Meniu

Medici familie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nu este de mirare ca oamenii vor sa se afle pe lista celor mai buni medici de familie din Iasi, avand in vedere importanta acestor specialisti pentru sanatatea persoanelor de toate varstele. Mai exact, intr-un cabinet de medicina de familie se ofera consultatii, se pun diagnostice si se prescriu tratamente pentru numeroase probleme medicale, se dau trimiteri si se fac vaccinuri, aceste activitati fiind esentiale pentru monitorizarea sanatatii si pentru interventia in cazurile necesare.

In acest articol iti prezentam cateva cabinete de medicina de familie pe care oamenii le apreciaza, asa ca fii pe faza daca vrei sa descoperi un medic de familie bun din Iasi!

Cat costa serviciile la medici de familie din Iasi?

In general, in Romania, consultatia la medicul de familie este gratuita, daca te afli pe lista specialistului, insa daca ai nevoie de expertiza unor medici de familie din Iasi si nu esti inscris pe o astfel de lista, ti se pot percepe urmatoarele tarife.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Tudose
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic cu experienta si cu o pregatire minutioasa
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Locatie accesibila
 • Organizare eficienta
 • Curatenia
Dr. Iuliana Grecu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Consultatii de medicina generala
 • Servicii de medicina muncii
 • Consiliere privind planificarea familiala
 • Urmarirea sarcinii si a starii de sanatate a gravidelor
 • Comunicare deschisa medic-pacient
Dr. Dascalescu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic de familie cu experienta
 • Servicii medicale pentru intreaga familie
 • Locatie accesibila
 • Competente in pediatrie
 • Nu se raspunde la telefonul cabinetului
Medfiz
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medicina de familie, reumatologie si medicina estetica
 • Medici cu experienta
 • Aparatura medicala modernacorect
 • Buna organizare
 • Curatenie si atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Lista cu medici de familie din Iasi ce sunt apreciati de pacienti

De pe lista cu medici de familie din Iasi nu pot lipsi cei pe care ti-i prezentam in clasamentul de mai jos. Specialistii sunt recunoscuti pentru pregatirea si experienta lor, iar cabinetele pe care le conduc sunt frecventate de pacienti de toate varstele.  

1. Dr. Cristian Tudose

În cabinetul de medicină de familie dr. Cristian Tudose sunt puse la dispozitie serviciile obisnuite dintr-un astfel de cabinet: consultatii, vaccinuri, planificare familiala, monitorizarea gravidei, managementul afectiunilor cronice etc. Medicul a studiat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi, la Facultatea de Medicina Generala, si a urmat si un doctorat in cadrul aceleiasi institutii de invatamant superior. Dr. Tudose este sef de lucrari la Disciplina Genetica, din cadrul Facultatii de Biologie a Universitatii „Al. I. Cuza” din Iasi. 

Pretul unei consultatii pentru persoanele care nu se regasesc pe lista de pacienti este de 100 de lei.

In recenziile din mediul online, medicul este apreciat de cei care au trecut pragul cabinetului sau, fiind subliniate mai multe calitati: buna comunicare cu pacientii, empatia, profesionalismul, pregatirea. Oamenii mai spun ca in cabinet se remarca buna organizare si curatenia.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Cristian Tudose
Vezi Pareri

2. Dr. Iuliana Grecu

Dr. Iuliana Grecu ofera, in cabinetul sau  din Iasi, servicii de medicina de familie si de medicina muncii. Medicul este de parere ca o consultatie este un pas important in cladirea unei relatii bune intre un doctor de familie din Iasi si fiecare pacient. De aceea, dr. Grecu ii intampina pe oameni cu amabilitate si este deschisa sa le asculte toate problemele de natura medicala. Medicul considera ca pregatirea cadrelor didactice nu ar trebuie sa se incheie niciodata, astfel ca este adepta cursurilor si a trainingurilor continue, la care participa pentru a se pune la curent cu noile tratamente disponibile si cu informatii la zi in privinta tehnicilor si aparaturii medicale. 

Tariful unei consultatii este de 100 de lei.

Comunicarea cu acest medic este excelenta sau cel putin asta au notat pacientii sai in recenzii. Pentru ca medicul este mereu cald si rabdator, experienta la doctor este pe placul oamenilor, contribuind la o relatie bazata pe incredere si respect. Iesenii mai spun ca medicul pune un diagnostic precis si ca tratamentul pe care il ofera este eficient, datorita pregatirii si experientei pe care le poseda. 

3. Dr. Marilena Dascalescu

Tot un bun medic de familie din Iasi este si dr. Marilena Dascalescu. Doctorul este specializat in medicina generala, dar are competente si in pediatrie, astfel ca serviciile sale sunt intr-adevar  utile pentru o intreaga familie, incepand de la cele mai mici varste. Serviciile puse la dispozitie sunt: consultatii, diagnostic si prescriere de tratamente, monitorizarea si managementul afectiunilor cronice, vaccinari, consultatii de planificare familiala, ingrijire prenatala si postnatala, evaluari preventive, trimiteri catre specialisti.

Pretul consultatiei este de 100 de lei.

Pacientii dr. Dascalescu au, in general, o impresie foarte buna despre acest specialist si despre serviciile pe care le ofera. Ei se declara incantati ca medicul are competente foarte bune si in pediatrie, astfel ca multi aleg sa-si inscrie copiii aici. Alte lucruri punctate de oameni in recenzii ar fi: solicitudinea, buna comunicare cu pacientii, dar si faptul ca uneori nu se raspunde la telefonul cabinetului.

4. Medfiz

Medfiz este o clinica din Iasi in care functioneaza diverse specialitati medicale, printre care si medicina de familie. In cadrul acestui departament activeaza un medic de familie din Iasi, respectiv dr. Ana Ionela Lungu, medic primar medicina de familie, care ofera solutii medicale moderne persoanelor inscrise pe lista sa. In cabinet se elibereaza: retete compensate sau gratuite, bilete de trimitere, adeverinte medicale, avize epidemiologice, certificate prenuptiale, certificat constatator al decesului. Medicul este disponibil la cabinet in fiecare zi lucratoare si efectueaza si vizite in teren.

Consultatia are un tarif de 150 de lei.

Atat serviciile de medicina de familie, cat si cele de reumatologie si recuperare medicala sau de medicina estetica sunt apreciate de pacientii din Iasi. Oamenii sustin ca acest centru medical este bine organizat, ca medicii sunt alesi dintre cei mai buni in specialitatea lor si ca atmosfera este placuta.

Concluziile noastre

Speram ca ti-au ramas in minte cateva optiuni, dintre cele enumerate in acest articol, in cazul in care urmaresti sa te inscrii la medici de familie in Iasi. 

Specialistii din Iasi pe care ti i-am prezentat au experienta in domeniu, iar unii dintre ei nu ezita sa investeasca permanent in traininguri si cursuri pentru a se dezvolta profesional si a le oferi pacientilor cele mai noi posibilitati de diagnostic si tratament.