Meniu

Medicina de familie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Decizia de a te inscrie pe lista unui medic de familie, din Cluj sau de oriunde din tara, poate fi una dificila, avand in vedere ca vei beneficia de serviciile sale pentru mult timp atat tu, cat si intreaga familie, daca iti doresti acest lucru. 

In acest articol iti oferim ajutorul in luarea unei decizii, prezentandu-ti medici de familie din Cluj-Napoca despre care persoanele care au luat deja contact cu serviciile lor au cuvinte de lauda. Consulta, asadar, clasamentul de mai jos si ia o decizie buna in acest sens!

Ce tarife sunt percepute la un medic de familie din Cluj?

La un medic de familie din Cluj si din tara, consultatiile sunt gratuite, daca esti inscris pe lista specialistului. Pentru celelalte persoane, tarifele variaza, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dascal
Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul consultatiei pentru cei care nu se afla in lista medicului este de 50 Ron
 • Medic primar cu experienta, amabil si deschis
 • Tratamente, imunizari, testari rapide efectuate in cabinet
 • Consultatii la domiciliu
 • Ofera consultatii si pentru persoanele care nu sunt inscrise pe lista sa
 • Consultatii si in afara orelor de program
Dr. Popoviciu
80 Ron
 • Pretul consultatiei pentru cei care nu se afla in lista medicului este de 80 Ron
 • Medic primar in medicina de familie cu vasta experienta
 • Educator prenatal certificat Lamaze
 • Consilier in alaptare
 • Educator parental
Dr. Simon-Bodea
80 Ron
 • Pretul consultatiei pentru cei care nu se afla in lista medicului este de 80 Ron
 • Medic cu o formare profesionala continua
 • Numeroase servicii gratuite
 • Abordare holistica
 • Nu se respecta programarile
 • Zona greu accesibila pentru cei care vin cu masina
Dr. Mihaela Panc
70 Ron
 • Pretul consultatiei pentru cei care nu se afla in lista medicului este de 70 Ron
 • Medic tanar, bine pregatit
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Consultatii si pentru cei care nu se afla pe lista medicului
Dr. Gabriela Blaga
30 Ron
 • Pretul consultatiei pentru cei care nu se afla in lista medicului este de 30 Ron
 • Numeroase servicii pentru intreaga familie
 • Medic profesionist si apreciat
 • Programari online
 • Locuri de parcare
 • Pret avantajos pentru o consultatie in randul persoanelor neinscrise pe lista
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun medic de familie din Cluj?

Oare exista cel mai bun medic de familie din Cluj? Raspunsul tine de fiecare in parte, in functie de interactiunea si de conexiunea cu specialistul. Iata care sunt medicii care se bucura de aprecieri numeroase in randul clujenilor:

1. Dr. Nicolae Dascal

Dr. Nicolae Dascal este medic primar medicina de familie, cu competenta in medicina de intreprindere. Este membru al Colegiului Medicilor si al unor asociatii renumite, printre care Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de familie. A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca, sectia Medicina Generala. Medicul ofera consultatii si pentru pacientii neiscrisi pe lista sa, dar si in afara orelor de program, doar pe baza de programare. In cabinet se efectueaza imunizari, teste rapide Covid 19, teste rapide Ag streptococ betahemolitic grup A antigen, se fac tratamente injectabile si de mica chirurgie, electrocardiografii sau ecografii.

Pretul pentru o consultatie pentru pacientii neinscrisi pe lista acestui doctor de familie din Cluj este de 50 de lei. Completarea documentelor medicale costa 20 de lei, iar o consultatie la domiciliu costa 100 de lei.

Dr. Dascal este foarte apreciat in mediul online, judecand dupa „ploaia” de recenzii pozitive. Oamenii spun ca este un medic foarte bun, care trateaza fiecare persoana cu rabdare si amabilitate. Multi il recomanda pe acest medic de familie din Cluj – Manastur datorita calitatilor si pregatirii sale.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Nicolae Dascal
Vezi Pareri

2. Dr. Petronela Popoviciu

Dr. Petronela Popoviciu profeseaza de 21 de ani si ofera resursele si indrumarea de care pacientul are nevoie pentru a avea grija de sanatatea sa. Medicul organizeaza cursuri in care le ofera oamenilor informatii utile despre: tehnici de respiratie in timpul travaliului (fiind educator prenatal certificat Lamaze), sfaturi pentru inceperea diversificarii, ce este de facut pana la sosirea personalului calificat, in caz de raniri si alte urgente sau cum poti fi alaturi de copiii care trec prin dificultati de natura emotionala.

Pretul unei consultatii oferite pentru cei care nu se afla in lista medicului este de 80 de lei.

Cei care au luat contact cu serviciile oferite de acest cabinet medical si implicit cu dr. Petronela Popoviciu spun ca doamna doctor este un medic pe care si l-ar dori orice familie, avand in vedere ca trateaza si cauza, nu doar efectul. De asemenea, oamenii mai spun ca exista o buna organizare in cabinet, ca echipa este foarte unita si ca serviciile sunt oferite cu rabdare si respect.

3. Dr. Corina Simon-Bodea

Dr. Corina Simon-Bodea a absolvit UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca in 2009 si a urmat Rezidentiatul cu detasare in Irlanda, la South Regional Tipperapy Hospital. Din 2014 este medic specialist in medicina de familie, avand misiunea de a trata pacientii inca din burtica mamei si pana la batranete. Datorita contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate, o multime de servicii sunt gratuite la acest cabinet (consultatii, examene de bilant al starii de sanatate, prescriptii medicale compensate, bilete de trimitere, concedii medicale, analize medicale pentru patologia nou-depistata, supravegherea starii de sanatate sau pentru monitorizarea patologiilor cronice).

Pacientii neasigurati pot sa beneficieze de consultatii medicale gratuite, daca au o afectiune urgenta sau pot opta pentru consultatiile in regim privat, care costa 80 de lei, cu programare prealabila.

Pacientii spun ca doamna doctor este foarte bine pregatita si ca ii intampina pe toti cu zambetul pe buze. Sunt si persoane care spun ca sunt nemultumite, pentru ca, in ciuda programarii, au asteptat zeci de minute in fata usii, pentru un consult sau pentru un bilet de trimitere, reclamand si ca zona cabinetului este greu accesibila pentru cei care se deplaseaza cu masina. 

4. Dr. Mihaela Panc

Cabinetul medicului de familie Dr. Mihaela Panc este situat in Cluj-Napoca, pe strada Louis Pasteur, nr. 58. Medicul si-a inceput de cativa ani activitatea si a ajuns la sufletul multor oameni pentru ajutorul oferit la nevoie, in tratarea diverselor afectiuni. Cabinetul se numeste Zormed si trateaza problemele de sanatate ale intregii familii, de la nou-nascuti pana la persoane in varsta.

Pretul unei consultatii este de 70 de lei, pentru persoanele care nu se afla pe lista acestui medic. Consultatiile se vor desfasura doar cu programare.

Clujenii sunt incantati de interactiunea pe care au avut-o cu dr. Panc, spunand ca indrumarile medicului au fost intotdeauna de bun augur si ca tratamentele au fost eficiente. Unii mai spun si ca acest doctor de familie din Cluj este profesionist si ca isi ofera ajutorul cu promptitudine.

5. Dr. Gabriela Blaga

Dr. Gabriela Blaga este un medic de familie care ofera consultatii si pentru adulti, si pentru copii, cu aceeasi grija pentru imbunatatirea starii de sanatate. In cabinet se ofera si alte servicii specifice: vaccinari, emitere de documente medicale (adeverinte, avize, certificate, bilete de trimitere, concedii medicale etc.), testare INR, testari rapide Covid-19, tastare glicemie, pansamente, schimbare sonda urinara la domiciliul pacientului. Programarile se pot face si online, serviciul fiind pus la punct inca din perioada de debut a pandemiei. Cei care doresc sa se inscrie pe lista dr. Blaga pot completa o cerere online pe site-ul cabinetului, iar in scurt timp vor fi contactati pentru o prima vizita la cabinet.

Pretul unei consultatii pentru persoanele care nu sunt inscrise pe lista doctorului este de 30 de lei.

Persoanele care au beneficiat de serviciile oferite de acest medic se declara multumite, conform recenziilor de pe internet. Oamenii apreciaza in special profesionalismul si buna organizare a cabinetului.

Concluziile noastre

Cei care sunt in cautarea unui medic de familie, in Cluj, au de unde alege, avand in vedere ca sunt numerosi specialisti care activeaza in aceasta zona. Unii medici sunt tineri, cu o abordare noua si foarte entuziasti, altii sunt de mult timp in acest domeniu si cunosc foarte bine atat patologiile care apar in randul membrilor unei familii, indiferent de varsta acestora, cat si procedurile specifice.

Alegerea unui profesionist dintr-o intreaga lista de medici de familie din Cluj poate fi dificila, dar sunt cateva criterii de care trebuie sa tii cont: reputatia medicului, locatia cabinetului, serviciile oferite si astfel vei lua o decizie buna.