.