Meniu

Veterinar Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In momentul in care in familie apare un membru necuvantator, este important sa gasesti pentru el un bun veterinar in Bacau. Un astfel de specialist este ajutorul la care poti apela atat pentru controale de rutina, cat si pentru prevenirea si controlul bolilor, investigatii si interventii chirurgicale, pentru mentinerea sanatatii patrupedului tau.

In acest articol vei putea descoperi cinci clinici si cabinete veterinare din Bacau care se remarca pe piata prin pregatirea si experienta medicilor si prin varietatea serviciilor pe care le pun la dispozitie. Citeste pana la final pentru a putea identifica acel cabinet care sa fie atat pe placul tau, cat si pe placul animalului pe care il detii, indiferent ca este caine, pisica, pasare exotica sau rozator de companie.

Cat costa serviciile unui veterinar din Bacau

Serviciile de care poti beneficia la un veterinar din Bacau pot varia si la fel si preturile. In tabelul de mai jos iti prezentam cateva tarife pe care cabinetele veterinare le percep pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sal-Vet
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medici tineri, preocupati de perfectionarea in domeniu
 • Servicii veterinare complete
 • Disponibil pentru urgente
 • Program de munca inclusiv si sambata
 • Deplasari la domiciliu
Amon Vet Care
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Numeroase servicii medicale veterinare
 • Sala moderna de chirurgie
 • Investigatii ecografice si radiologice
 • Echipa medicala tanara si bine pregatita
 • Campanii de sterilizare gratuita a animalelor
 • Hrana si accesorii pentru animale
Terra Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic veterinar cu experienta
 • Numeroase servicii medicale
 • Interventii chirurgicale
 • Personal amabil si empatic
 • Cosmetica si frizerie
 • Cabinet curat si primitor
Dr. Silviu Dumitrescu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic veterinar cu experienta
 • Interventii chirurgicale
 • Analize de sange si analize la microscop
 • Deplasari la domiciliu
 • Serviciu de urgente
 • Raport avantajos calitate-pret
 • Hrana pentru animale
Clinica Dr. Velisar
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Medic veterinar cu peste 25 de ani de experienta
 • Clinica veterinara moderna si spatioasa
 • Numeroase servicii veterinare
 • Hotel veterinar
 • Curatenie si buna organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge cu animalutul tau la veterinar in Bacau?

Afla la ce cabinet veterinar din municipiul Bacau sa mergi cu animalutul tau pentru ca el sa fie tratat in cele mai bune conditii.

1. Sal-Vet

Specialistii de la Clinica Sal-Vet Bacau se autointituleaza drept „al doilea medic de familie” fiind constienti de importanta pe care o are un veterinar intr-o familie in care a poposit un animalut. Echipa Sal-Vet este tanara si se preocupa de perfectionarea continua in acest domeniu, participand la congrese internationale, cursuri si simpozioane si fiind membri activi in asociatii de medicina veterinara din tara si internationale. Cabinetul are program de functionare si sambata, iar specialistii sunt disponibili si pentru urgente. Printre serviciile oferire aici se afla: consultatii, tratamente si chirurgie pentru pasari exotice si animale exotice, pentru animale de ferma sau de renta, analize de laborator, detartraj cu ultrasunete, microscopie, medicina de urgenta, deplasari la domiciliu, spitalizare si internare, tratamente ambulatorii, deparazitari, vaccinari, salon de cosmetica si frizerie pentru animale de companie.

Pretul consultatiei este de  120 de lei.

Dragostea pentru animale si pregatirea de top de care dau dovada toti membrii echipei Sal-Vet sunt lucruri pentru care posesorii de animale ii apreciaza foarte mult. Pe langa profesionalismul, amabilitatea si empatia specialistilor, bacauanii mai spun in recenziile de pe internet si ca preturile din cabinet sunt accesibile, iar alte lucruri pe care le apreciaza ar fi: deplasarea la domiciliu a veterinarilor, disponibilitatea in cazul urgentelor si faptul ca pe langa serviciile cabinetului veterinar exista si servicii de frizerie si cosmetica pentru animalute.

Vezi parerile pacientilor despre Sal-Vet
Vezi Pareri

2. Amon Vet Care

Amon Vet Care un este cabinet veterinar din Bacau cunoscut de proprietarii de animale pentru diversitatea si calitatea serviciilor pe care le ofera. In aceasta locatie, animalutele beneficiaza de: consultatii, tratamente injectabile perfuzabile, analize de sange, teste rapide, ecografii abdominale, diverse manopere, de servicii de toaletare, chirurgie tesuturi moi, servicii de stomatologie, anestezie inhalatorie, internare  si investigatii radiologice. Clinica  a fost infiintata in anul 2019 si este dotata cu o sala de chirurgie dotata la standarde moderne. Medicii veterinari sunt tineri si bine pregatiti in domeniu, dar cel mai important, sunt mari iubitori de animale.

Pretul consultatiei la veterinar este de 120 lei.

Serviciile numeroase ale clinicii veterinare sunt pe placul multora dintre bacauani. Echipa este considerata empatica, intelegatoare si bine instruita in medicina veterinara, iar oamenii lauda si campaniile de sterilizare gratuita a animalutelor demarate de Amon Vet Care. Mai este   considerat ca fiind de mare ajutor si faptul ca serviciile medicale sunt diverse, astfel ca oamenii au siguranta ca animalutele lor vor fi tratate cu toata implicarea si cu toate resursele disponibile, chiar si atunci cand au probleme foarte grave de sanatate.

3. Terra Vet

Terra Vet Bacau este cabinetul medicului veterinar Izabela Alexa, care profeseaza in acest domeniu din anul 2007. Pe langa facultatea de medicina veterinara, medicul a participat in fiecare an la numeroase cursuri si supraspecializari (medicina interna, oftalmologie, dermatologie etc.). Alaturi de acest medic sunt profesionisti din Iasi si Bucuresti, care sunt pregatiti sa vina in ajutorul pacientilor Terra Vet. Serviciile puse la dispozitie pentru patrupede sunt diverse: consultatii, vaccinari, tratamente stomatologice, oxigenoterapie, examene microscopice, pasapoarte, microcipari, analize medicale, deparazitari interne si externe, chirurgie generala, sterilizari sau castrari, dermatologie, alergologie, cosmetica si frizerie.

Tariful pentru o consultatie este de 100 lei.

Animalutele au parte de cea mai buna ingrijire si de cele mai bune tratamente in acest cabinet veterinar din Bacau, asa spun multi dintre stapanii lor. Cabinetul curat si primitor, varietatea serviciilor medicale si chirurgicale, amabilitatea si disponibilitatea personalului sunt cateva dintre lucrurile de care oamenii si animalutele lor de companie se bucura atunci cand pasesc la Terra Vet.

4. Dr. Silviu Dumitrescu

Dr. Silviu Dumitrescu este un medic veterinar cunoscut in Bacau pentru experienta sa in acest domeniu. In cabinetul pe care il detine sunt puse la dispozitie servicii veterinare variate: consultatii, tratamente, vaccinari, operatii de mica sau mare chirurgie, teste rapide, recoltari de probe, analize de sange si analize microscopice,  microcipare cu pasaport si inregistrare caini, urgente, deplasari la domiciliu, coafura canina si felina. Tot de la acest cabinet, posesorii de animale pot cumpara si hrana de foarte buna calitate pentru acestea. 

Consultatia costa aici 100 de lei.

Multi bacauani care au cel putin un animal de companie au apelat la serviciile acestui cabinet veterinar pentru consultatii de rutina, tratamente si diverse proceduri. Promptitudinea, amabilitatea, empatia si competentele deosebite ale medicului i-au convins sa revina in locatie periodic, pentru ca prietenii lor necuvantatori sa aiba parte de cele mai bune servicii si de toata atentia.

5. Clinica Dr. Velisar

Clinica Veterinara Dr. Velisar ii apartine doctorului Florin Velisar, care are 30 de ani de experienta in acest domeniu. Medicul a deschis primul cabinet veterinar in 1993, iar in prezent ofera servicii in cadrul unei clinici moderne si spatioase. Serviciile se adreseaza cainilor, pisicilor, pasarilor exotice si rozatoarelor de companie: consultatii si tratamente, chirurgie generala, vaccinuri, iar clinica dispune si de un hotel veterinar cu 30 de locuri de cazare. 

Pretul unei consultatii este de  110 lei.

In recenziile de pe internet se spune ca aceasta clinica veterinara este una moderna, in care animalutele sunt tratate cu grija si cu atentie. Personalul medical bine pregatit, cu experienta si cu o atitudine pozitiva este  motivul pentru care multe animalute sunt aduse frecvent in aceasta clinica atat pentru vaccinuri si controale de rutina, cat si pentru probleme urgente sau mai complexe. Pe langa serviciile medicale de calitate, bacauanii mai apreciaza si serviciile de cazare din hotelul veterinar.

Concluziile noastre

Serviciile cabinetelor veterinare din Bacau sunt diversificate si de calitate superioara. Clinicile pe care ti le-am prezentat sunt recunoscute in municipiu pentru medicii cu experienta sau pentru cei tineri si axati pe performanta in domeniu, pentru serviciile complete si pentru disponibilitate.

Daca alegi unul dintre aceste cabinete veterinare din Bacau ai garantia unui act medical de calitate pentru prietenul tau necuvantator, avand in vedere feedback-ul pozitiv de care acestea se bucura.