Meniu

Medici familie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multi medici de familie in Constanta care isi desfasoara activitatea in cadrul unor cabinete individuale, asigurand totodata conditii optime de siguranta si confort. Pentru a beneficia de serviciile oferite de un astfel de medic, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe o lista, iar de regula, documentele de care ai nevoie sunt o copie dupa cartea de identitate si cardul de sanatate. 

Serviciile pe care le asigura un medic de familie variaza de la simple consultatii, la vaccinare si chiar la eliberarea a diverse acte medicale importante. Tocmai de aceea, daca traiesti in Constanta este important sa te inscrii pe lista unui medic de familie, astfel incat sa ai mereu acces la servicii medicale. Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de un concediu medical! 

Cat costa o consultatie la diversi medici de familie in Constanta? 

Consultatiile efectuate la medici de familie, atat in Constanta, cat si in alte colturi ale tarii sunt de regula gratuite, insa acest lucru nu inseamna ca ele nu pot fi obtinute si contracost. De aceea, ideal este sa te interesezi din timp cu privire la preturi. Cu scopul de a-ti face cautarile mai usoare, in tabelul de mai jos au fost incluse preturile la care trebuie sa astepti pentru o consultatie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cicortas 
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Participari la cursuri de perfectionare
 • Apropiat de nevoile fiecărui pacient
Dr. Adina Mester
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Locatie ultracentrala
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
Dr. Anca Sima
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic de incredere
 • Ambient atractiv
 • Program adaptabil
 • Experienta in domeniu
Dr. Chiornita
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Personal calificat
 • Ampla experienta in domeniu
 • Program flexibil
Family Care
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal profesionist
 • Consultatii la domiciliu
 • Sfaturi medicale online gratuite
 • Diverse reduceri pentru neasigurati
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor la care isi practica meseria medici de familie in Constanta

In lista urmatoare sunt prezentati cinci medici de familie din Constanta, care lucreaza fie in cadrul unor cabinete individuale, fie la policlinici cu mai multe specialitati. Optiunea cea mai potrivita pentru tine depinde de aspectele pe care le consideri o prioritate, cum ar fi, spre exemplu, tarifele practicate, experienta medicilor sau facilitatile asigurate de cabinetul respectiv. 

1. Dr. Adrian Cicortas 

Lista incepe cu Dr. Adrian Cicortas, medic de familie din Constanta, care a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Ovidius in anul 2000, cu specializarea pe medicina generala. In anul 2004 a obtinut titlul de medic specialist in medicina de familie, in urma promovarii examenului compus din trei probe, iar mai apoi, in 2009 a ajuns sa aiba titlul de medic primar. A participat la diverse cursuri de perfectionare, astfel incat pacientii lui sa aiba parte doar de servicii de calitate, iar printre competentele sale se numara homeopatia si medicina paliativa. 

Consultatia la medicul de familie costa 80 de lei. 

Exista persoane care apeleaza la serviciile Dr. Adrian Cicortas de mai bine de 20 de ani, tocmai pentru ca de fiecare data au parte de calitate. Medicul este implicat si extrem de atent la detalii. Alte caracteristici pe care le apreciaza in mod constant pacientii sunt profesionalismul, competenta, empatia si receptivitatea. Timpul de asteptare este, de cele mai multe ori, unul scurt. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adrian Cicortas 
Vezi Pareri

2. Dr. Adina Mester 

Cel de-al doilea cabinet la care se pot duce oamenii pentru a beneficia de servicii de calitate in materie de medicina de familie in Constanta este cel al Dr. Adina Mester. Actele necesare pentru inscrierea la medicul de familie sunt copia dupa actul de identitate, adeverinta de asigurat si cardul de sanatate. In cazul copiilor, copia dupa certificatul de nastere o inlocuieste pe cea a actului de identitate. Mai mult decat atat, pe langa medicina de familie, la cabinet se mai efectueaza si servicii de tip ecografie generala, homeopatie, apiterapie etc. Programul cabinetului variaza in functie de ziua in care o persoana intentioneaza sa se programeze, asa ca exista optiuni atat in prima parte a zilei, cat si in a doua, in functie de timpul de care dispune o persoana. Cu privire la programari, acestea se fac prin intermediul unuia din cele doua numere de telefon pe care le ofera cabinetul. 

Pretul unei consultatii este cu medicul de familie este de 100 de lei. 

Exista mai multe detalii legate de activitatea cabinetului Dr. Adina Mester pe care oamenii le apreciaza, de la locatia ultracentrala si gama variata de servicii, la implicarea si profesionalismul de care personalul medical da dovada. La toate acestea se mai adauga si grija fata de pacient. 

3. Dr. Anca Sima

Urmatorul cabinet de pe lista este cel al Dr. Anca Sima, doctor de familie in Constanta. Calitatea serviciilor este asigurata de experienta pe care medicul a acumulat-o pe parcursul carierei sale, in special in ceea ce priveste interactiunea cu micii pacienti. Parintii care planuiesc sa-si inscrie copiii pe lista de la acest cabinet trebuie sa aduca o copie dupa certificatul de nastere. Orarul cabinetului este unul flexibil, asa ca persoanele cu un program incarcat pot sa se programeze cand le este cel mai convenabil pentru o consultatie sau un alt serviciu de care au nevoie. 

O consultatie cu medicul costa 80 de lei. 

Dupa cum au observat mai multe persoane care au apelat la serviciile prestate in cadrul cabinetului, Dr. Anca Sima isi cunoaste foarte bine meseria si da dovada de profesionalism. Atat adultii, cat si copiii au avut parte de o experienta placuta in timpul vizitei, datorita modului prin care interactioneaza cu pacientii care ii trec pragul. 

4. Dr. Veronica Chiornita 

Un alt cabinet la care pot apela oamenii care ar putea beneficia de pe urma sfaturilor unor doctori de familie din Constanta este cel al Dr. Veronica Chornita. Pe partea de studii, a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din oras, iar odata cu trecerea timpului, a acumulat o ampla experienta in domeniul serviciilor medicale. Cu privire la program, acesta este unul flexibil si le permite oamenilor sa se programeze la o ora potrivita pentru ei. 

Pretul consultatiei de medicina de familie este de 80 de lei. 

Ratingul pozitiv obtinut de cabinetul Dr. Veronica Chiornita pe parcursul anilor de activitate scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate in cadrul acestuia. Oamenii sunt super multumiti de experienta de care au parte de fiecare data, iar acest lucru ii determina sa revina la cabinet. 

5. Family Care 

Un ultim cabinet de pe lista la care se pot programa cei care au nevoie de medici de familie, chiar in Constanta este Family Care, unde isi practica meseria Dr. Nicolae Ciobanel. Pentru a beneficia de serviciile pe care cabinetul le pune la dispozitia oamenilor, acestia trebuie sa se inscrie folosind o copie dupa cartea de identitate si cardul de sanatate. Atat persoanele asigurate, cat si cele neasigurate se pot inscrie pe lista medicului de familie, iar cea de-a doua categorie beneficiaza de un discount de 30%. Interpretarea analizelor este gratuita. Cei care aleg serviciile cabinetului pot beneficia inclusiv de consultatii la domiciliu, in cazul in care nu se pot deplasa pana aici din diverse motive. De asemenea, o programare se poate face foarte usor prin intermediul numarului de telefon de la cabinet. 

O consultatie cu medicul de familie costa 100 de lei. 

Persoanele care au optat pentru serviciile de medicina de familie din cadrul cabinetului Family care au avut parte de o experienta placuta, iar acest lucru reiese din ratingul pozitiv pe care Dr. Nicolae Ciobanel l-a obtinut. In plus, cabinetul ofera si serviciul de medic online, care le permite utilizatorilor sa adreseze intrebari specialistilor. 

Concluzii

In concluzie, exista numerosi medici de familie in orasul Constanta, care te pot ajuta sa obtii informatiile de care ai nevoie, in ceea ce priveste starea ta de sanatate. Atat persoanele asigurate cat si cele neasigurate pot beneficia de servicii de calitate, vizitand unul din cabinetele prezentate in randurile de mai sus!