Meniu

Veterinar Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai observat in ultima vreme o schimbare in comportamentul animalului tau de companie si vrei sa soliciti ajutorul unui medic veterinar in Botosani? Medicul de specialitate stie exact ce are de facut pentru a diagnostica in mod corect pacientul blanos, dar si pentru a-l trata in mod corespunzator. Cel mai important este sa iei legatura cu un specialist in cel mai scurt timp de la primele simptome, pentru a-i asigura animalutului tau tot ajutorul de care are nevoie inainte de a fi prea tarziu. 

In Botosani, din fericire, exista numeroase cabinete veterinare care cuprind o multime de specialitati. De la tratatea bolilor de inima pana la vindecarea afectiunilor dermatologice, animalul tau de companie va primi toate ingrijirile necesare pentru a fi complet sanatos. Citeste in continuare si afla informatii valoroase despre cabinetele veterinare din orasul tau.

Care este pretul unei consultatii veterinare in Botosani?

Inainte de a merge la un cabinet veterinar in Botosani, iti recomandam sa te informezi corespunzator cu privire la pretul aplicat pentru o consultatie. Daca nu reusesti sa gasesti toate aceste informatii online, nu-ti face griji. In tabelul de mai jos ti-am pregatit tarifele practicate la clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Razvan Caeru
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Profesionalism, implicare si empatie
 • Servicii multiple si ireprosabile
 • Cabinet confortabil si primitor
 • Investigatii si proceduri impecabile
 • Echipamente de ultima generatie
Triovet
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Profesionalism, munca in echipa, empatie
 • Investigatii si tratamente eficiente
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Mediu primitor si confortabil
Ramvet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii prompte si investigatii precise
 • Echipa medicala profesionista si empatica
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate ireprosabila
 • Curatenie
Anavet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Investigatii si proceuri impecabile
 • Tratamente personalizate
 • Aparaturi moderne
 • Rezultate precise
Vasi Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medici dedicati, implicati si empatici
 • Servicii de calitate
 • Investigatii si proceduri precise
 • Consultatii de specialitate
 • Tratamente personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare din Botosani la care poti merge

Un animal de companie inseamna o responsabilitate imensa pentru stapan, controlul de rutina la medicul veterinar din Botosani intrand in lista sa de atributii. Daca inca nu stii la care medic din oras sa te adresezi si vrei sa te asiguri ca faci o alegere potrivita, iti recomandam sa iei in considerare cele cinci optiuni pe care ti le-am pregatit ulterior. Iata ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Dr. Razvan Caeru

Cabinetul medical veterinar individual dr. Razvan Caeru din Botosani este una dintre cele mai populare si apreciate institutii medicale spre care stapanii animalelor de companie isi indreapta atentia. Echipa medicala profesionista si experimentata in domeniu pune in aplicare o multime de produse si servicii de intretinere, tratamente chirurgicale, tratamente medicale, deparazitari, vaccinari, consultatii de specialitate si cosmetica pentru animalele de companie. Cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de top, toate aceste prestatii sunt ireprosabile. 

Pretul aplicat pentru o consultatie veterinara este de 120 lei.

Avand peste doua sute de recenzii publicate, cabinetul dr. Razvan Caeru a capatat notorietate in randul stapanilor de animale de companie. Serviciile medicale sunt desfasurate cu profesionalism, implicare si empatie, ceea ce transforma cabinetul intr-un loc confortabil si primitor pentru pacientii blanosi. Investigatiile si procedurile sunt ireprosabile, datorita echipamentelor de ultima generatie care se afla in dotari.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Razvan Caeru
Vezi Pareri

2. Triovet

Clinica veterinara Triovet din Botosani este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca ai un animal de companie si vrei sa mergi cu el la toate controalele de rutina. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, acordand atentie speciala fiecarui pacient blanos in parte. Grija si empatia sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea medicilor profesionisti. Acestia pot pune in aplicare o multime de servicii, printre care se numara si: deparazitari interne si externe, vaccinari, consultatii de specialitate, sterilizare, interventii chirurgicale, cosmetica. In cazul cabinetului este integrata si o farmacie veterinara. In plus, dotarile sunt de exceptie, contribuind semnificativ la efectuarea investigatiilor si procedurilor veterinare.

Tariful practicat pentru o consultatie este de 130 lei.

Profesionalismul, munca eficienta in echipa, empatia si iubirea pentru animale sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de stapanii animalelor. Pe langa faptul ca investigatiile si tratamentele aplicate sunt precise datorita aparaturilor de ultima generatie, se mai remarca si activitatea echipei medicale care asigura un act medical corect si un mediu primitor pentru toti pacientii blanosi.

3. Ramvet

Un alt cabinet veterinar din Botosani pe care ti-l recomandam este Ramvet. Pe langa serviciile veterinare, clinica pune la dispozitia celor interesati si un salon de frizerie. Acesta a fost infiintat de sotii Andrei si Alexandra Atanasoaie, medici veterinari cu experienta vasta in domeniu. Printre serviciile pe care acestia le ofera se numara si: consultatiile de specialitate, interventiile chirurgicale, deparazitarile, vaccinarile, tratamente pentru diverse afectiuni, indiferent cat de severe sunt. In plus, unitatea veterinara este echipata cu aparaturi de ultima generatie prin intermediul carora toate investigatiile si procedurile amintite mai sus sunt realizate cu precizie si acuratete ridicata.

Costul pentru o consultatie veterinara la un medic profesionist este de 100 lei.

Cabinetul este curat, serviciile prompte, iar investigatiile precise, multumita echipamentelor si aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile clinicii. Echipa medicala acorda o atentie sporita tuturor pacientilor blanosi si asigura solutii personalizate pentru fiecare caz in parte, pentru o vindecare rapida si eficienta. Rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar amenajarea cabinetului este moderna.

4. Anavet

Anavet este un alt cabinet veterinar in Botosani care se adreseaza tuturor stapanilor de animale de companie, asigurandu-le servicii de calitate. Printre serviciile care sunt aplicate se numara si: consultatia de specialitate, tratamente personalizate in functie de patologia animalului de companie, deparazitari, vaccinari, microcipari, interventii chirurgicale, consiliere cu privire la cresterea si nutritia animalului de companie. In plus, toate aparaturile si echipamentele utilizate sunt de actualitate, asigurand un act medical ireprosabil. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 100 lei.

Majoritatea stapanilor de animale de companie se declara multumiti de serviciile puse in aplicare de Anavet. Investigatiile si procedurile efectuate sunt ireprosabile, aparaturile medicale utilizate sunt de ultima generatie, iar tratamentele elaborate sunt personalizate in functie de patologiile fiecarui pacient blanos in parte. Rezultatele obtinute sunt precise, echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, iar atmosfera este primitoare.

5. Vasi Vet

Ultima varianta pe care ti-o prezentam este Vasi Vet, un cabinet veterinar din Botosani care este echipat in mod corespunzator pentru tratarea eficienta si rapida a animalului tau de companie. Datorita utilizarii unor echipamente si aparaturi de inalta performanta, serviciile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile. Printre acestea se numara si: consultatii de specialitate, diagnosticare precisa cu ajutorul examinarii ecografice, examen hematologic, eliberarea carnetelor de sanatate, eliberarea pasaportului si microcipare, tratamente de intretinere si profilaxie, interventii chirurgicale, vaccinari, urgente veterinare, deparazitari, cosmetica. Unitatea medicala pune la dispozitia stapanilor de animale de companie hrana si accesorii diverse. 

Pretul unei consultatii veterinare este de 100 lei.

Clinica Vasi Vet dispune de o echipa de medici dedicati, implicati si empatici, ca dovada majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile. Serviciile sunt la superlativ, investigatiile si procedurile aplicate sunt precise, consultatiile sunt efectuate cu implicare si atentie, iar tratamentele elaborate sunt personalizate.

Concluzii

Ai un animal de companie si vrei sa gasesti un medic bun veterinar in Botosani care sa onoreze cu profesionalism fiecare consultatie, control, investigatie si procedura? Atunci te invitam sa iei in considerare cele cinci cabinete pe care ti le-am prezentat mai sus. Pe langa faptul ca echipele medicale sunt profesioniste si empatice, acestea au la dispozitie si aparaturi de ultima generatie, prin care actul medical desfasurat este unul corect.