Meniu

Lifting mamar Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda de corectare a sanilor lasati, dar si a simetriei dintre acestia, liftingul mamar in Oradea, reprezinta o solutie catre care tot mai multe femei isi indreapta atentia, pentru a se bucura de sani cu un aspect mult mai ferm si intinerit. Ai luat hotararea sa faci si tu un lifting mamar, pentru ca simti ca ti-ar imbunatati semnificativ increderea in tine, dar nu stii exact care sunt clinicile din oras spre care iti poti indrepta atentia? Stim cat de important este sa ai parte de servicii ireprosabile, dar si de o interactiune productiva cu medicul, asa ca in topul pe care ti-l prezentam mai jos am listat doar clinici frecventate si apreciate, care asigura servicii si interventii estetice excelente.

Parcurge articolul pana la final si afla care sunt cele trei clinici din Oradea specializate in liftingul mamar, dar si care sunt competentele medicilor. De asemenea, fii la curent si cu tarifele practicate, pentru a sti ce buget sa pregatesti pentru aceasta procedura estetica.

Care este pretul unui lifting mamar in Oradea?

Inainte de a te programa pentru un lifting mamar in Oradea, cel mai bine ar fi sa arunci o privire la preturile practicate. Pentru a te scuti de acest efort, ti-am pregatit tabelul de mai jos cu toate tarifele percepute:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting mamar
Rating
Website
Dr. Paul Nistor
Clinica-Verificata
4.000 Euro
 • Pretul pentru un Lifting mamar porneste de la 4.000 Euro
 • Experienta vasta internationala
 • Servicii ireprosabile
 • Echipamente performante
 • Interventii de chirurgie estetica excelente
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu confortabil
Estetis Clinic
4.500 Euro
 • Pretul pentru un Lifting mamar porneste de la 4.500 Euro
 • Experienta internationala
 • Interventii excelente
 • Atitudine pozitiva
 • Proceduri personalizate
 • Rezultate ireprosabile
 • Recuperare rapida
Estetic Dyn Clinic
3.900 Euro
 • Pret Lifting mamar 3.900 Euro
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi performante
 • Interventii chirurgicale excelente
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta si implicare
 • Atitudine pozitiva
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in procedura de lifting mamar in Oradea?

A venit timpul pentru o schimbare, asa ca esti in cautarea unei clinici de incredere pentru efectuarea procedurii de lifting mamar in Oradea? Atunci citeste cu atentie toate informatiile pe care ti le vom afisa in topul de mai jos pentru a fi la curent cu tot ce inseamna procedura de ridicare a sanilor:

1. Dr. Paul Nistor

Cabinetul Dr. Paul Nistor este specializat in chirurgie plastica si estetica, fiind locul potrivit la care te poti adresa cu incredere daca vrei sa beneficiezi de un lifting mamar in Oradea. Dr. Paul Nistor este medic sef in cadrul departamentului de Chirurgie Plastica si Estetica din Spitalul Pelican Oradea, cu o experienta de 6 ani la clinica de prestigiu si renume mondial Weymouth, din centrul Londrei. La ora actuala, este membru activ in Societatea Romana de Chirurgie Estetica (SRCE) si in Societatea  Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica (ISAPS). Pacientele pot opta atat pentru mamopexie (ridicarea sanilor) cu implant, cat si pentru procedura fara implant, in functie de preferinte si asteptari.

Pretul pentru o mamopexie (lifting mamar) fara implant este de 4.000 euro. Daca iti doresti un plus de volum, ai oportunitatea de a alege si mamopexia cu implant, care costa 5.000 euro.

Domnul doctor care are numeroase aprecieri, multumita experientei vaste dobandite international, asigura servicii ireprosabile. Avand la dispozitie echipamente performante si aparaturi de ultima generatie, interventiile de chirurgie estetica decurg impecabil, rezultatele obtinute fiind de fiecare data pe masura asteptarilor pacientilor. Multumita atitudinii sale pozitive, medicul asigura mereu o atmosfera primitoare si confortabila pentru toti cei care pasesc pragul cabinetului sau.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paul Nistor
Vezi Pareri

2. Estetis Clinic

Estetis Clinic este un centru de chirurgie estetica din Oradea care asigura servicii ireprosabile de rinoplastie si marire a sanilor, pacientele avand ocazia de a opta si pentru procedura de lifting mamar. Clinica a fost fondata in anul 2006 de dr. Serban Porumb, medic primar in chirurgie plastica si reconstructiva, cu o experienta de peste 23 de ani in chirurgia plastica si estetica. Important de mentionat este si faptul ca domnul doctor are 6 ani de experienta internationala, activand intre anii 2000 si 2006 in Statele Unite si Europa de Vest. In prezent, este membru ACPR (Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania), SFCE (Societe Francaise de Chirurgie Esthetique) si ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery). Medicul are la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare, pentru ca liftingul mamar sa se ridice la nivelul asteptarilor pacientelor.

Pretul pentru un lifting mamar este de 4.500 euro. In cazul in care vrei sa iei in considerare procedura de marire a sanilor cu implant mamar prin axila, pretul sau este de 6.500 euro.

Domnul doctor are numeroase certificate, atestate si diplome, multumita implicarii sale active in chirurgia plastica, asigurand tuturor interventii excelente. Atitudinea sa este pozitiva la fiecare interactiune cu pacientii, avand competenta de a pune in aplicare proceduri chirurgicale estetice personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane. Multumita echipamentelor si aparaturilor performante, perioada de recuperare este mult mai redusa, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

3. Estetic Dyn Clinic

Estetic Dyn Clinic este un cabinet de chirurgie estetica si plastica din Oradea care ofera consultatii de specialitate pentru fiecare pacient in parte, fiind locul la care poti merge cu incredere daca vrei sa beneficiezi de un lifting mamar. Unitatea medicala a fost infiintata de dr. Adrian Tirla, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, care a participat la numeroase congrese si conferinte de specialitate. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, toate procedurile chirurgicale efectuate corespund asteptarilor pacientilor.

Pretul pentru un lifting mamar este de 3.900 euro. Inainte de a face aceasta procedura estetica, va trebui sa te programezi pentru o consultatie de specialitate, care costa 50 euro, pentru a stabili toate detaliile necesare.

Clinica de chirurgie plastica este apreciata pentru serviciile de calitate pe care le ofera, dispunand de echipamente si aparaturi performante, care contribuie semnificativ la elaborarea unor interventii chirurgicale estetice excelente. Medicul da dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta si implicare, avand intotdeauna o atitudine pozitiva. In plus atmosfera este primitoare, iar amenajarea cabinetului cu bun gust.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici de medicina estetica unde sa poti beneficia de un lifting mamar in Oradea, atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol. Cu medici bine pregatiti si cu experienta dobandita atat in tara, cat si in strainatate, te vei bucura de rezultate excelente, dar si de o perioada rapida de recuperare.