Meniu

Veterinar Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Infectia cu Campylobacter, gripa aviara, ciuperca Cryptococcus si Giardia sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi transmise de la animal la om, motiv pentru care este indicat sa mergi regulat cu animalul de companie la medicul veterinar in Baia Mare, pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare. Oricat de mult ti-ai proteja prietenii blanosi de contactarea bacteriilor, microbilor sau chiar a virusurilor, conteaza foarte mult sa mergi cu ei la medicul veterinar, pentru a primi un diagnostic precis, dar si pentru a li se administra tratamentul necesar daca este nevoie. 

Din fericire, in Baia Mare exista numeroase optiuni de cabinete veterinare care pot fi luate in considerare si care ofera o paleta larga de servicii. De la aparaturile performante pana la echipele medicale profesioniste, aceste institutii medicale iti ofera posibilitatea de a-ti trata prietenul blanos in mod corespunzator. Citeste mai departe si afla care sunt clinicile pe care ti le recomandam si de ce.

Cat costa o consultatie veterinara in Baia Mare?

Pretul unei consultatii veterinare in Baia Mare este direct proportional cu performanta si calitatea serviciilor aplicate. Cu alte cuvinte, pretul serviciului medical este diferit de la o clinica la alta, in functie de performanta aparaturilor folosite, dar si de experienta cadrelor medicale. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt preturile aplicate pentru o consultatie de specialitate, dar si care sunt clinicile pe care ti le recomandam:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Animal Med
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa medicala profesionala
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Tratamente atent personalizate
 • Atmosfera placuta si primitoare
Clinvet Serv
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Calitate, seriozitate si profesionalism
 • Colectiv cu o buna pregatire si experienta vasta
 • Act medical corect
 • Aparaturi de inalta calitate
 • Investigatii precise
Medpol Serv
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii veterinare de calitate
 • Investigatii ireprosabile
 • Tratamente personalizate
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
 • Personal amabil, competent si bine pregatit
Alfavet
110 Ron
 • Pret Consultatie 110 Ron
 • Act medical profesional
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii si proceduri eficiente
 • Diagnosticare precisa si tratamente personalizate
 • Rezultate eficiente
Ayo Vet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Consultatii de urgenta
 • Promptitudine, seriozitate si o buna pregatire
 • Investigatii de o acuratete ridicata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare in Baia Mare la care poti merge cu incredere

Stim cat de important este pentru tine ca animalutul tau sa fie tratat in mod corespunzator si sa primeasca toate ingrijirile necesare, asa ca te incurajam sa iei in considerare una dintre clinicile veterinare din Baia Mare pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Animal Med

Animal Med este unul dintre cele mai apreciate cabinete veterinare din Arad, la care stapanii animalelor apeleaza adesea pentru servicii medicale ireprosabile. Medicul care coordoneaza intreaga activitate in cadrul unitatii medicale este dr. Mihai Mulea, un medic veterinar cu experienta vasta in domeniu. Cabinetul sau ultramodern este specializat in ortopedie veterinara, radiologie veterinara, interventii chirurgicale. De curand a fost introdusa si anestezia inhalatorie. Printre serviciile medicale care sunt puse in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, tratamente, radiografie, radiologie, interventii chirurgicale caini, pisici si pasari exotice, analize hematologie si biochimie, ecografie, alergograma, investigatii, vitamine si suplimente veterinare, ortopedie veterinara. Cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, toate aceste investigatii si proceduri sunt precise.

Pretul unei consultatii este de 150 lei.

Avand in vedere numeroasele recenzii pozitive postate in mediul online, majoritatea stapanilor de animale se declara multumiti de activitatea desfasurata de echipa medicala, dar si de aparaturile de ultima generatie folosite. Investigatiile sunt precise, tratamentele sunt atent personalizate in functie de problema de sanatate a pacientului blanos, iar atmosfera din cabinet este una placuta si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Animal Med
Vezi Pareri

2. Clinvet Serv

A doua optiune pe care iti recomandam sa o iei in considerare este Clinvet Serv, un cabinet veterinar din Baia Mare, care prioritizeaza sanatatea pacientilor blanosi. Ingrijirile medicale de o calitate superioara sunt puse in aplicare de medici veterinari cu o buna pregatire, atent coordonati de dr. Dinu Mahalean, medic veterinar cu experienta. Clinica dispune de o sala de asteptare, de consultatii, de operatii, de internare si un punct farmaceutic. De asemenea, in dotari se afla si aparaturi de ultima ora, care asigura investigatii de o precizie inalta: aparat de analize de sange, ecograf portabil, aparat de detartraj cu ultrasunete, bisturiu electric, aparat narcoza inhalatorie si aparat Roentgen pentru radigrafii. Cu ajutorul acestora, se pot desfasura urmatoarele servicii: interventii chirurgicale, ortopedie, vaccinari, deparazitari, analize complete, tratamente curative, eliberari pasapoarte caini si pisici, pet shop si farmacie veterinara.

Tariful aplicat pentru o consultatie veterinara este de 120 lei.

Calitatea, seriozitatea si profesionalismul sunt principalele calitati apreciate la Clinvet Serv. Colectivul da dovada de o buna pregatire in domeniu, datorita experientei vaste in medicina veterinara, aplicand un act medical ireprosabil. Aparatura utilizata este de inalta calitate si de o performanta ridicata, iar investigatiile desfasurate sunt precise, medicii asigurand un diagnostic precis.

3. Medpol Serv

Medpol Serv este un alt cabinet veterinar din Baia Mare care asigura servicii de inalta calitate. Echipa de medici veterinari este formata din doctori priceputi, experimentati si pasionati de domeniu, avand competenta de a asigura un diagnostic corect si un tratament corespunzator in functie de investigatiile efectuate. Multumita dotarilor performante, animalul de companie primeste ingrijirile medicale necesare, in functie de problema de sanatate de care sufera. Din lista serviciilor fac parte deparazitarile, vaccinarile, consultatiile de specialitate si tratamentele personalizate.

Consultatia veterinara la aceasta clinica din Baia Mare este de 100 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, peste jumatate din numarul stapanilor animalelor de companie se declara multumiti de serviciile veterinare. Investigatiile decurg ireprosabil, tratamentele aplicate sunt personalizate, iar atmosfera din cabinet este una prietenoasa si primitoare. In plus, personalul este amabil, competent si bine pregatit.

4. Alfavet

Alfavet este un cabinet veterinar din Baia Mare infiintat din pasiune pentru tratarea animalelor de companie, indiferent cat de complexe sunt afectiunile de care sufera. Echipa medicala cu o experienta vasta in domeniu asigura investigatii si tratamente corespunzatoare pentru fiecare pacient blanos in parte. Printre acestea merita amintite si: consultatiile de specialitate, vaccinari, deparazitari, tratamente, operatii de mica sau mare chirurgie, recomandarea medicamentelor si a parafarmaceuticelor veterinare. De la AlfaVet stapanii animalelor de companie pot achizitiona hrana, accesorii si pot primi consiliere legata de cresterea, alimentatia sau chiar bolile animalelor. Prin intermediul echipamentelor de top si aparaturilor performante, toate investigatiile si procedurile medicale decurg excelent.

Pretul unei consultatii veterinare in Baia Mare este de 110 lei.

In cele peste doua sute de recenzii, stapanii animalelor de companie isi declara multumirea pentru abordarea eficienta a medicilor, dar si pentru actul medical desfasurat cu profesionalism. Pentru efectuarea tuturor investigatiilor si procedurilor veterinare se folosesc aparaturi de ultima generatie. Astfel, diagnosticarea este precisa, iar tratamentele recomandate sunt adaptate in functie de nevoile fiecarui pacient patruped in parte.

5. Ayo Vet

Ayo Vet este ultima optiune pe care ti-o recomandam daca esti in cautarea unui cabinet veterinar din Baia Mare, indragita de stapanii animalelor de companie. Colectivul este format din medici de incredere: dr. Ionut Bogdan si dr. Madalina Bogdan, medici veterinari cu o buna pregatire in domeniu. Printre serviciile puse la dispozitie de acestia se remarca si: consultatia de specialitate, consultatie dermatologica, vaccinari, igiena dentara (detartraj), cosmetica, eliberare pasaport international, urgente, diagnostic, tratament si, bineinteles, consiliere de crestere, nutritionala. Toate acestea sunt puse in aplicare si cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie, care se afla in dotarile cabinetului.

Consultatia de specialitate costa 120 lei.

Majoritatea recenziilor atribuite clinicii Ayo Vet sunt favorabile, multumita serviciilor ireprosabile si a implicarii cadrelor medicale. Programarile sunt respectate, colectivul medical da dovada de promptitudine, seriozitate si o buna pregatire in domeniu, investigatiile efectuate sunt de o acuratete ridicata, multumita aparaturilor de actualitate, iar atmosfera este una prietenoasa.

Concluzii

Cere ajutorul medicului veterinar din Baia Mare in cazul in care animalul tau de companie se confrunta cu probleme de sanatate si afla ce ai de facut pentru ca prietenul tau patruped sa primeasca tratamentul adecvat. Stim cat de important este pentru tine sa poti apela la un medic de incredere, motiv pentru care iti recomandam sa iei in considerare clinicile veterinare amintite mai sus.