Meniu

Lifting mamar Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica pentru lifting mamar in Iasi, in care sa beneficiezi de o procedura chirurgicala sigura si cu rezultatele pe care le doresti pentru aspectul sanilor? Citeste articolul de fata si vei afla care sunt cele mai potrivite destinatii pentru a-ti indeplini scopul.

In urma lecturii, vei sti care sunt clinicile si cabinetele de top din Iasi, in care sa poti beneficia de interventia de lifting mamar la un chirurg plastician cu experienta, apreciat de pacientii care au trecut prin operatii estetice executate de el.

Cat costa operatia de lifting mamar in Iasi?

Orice interventie chirurgicala este o procedura complexa, care presupune realizarea intr-un anumit cadru, cu dotari corespunzatoare si competente specifice ale medicului, de aceea te astepti la anumite costuri si vrei sa stii ce pret are operatia de lifting mamar in Iasi. In tabelul de mai jos vei gasi informatiile de care ai nevoie, numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru interventie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting mamar
Rating
Website
Arcadia
Clinica-Verificata
4.500-6.000 Euro
 • Pretul pentru un Lifting mamar variaza intre 4.500-6.000 Euro
 • Diversitate de servicii
 • Standarde inalte de lucru
 • Act medical de calitate
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Medici profesionisti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Amabilitatea personalului
Susanu Clinic
4.000-6.000 Euro
 • Pretul pentru un Lifting mamar variaza intre 4.000-6.000 Euro
 • Clinica moderna
 • Servicii la standarde inalte de calitate
 • Medic profesionist, experiementat si empatic
 • Inspira incredere pacientilor
 • Interventii chirurgicale reusite
 • Timp mare de asteptare
Omini Clinic
3.300-4.800 Euro
 • Pretul pentru un Lifting mamar variaza intre 3.300-4.800 Euro
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Rabdare si amabilitate
 • Recomandari obiective
 • Tratamente si interventii eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei clinici în care poti face operatia de lifting mamar

Fiind vorba despre o procedura chirurgicala si despre aspectul corpului tau, este normal sa iti doresti cea mai buna clinica pentru lifting mamar in Iasi. In consecinta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea centrelor medicale din clasament, inainte de a-ti face o programare la un chirurg plastician pentru consultatie. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre dotarile de care dispun si despre modul in care sunt percepute clinicile in ceea ce priveste capacitatea lor de a satisface nevoile pacientilor.

1. Arcadia

La Arcadia Medical Beauty din Iasi, procedurile de remodelare a sanului cum ar fi operatia de lifting mamar, augmentarea mamara, lipofillingul si reductia mamara sunt printre cele mai solicitate proceduri de chirurgie estetica. Arcadia Beauty este o clinica in care abordarea sanatatii si frumusetii se face holistic, prin tratamente de chirurgie estetica, dermatologie, cosmetologie, ginecologie clasica si estetica, endocrinologie, med spa, medicina integrativa si nutritie integrativa. In clinica activeaza un colectiv cu o pregatire de exceptie si experienta in chirurgia plastica, estetica si reconstructiva. Abordarea inovativa este sustinuta prin accesul direct la tehnologie de ultima generatie si la circuitul integrat al Retelei Medicale Arcadia,  lider in sanatate in regiunea de nord-est a tarii, care include un spital generalist, un spital de cardiologie interventionala, 3 centre de imagistica medicala, o maternitate, 6 clinici si un spital de recuperare medicala.

Preturile pentru lifting mamar pornesc de la 4500 de euro si pot ajunge la 6000 de euro, in functie de complexitatea interventiei. 

Clinicile din Reteaua Arcadia sunt apreciate de pacienti pentru diversitatea de servicii, standardele inalte de lucru, calitatea actului medical, interventiile chirurgicale reusite, profesionalismul medicilor, aparatura de ultima generatie si abordarea plina de amabilitate fata de persoanele care le trec pragul.

Vezi parerile pacientilor despre Arcadia
Vezi Pareri

2. Susanu Clinic

La Susanu Clinic din Iasi, operatia de lifting mamar se poate realiza ca mastopexie periareolara, care implica ridicarea cu maximum 2 cm a sanilor, mastopexie cu cicatrice verticala (lollipop) sau mastopexie cu cicatrice in ancora, ultimele doua proceduri fiind mai complexe, pentru sani cu ptoza medie si severa. Deseori se asociaza cu implant mamar siliconic. Susanu Clinic este un centru medical specializat in chirurgie plastica si reconstructiva, care are in oferta de servicii o paleta larga de interventii chirurgicale executate de reputatul medic dr. Sidonia Susanu, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, cunoscuta si ca sef al Sectiei de Chirurgie Plastica a Spitalului Regional de Copii „Sf. Maria” din Iasi, impreuna cu echipa sa de chirurgi plasticieni.

Pentru lifting mamar, in functie de procedura si de dificultatea interventiei, vei plati o suma care poate sa varieze intre 4000 si 6000 de euro.

Susanu Clinic este o clinica moderna, cu servicii la standarde inalte de calitate. Chirurgul plastician Sidonia Susanu este considerata de pacienti un medic profesionist, experimentat si empatic, oferind incredere inca de la prima consultatie. Este recomandata si de numarul mare de interventii chirurgicale reusite. Nemultumirile unora dintre pacienti sunt legate de timpul petrecut in sala de asteptare a clinicii.

3. Omini Clinic

Clinica Omini funcioneaza in Iasi de peste 16 ani, timp in care a realizat in blocul operator propriu mii de interventii de chirurgie estetica faciala, chirurgia sanului (implant mamar, lifting mamar, reconstructie si ginecomastie), chirurgie corporala. Liftingul mamar implica aici atat ridicarea, cat si simetrizarea sanilor si poate presupune lipofilling,  implant mamar siliconic, mastopexie, repozitionarea mameloanelor si reductia sanilor. Operatiile sunt executate de o echipa medicala de elita, coordonata de cunoscutul dr. Theodor Motruc, chirurg plastician si fondator al clinicii. Clinica realizeaza si proceduri de rejuvenare medicala nechirurgicala, tratamente de chirurgie vasculara, dermatologie, ORL, ortopedie, servicii de radiologie si psihoterapie.

Operatie de lifting mamar are aici pretul de 3300 de euro pentru mastopexie, 3500-4200 euro pentru ridicare sani cu reducere a volumului si 4800 euro pentru lifting plus implant mamar Mentor.

Omini Clinic inregistreaza un nivel ridicat de satisfactie a pacientilor, pentru serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, rabdarea cu care se adreseaza si explica procedurile, recomandari obiective oferite, tratamentele si interventiile eficiente. Unele aspecte ar trebui imbunatatite insa, pacientii reclamand deficiente in modul in care comunica personalul de la receptie.

Concluzii

Pentru lifting mamar in Iasi, te poti adresa unor clinici de top, specializate in chirurgie plastica, reconstructiva si estetica, cu experienta si dotarile necesare efectuarii interventiilor. Vei intalni medici profesionisti, cu sute de operatii reusite in portofoliu, aspect care iti va spori increderea in succesul procedurilor, indiferent de complexitatea lor. Poti opta pentru mastopexie simpla sau pentru o interventie combinata cu implant, cu silicon sau cu grasime proprie.