Meniu

Medici familie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te afli in cautarea unor medici de familie din Bucuresti? Acest articol sintetizeaza informatii utile despre cei mai buni medici din Capitala si detalii care iti pot fi de folos daca vrei sa te inscrii la un medic de familie bun. Pe langa experienta, oamenii cauta intr-un medic de familie empatie si intelegere, intrucat e vorba despre o colaborare pe termen lung. 

Medicul de familie este cel la care apelezi prima data cand tu sau un membru al familiei aveti o problema de sanatate, el fiind responsabil sa ofere ingrijiri medicale generale, sa recomande tratament in cazul unor afectiuni comune si sa monitorizeze starea de sanatate a pacientilor. In unele situatii, acesta poate face trimitere catre alti specialisti, astfel incat pacientul sa beneficieze de precizie in diagnostic si de investigatii complexe. 

Care este pretul unei consultatii la cei mai buni medici de familie din Bucuresti?

In Bucuresti exista foarte multi medici de familie, care profeseaza in cabinete moderne si care gestioneaza deja situatia medicala a unui numar mare de pacienti. In unele cazuri, mai precis atunci cand fondurile pentru ziua respectiva se epuizeaza sau cand pacientul este neasigurat, e nevoie de plata consultatiei. Tabelul de mai jos cuprinde numele celor mai bune cabinete de medicina de familie din Capitala, alaturi de tariful perceput pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Danamed
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Personal receptiv, dedicat si empatic
 • Cabinet bine dotat
Dr. Viorica Iorga
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Ingrijiri medicale de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si intelegere
 • Explicatii detaliate
Clinica ILDA
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Ingrijiri medicale de inalta calitate
 • Medici cu experienta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Empatie
 • Implicare din partea intregului personal
Dr. Clavinia Popescu
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Promptitudine si seriozitate
 • Implicare si dorinta de a ajuta
 • Indicatii precise pentru pacienti
Dr. Mihaela Udrescu
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Ingrijiri medicale de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si intelegere
 • Cabinet ingrijit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Bucuresti

Medicii de familie sunt cei care te indruma de fiecare data cand ai o problema de sanatate, in Bucuresti fiind disponibili foarte multi specialisti in aceasta ramura medicala. Poti afla mai multe despre ei in clasamentul urmator, care surprinde informatii despre medicii considerati a fi cei mai buni, datorita calitatii ingrijirilor pe care le ofera si profesionalismului de care dau dovada in activitatea de zi cu zi: 

1. Cabinet Danamed

Unul dintre cele mai apreciate cabinete medicale din Bucuresti este Cabinetul Danamed, unde vei gasi medici de familie cu experienta vasta, la care te poti inscrie impreuna cu familia ta. Pe langa medicina de familie, mai sunt oferite si servicii din sfera homeopatiei, ecografiei si medicinei muncii. Din colectiv fac parte medici primari, care au pregatire si studii complementare in domeniile mentionate anterior. Acestia ofera ingrijiri medicale de calitate si pun accent deosebit pe abordarea individuala a fiecarui caz, avand ca prioritate asigurarea de asistenta medicala si indrumare pacientilor de orice varsta. Cabinetul este dotat cu aparatura performanta, care aduce un plus de calitate actului medical. 

La acest cabinet, pretul unei consultatii este de 90 lei.

Oamenii din Capitala care au ales acest cabinet medical sustin ca au intalnit o echipa de profesionisti, atenti la detalii si rabdatori. Colectivul este foarte bine pregatit, iar cateva calitati pe care pacientii le-au mai mentionat in recenziile din mediul online sunt empatia, seriozitatea si promptitudinea. Personalul este receptiv, implicat si dedicat meseriei. Multi pacienti precizeaza ca vin de ani de zile la acest cabinet si ca niciodata nu au fost dezamagiti de calitatea serviciilor. De asemenea, cabinetul este dotat cu tot ce e necesar pentru a asigura ingrijiri specifice. 

Vezi parerile pacientilor despre Cabinet Danamed
Vezi Pareri

2. Dr. Viorica Iorga

Cabinetul Dr. Viorica Iorga din Bucuresti este o optiune foarte buna pentru cei care vor sa colaboreze cu medici de familie cu experienta vasta in acest domeniu. Dr. Iorga profeseaza inca din anul 1987 si este medic primar, avand experienta vasta si consolidata prin participarea la diverse cursuri de perfectionare cu tematica medicala. Pacientii pot sa apeleze la dr. Iorga pentru consultatii, vaccinari, tratamente si recomandari pentru un spectru larg de afectiuni comune. 

Pentru o consultatie, se va plati suma de 80 lei.

Empatia, profesionalismul si atitudinea blanda sunt principalele calitati apreciate la dr. Viorica Iorga. In mediul online, cativa dintre pacienti si-au exprimat recunostinta fata de acest medic, la care spun ca apeleaza cu incredere de fiecare data cand au nevoie. Medicul are un comportament exemplar fata de pacientii de toate varstele si le acorda intelegere, prezentandu-le de fiecare data cele mai bune optiuni de tratament. 

3. Clinica Medicala ILDA

Daca trebuie sa te inscrii la un cabinet medical si vrei sa afli unde poti gasi medici de familie buni, Clinica Medicala ILDA din Bucuresti este una dintre locatiile pe care trebuie sa le iei in calcul. Serviciile sunt oferite de medici cu experienta in domeniul medicinei de familie, acestia fiind disponibili pentru efectuarea de operatii, pentru recomandari catre alti specialisti, pentru eliberararea unor documente medicale etc. Unitatea este dotata cu aparatura moderna, unul dintre obiectivele clinicii fiind acela de a se alinia la cel mai exigente standarde si cerinte ale pacientilor. 

Pretul unei consultatii este de 70 lei.

Persoanele care au trecut pragul acestui cabinet medical declara ca medicii sunt foarte bine pregatiti, ca se comporta frumos cu pacientii si ca empatizeaza cu acestia. Medicii si asistentele se implica in rezolvarea problemelor de sanatate ale pacientilor, oferind servicii medicale si ingrijiri de inalta calitate. Summary:

4. Dr. Clavinia Elena Popescu

Printre cei mai buni medici de familie pe care ii poti gasi in Bucuresti se numara si dr. Clavinia Elena Popescu, care profeseaza intr-un cabinet unde se indeplinesc toate conditiile necesare asigurarii unui act medical de inalta calitate. Acesta e dotat cu aparatura medicala performanta, care este folosita de catre un medic bine pregatit. Pe lista de servicii sunt prezente consultatiile, educatia medico-sanitara, recomandarea de tratamente medicale, supravegherea pacientilor bolnavi etc. 

Daca ai nevoie de o consultatie si trebuie sa platesti, pretul este de 70 lei.

Referitor la feedback, multi dintre pacienti si-au impartasit pe internet experienta avuta la acest cabinet. Majoritatea afirma ca dr. Clavinia este cel mai bun medic de familie, intrucat raspunde cu promptitudine si ii ajuta pe pacienti indiferent de problema medicala pe care o au. Aceasta e amabila, dornica sa ajute si ofera indicatii precise. Atentia, seriozitatea cu care abordeaza fiecare caz si rabdarea sunt alte calitati ale medicului. 

5. Dr. Mihaela Udrescu

Dr. Mihaela Udrescu completeaza topul celor mai buni medici de familie care profeseaza in Bucuresti, fiind unul dintre cei mai cautati specialisti din acest domeniu. Cabinetul si-a inceput activitatea in anul 2009 si gazduieste o echipa din care fac parte medicul primar si doi asistenti medicali. Dr. Mihaela Udrescu este medic primar in medicina de familie si are competente in ecografia generala. De-a lungul anilor, dr. Mihaela a participat la diverse proiecte si manifestari stiintifice medicale in tara si in strainatate. De asemenea, a publicat mai multe articole pe tematica medicala si a participat cu lucrari personale la diferite conferinte. 

Cei care solicita o consultatie si nu se afla pe lista de pacienti vor achita suma de 50 lei. 

Majoritatea pacientilor care sunt inscrisi la acest cabinet se declara multumiti de calitatea serviciilor medicale, spunand ca dr. Mihaela Udrescu este un medic foarte bine pregatit. Aceasta e apropiata de pacient, ii ofera intelegere, este empatica si amabila. Cabinetul este ingrijit si dotat cu toate cele necesare efectuarii consultatiilor.

Concluzii

Datorita calitatii actului medical, a abordarii profesioniste si implicarii, acesti medici de familie sunt considerati a fi unii dintre cei mai buni din Bucuresti. Asadar, este foarte usor sa gasesti un medic bun pentru tine si familia ta daca locuiesti in Capitala, atata vreme cat te documentezi in prealabil cu privire la experienta acestora si consulti opinii de la alti pacienti.