Meniu

Medici familie Craiova 

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Consultatiile realizate in cadrul cabinetelor unor medici de familie in Craiova te pot ajuta cu informatii si recomandari utile. Spre exemplu, daca ai nevoie de un bilet de trimitere pentru a efectua o investigatie complexa si costisitoare, medicul de familie il poate elibera pentru tine. Tot medicul de familie te poate ajuta si pe partea de vaccinare. 

La cabinetele din Craiova isi practica meseria medici bine pregatiti, care sunt mereu la curent cu noutatile din domeniu, astfel incat indicatiile pe care ti le ofera sa fie cat mai potrivite. In plus, daca informatiile obtinute in urma consultatiei nu sunt suficiente, acestia te pot trimite la un medic specialist in domeniul in care ai nevoie. 

Cat costa serviciile unor medici de familie in Craiova? 

De cele mai multe ori, consultatiile efectuate in cadrul cabinetelor medicilor de familie din Craiova sunt gratuite, insa exista si situatii in care oamenii pot opta pentru ele contracost. In cazul in care te intereseaza cea de-a doua varianta, ti-am pregatit un tabel cu sumele la care trebuie sa te astepti, impreuna cu alte detalii relevante: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Dragomirescu
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic primar
 • Experienta vasta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Participari la cursuri de perfectionare
Dr. Madalina Anghel
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
Dr. Varaticeanu
Gratuit
 • Consultatiile sunt gratuite
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 cabinete ale unor medici de familie in Craiova 

Bineinteles, exista si alti factori, pe langa buget, pe care trebuie sa-i ai in vedere inainte de a apela la medici de familie din Craiova. Spre exemplu, un detaliu care trebuie sa te intereseze este legat de pregatirea si experienta medicului pe lista caruia planuiesti sa te inscrii. Un alt factor poate sa fie echipamentul din dotarea cabinetului. Gasesti mai multe informatii in topul de mai jos:  

1. Dr. Alina Dragomirescu  

Primul cabinet la care pot apela oamenii pentru expertiza unui medic de familie in orasul Craiova este cel al Dr. Alina Dragomirescu. Cabinetul se afla in cadrul Micropoliclinicii Craiovita Noua, iar programul difera in functie de perioada anului. Pe langa medicul primar, aici isi mai desfasoara activitatea si As. Med. Laura Bresteanu. Participarea la cursuri de perfectionare asigura efectuarea unor servicii de calitate. Portofoliul de servicii este unul variat si include atat consultatiile la adulti, cat si pe cele la copii, vaccinarile si eliberarea documentelor medicale. Inscrierea la cabinet se poate face online in doar cateva secunde, prin completarea unui formular si atasarea actului de identitate. Celelalte detalii importante vor fi discutate in cadrul primei vizite la cabinet. In unele cazuri, consultatiile pot fi realizate telefonic sau prin apel video. 

Pretul unei consultatii cu medicul de familie este de 80 de lei. 

Calitatea serviciilor medicale postate in cadrul cabinetului Dr. Alina Dragomirescu reprezinta motivul pentru care oamenii aleg sa revina aici de fiecare data cand au nevoie de sprijin. Totusi, un aspect mai putin placut este faptul ca unor pacienti le este dificil sa intre in contact cu un reprezentant din partea cabinetului la telefon. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alina Dragomirescu 
Vezi Pareri

2. Dr. Maria Madalina Anghel  

Un al doilea cabinet la care pot apela cu incredere cei interesati de serviciile unui doctor de familie in Craiova este cel al Dr. Maria Madalina Anghel. Experienta pe care medicul a acumulat-o pe parcursul carierei sale sprijina efectuarea unor servicii de calitate, al caror obiectiv principal este de a-l ajuta pe pacient sa obtina solutiile de care are nevoie la momentul respectiv. Programarile se pot face prin intermediul numarului de telefon. Orarul cabinetului este unul flexibil, asa ca oamenii au posibilitatea sa se programeze atat dimineata, cat si seara in functie de ziua aleasa. 

O consultatie la acest cabinet costa 80 de lei. 

Ratingul obtinut de cabinetul Dr. Maria Madalina Anghel pe parcursul activitatii sale este unul pozitiv, ceea ce scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate aici. Personalul medical excelent, dupa cum il descriu chiar pacientii care au beneficiat de serviciile acestuia, ii determina pe multi recomande cabinetul si altor persoane intr-o situatie similara. 

3. Dr. Elena Mihaela Varaticeanu 

Pentru servicii de calitate oferite de medici de familie tot in Craiova, oamenii mai au ca optiune si cabinetul Dr. Elena Mihaela Varaticeanu. Pe langa sala in care se realizeaza consultatiile propriu-zise, cabinetul mai are si o sala de asteptare, dotata cu aer conditionat si o sala de tratament. Personalul medical este alcatuit din Dr. Elena Mihaela Varaticeanu, medic specialist si As. Cristina Flueratoru, iar gama de servicii la care au acces pacientii este una variata: consultatii, eliberarea biletului de trimitere, a concediului medical, programe nationale de preventie si screening etc. Actele necesare pentru inscrierea pe lista medicului de familie sunt copia dupa actul de identiate sau certificatul de nastere, in cazul copiilor care n-au implinit inca 14 ani si cardul national de sanatate sau adeverinta de inlocuire a acestuia.

La cabinet se fac doar consultatii decontate, iar acestea sunt gratuite. 

Pe langa portofoliul variat de servicii pe care personalul medical il pune la dispozitie pacientilor, acestia mai apreciaza si programul flexibil, care le permite sa se programeze la ora pe care si-o doresc. Aspectul este unul curat si placut. 

Concluzii 

In final, daca iti doresti sa beneficiezi de servicii de calitate din partea unor medici de familie din orasul Craiova, cabinetele de mai sus iti stau la dispozitie! Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii pe listele lor, iar mai apoi, sa te prezinti la cabinet pentru o consultatie initiala.