Meniu

Lifting mamar Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa faci lifting mamar in Timisoara? Exista numeroase clinici unde se face aceasta interventie estetica, adresata persoanelor care isi doresc o modificare estetica la nivelul sanilor, din punct de vedere al formei si nu al volumului.

Sanii isi pot modifica aspectul in urma fluctuatiilor de greutate sau ca rezultat al sarcinii si alaptarii. Mastopexia sau liftingul mamar este operatia de remodelare a tesutului mamar, care imbunatateste forma sanilor si aspectul lor estetic. In Timisoara, operatia este disponibila in cadrul mai multor clinici.

Cat costa operatia de lifting mamar in Timisoara?

Operatia de lifting mamar este una dintre procedurile estetice foarte cautate in Timisoara si in alte orase mari din tara, unde profeseaza medici renumiti in domeniul chirurgiei plastice. Daca te numeri printre pacientele interesate de aceasta operatie, in tabelul urmator poti vedea care sunt cele mai bune optiuni de clinici si care sunt costurile pe care le implica interventia de ridicare a sanilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Lifting mamar
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
3.000-3.500 Euro
 • Pret Lifting mamar 3.000-3.500 Euro
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Profesionalism si implicare
 • Conditii foarte bune
Dr. Levy
6.200 Euro
 • Pret Lifting mamar 6.200 Euro
 • Medic foarte bine pregatit
 • Profesionalism si transparenta
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Explicatii detaliate
 • Conditii foarte bune de internare
Estet Gyn
1.390-2.780 Euro
 • Pret Lifting mamar 1.390-2.780 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Colectiv profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Atmosfera placuta
 • Locatie moderna si curata
Olariu Clinics
3.500 Euro
 • Pret Lifting mamar 3.500 Euro
 • Solutii optime
 • Personal cu experienta vasta
 • Interes si grija pentru pcienti
 • Implicare si responsabilitate
 • Clinica amenajata modern si bine dotata
Medcom
3.500 Euro
 • Pret Lifting mamar 3.500 Euro
 • Servicii medicale de foarte buna calitate
 • Profesionalism si dedicare
 • Metode avansate de lucru
 • Curatenie exemplara si conditii excelente de cazare
 • Preocupare pentru nevoile pacientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru operatia de lifting mamar in Timisoara?

Timisoara este unul dintre orasele care se bucura de o diversitate remarcabila de clinici unde se efectueaza proceduri din sfera chirurgiei estetice, printre care si liftingul mamar. Serviciile de chirurgie plastica, reconstructiva si estetica sunt puse la dispozitie de medici cu experienta, recunoscuti pentru calitatea rezultatelor.

Daca locuiesti in Timisoara sau ai ales acest oras pentru operatia de ridicare a sanilor, in continuare poti vedea care sunt cele mai bune clinici si de ce sunt considerate a fi optiuni de top:

1. Brol Medical Center

Cu 25 de ani de activitate, Brol Medical Center din Timisoara este optiunea principala a persoanelor interesate de lifting mamar in acest oras, dar si de alte interventii estetice. Fiecare pacienta beneficiaza de o abordare personalizata si de tratament multidisciplinar, intr-un cadru ultramodern si dotat in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale. Obiectivul echipei medicale este de a asigura rezultate inalt calitative, siguranta si confidentialitate. Activitatea se desfasoara sub indrumarea prof. dr. Tiberiu Bratu, care este fondatorul clinicii si fost presedinte al Societatii Romane de Chirurgie Estetica.

Operatia de ridicare a sanilor costa intre 3.000 si 3.500 euro la Brol Medical Center.

Pacientii spun ca la aceasta clinica au beneficiat de servicii calitative si ca au apelat la diferite interventii care au decurs foarte bine. Ei recomanda Brol Medical Center in primul rand pentru ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor, dar si pentru ca intreaga echipa de medici si asistenti este atenta cu pacientii, prompta, implicata si dedicata. Acestia dau dovada de profesionalism si folosesc metode moderne de operatie. Sunt apreciate conditiile din clinica si dotarile din cadrul acesteia.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Levy

Un nume de referinta in domeniul chirurgiei plastice, dr. Levy este fondatorul unor clinici medicale de chirurgie estetica si tratamente corporale, una dintre acestea fiind localizata in Timisoara. In cadrul ei, se fac constant investitii in aparatura si tehnica medicala de ultima ora. Dr. Levy este renumit in tara si in strainatate, una dintre cliniciile infiintate de el fiind situata in Israel. Acesta are experienta vasta in sfera chirurgiei plastice, consolidata sub indrumarea celor mai buni medici plasticieni din Romania si Israel. In prezent, se ocupa inclusiv de formarea si pregatirea a noi generatii de chirurgi plasticieni.   

Pretul mastopexiei fara implant este de aproximativ 6.200 euro.

Foarte multe persoane si-au exprimat aprecierea fata de dr. Levy prin recenzii in mediul online. Numerosi pacienti il considera ca fiind cel mai bun medic, spunand ca au beneficiat de o experienta placuta la aceasta clinica si de rezultate conform asteptarilor. Operatiile decurg rapid si conditiile de internare sunt foarte bune. Printre calitatile medicului se numara profesionalismul, transparenta si rabdarea. Personalul clinicii este alaturi de pacient pe tot parcursul internatii, acesta beneficiind de explicatii detaliate si empatie.

3. Estet Gyn

Pentru servicii de chirurgie estetica si plastica, poti alege Estet Gyn din Timisoara, liftingul mamar fiind una dintre operatiile disponibile in lista de proceduri a acestei clinici. Infiintata in anul 2012, clinica medicala reuneste o echipa formata din medici primari si asistente cu experienta, care pun pe primul loc siguranta pacientului si o calitate inalta a rezultatelor. Fiecare operatie este efectuata in raport cu trasaturile individuale si nevoile fizice ale pacientului.

Tariful pentru interventia de mastopexie porneste de la 1.390 euro si poate ajunge la 2.780 euro.

Pacientii care si-au relatat experienta pe internet au numai cuvinte de lauda pentru Estet Gyn si personalul clinicii, despre care spun ca este profesionist, empatic si amabil. Serviciile sunt de inalta calitate si atmosfera din clinica este placuta. De asemenea, locatia este moderna si curata.

4. Olariu Clinics

Olariu Clinics face parte din clinicile din Timisoara specializate in chirurgie estetica, pe care le poti alege pentru operatia de lifting mamar. Aceasta reuneste un catalog variat de proceduri chirurgicale si nechirurgicale, efectuate de specialisti cu pregatire academica si profesionala vasta. Colectivul din aceasta clinica promoveaza echilibrul dintre tonusul fizic si cel psihic, motiv pentru care asigura consiliere preoperatorie si ofera pacientilor clarificari si raspunsuri la toate intrebarile, pentru a ii ajuta sa ia decizia potrivita.

Tariful pentru operatia de ridicare a sanilor porneste de la 3.500 euro.

Clinica este foarte apeciata in randul pacientilor din Timisoara si nu numai, existand persoane care au venit din strainatate pentru a beneficia de serviciile acesteia. Ei spun ca au beneficiat de solutii optime si ca personalul are experinta vasta in domeniul chirurgiei. Medicii lucreaza in interesul pacientilor, cu grija si profesionalism. De asemenea, sunt implicati, responsabili si transmit siguranta. Clinica este frumos amenajata, luminoasa, curata si dispune de aparatura performanta.

5. Medcom

Clasamentul celor mai bune clinici din Timisoara in vederea efectuarii liftingului mamar se incheie cu Medcom, un spatiu al medicinei estetice moderne, unde profeseaza medici recunoscuti pentru rezultatele obtinute de-a lungul anilor. Actul medical este caracterizat de siguranta si calitate, obiectiv bifat inclusiv cu ajutorul echipamentelor performante. Se folosesc tehnologii medicale noi si aparatura ultramoderna, iar spitalul este dispus pe 3 etaje si organizat dupa ultimele standarde europene.

Costurile operatiei de lifting mamar pornesc de la 3.500 euro.

Serviciile medicale sunt de foarte buna calitate la Medcom, asa cum reiese din opiniile pacientilor. Curatenia exemplara, timpul scurt de asteptare, folosirea celor mai avansate metode din domeniul chirurgiei estetice si preocuparea pentru nevoile pacientului sunt cateva dintre avantaje. Profesionalismul, dedicarea si seriozitatea echipei sunt alte motive pentru care pacientii o apreciaza. Conditiile de cazare sunt la fel de bune ca cele dintr-un hotel.

Concluzii

Operatia de lifting mamar este una dintre cele mai solicitate interventii estetice si poate fi efectuata in Timisoara la numeroase clinici recunoscute pentru experienta medicilor si pentru conditiile bune de cazare.

Aceasta operatie contribuie la recapatarea increderii in sine, deoarece liftingul mamar ofera fermitate si o repozitionare corecta sanilor. Daca alegi una dintre cele mai bune clinici din orasul tau, sansele de a obtine un rezultat conform asteptarilor cresc. Pe langa reputatia clinicii, sunt importante raportul calitate-pret si parerile altor pacienti.