Meniu

Veterinar Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un bun veterinar in Braila pentru problemele de sanatate ale animalului tau de companie, pentru medicina profilactica si pentru a avea un cabinet la care sa mergi periodic sa obtii confirmarea ca este in cea mai buna conditie fizica si sfaturi competente pentru ingrijirea lui. Daca nu stii unde sa mergi pentru a obtine servicii de calitate, articolul de fata iti poate fi de folos cu informatii bine documentate despre clinicile si cabinetele de profil din oras.

Citeste textul pana la final si vei identifica acel cabinet veterinar din Braila, capabil sa iti satisfaca nevoile de parinte adoptiv al unui necuvantator care iti imbogateste viata cu afectiunea si caldura lui sufleteasca.

Cat costa o consultatie la veterinar in Braila?

Nu este cel mai important aspect pretul unei consultatii la veterinar in Braila, insa iti poate lamuri cel putin una dintre necunoscutele vizitei la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor catre care ar trebui sa te indrepti cu animalul tau de companie, precum si preturile practicate de fiecare dintre acestea pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Posedaru
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Profesionalismul medicului
 • Empatie si rabdare
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate din partea receptionistei
Vetbrini
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medic profesionist si empatic
 • Personal amabil
 • Dotari moderne
Luma Medvet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si amabil
 • Abordare cu empatie si grija
 • Tratamente cu rezultate bune
Royal Vet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Profesionalism si dedicare din partea medicilor
 • Eficienta tratamentelor
 • Personal de la receptie nepotrivit
Vet Consult
40 Ron
 • Pret Consultatie 40 Ron
 • Clinica veterinara buna
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare foarte mare
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la veterinar in Braila?

Iti doresti ca vizita la un veterinar din Braila sa fie o experienta placuta si cat mai lipsita de neplaceri pentru animalul tau de companie. Pentru ca dorinta sa devina realitate, ai nevoie de un medic bun, bland si empatic, de dotari corespunzatoare, de echipamente moderne cu ajutorul carora se pot face investigatii riguroase si de un diagnostic precis, fara incercari nereusite de tratament. In tabelul de mai jos vei gasi suficiente informatii care iti vor servi drept reper in orientarea catre cea mai buna clinica veterinara din oras.

1. Dr. Daniel Posedaru

Danysave este numele initial al Cabinetului medical veterinar privat al medicului dr. Daniel Posadaru din Braila. Acesta ofera servicii de medicina veterinara preventiva, microcipari, vaccinari, deparazitari, diagnostic si tratament pentru afactiunile animalelor de companie si chirurgie veterinara, sterilizari si castrari. Pe langa cabinet functioneaza si o frizerie canina. Unitatea medicala veterinara are program inclusiv sambata.

Pentru o consultatie, medicul percepe suma de 100 de lei.

Clientii apreciaza serviciile de calitate ale acestui cabinet, empatia si rabdarea medicului, profesionalismul cu care abordeaza diferitele probleme ale animalelor de companie si solutiile eficiente de tratament. Sunt si persoane nemultumite de timpul de asteptare mare si de comportamentul lipsit de amabilitate al receptionistei.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Daniel Posedaru
Vezi Pareri

2. Vetbrini

La Cabinetul veterinar Bertbrini, proprietarii de animale de companie din judetul Braila vor gasi servicii veterinare complete: chirurgie veterinara generala, anestezie si terapie intensiva, ortopedie veterinara, neurologie si neurochirurgie veterinara, oftalmologie veterinara, oncologie veterinara, medicina interna (cardiologie, gastroenterologie), obstetrica si ginecologie, urologie veterinara, examen medical veterinar si vize pentru calatorii in tara si strainatate, cat si pentru expozitii, dermatologie veterinara, parazitologie, boli infectioase veterinare, microcipare, identificare si eliberare de pasapoarte veterinare pentru animalele de companie. Totodata, posesorii de animale pot apela aici la frizeria veterinara de sub umbrela brandului Vertbrini.

Pretul consultatiei este de 90 de lei.

Clientii considera ca acest cabinet are servicii de calitate, ca medicul este profesionist si empatic, personalul este amabil, dotarile sunt moderne, iar preturile sunt accesibile.

3. Luma Medvet

Luma Medvet este un cabinet veterinar din Braila care se adreseaza posesorilor de animale de companie cu servicii de diagnostic si tratament pentru o gama larga de afectiuni, consultatii de specialitate, deplasari la domiciliu, vaccinari si tratamente specifice, deparazitari interne si externe, mica chirurgie, sterilizari si castrari si frizerie veterinara. Cabinetul isi desfasoara activitatea intr-o cladire moderna, prevazuta cu echipamente de ultima generatie. O vei intalni aici pe dr. Raluca Ionescu, medic veterinar dedicat profesiei.

La acest cabinet vei plati 100 de lei pentru o consultatie. 

Clientii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile de calitate ale cabinetului, pentru profesionalismul si amabilitatea medicului, pentru abordarea plina de grija si empatie fata de animale si stapanii lor si pentru tratamentele cu rezultate bune.

4. Royal Vet

Clinica veterinara Royal Vet din Braila este destinatia perfecta atunci cand iti doresti conditii bune pentru examinarea, diagnosticarea si tratarea corespunzatoare a prietenului necuvantator. Se pot efectua aici analize, investigatii imagistice – radiologie si ecografie, vaccinari, deparazitari, microcipare, consultatii si tratamente. Se pot accesa de asemenea servicii de cosmetica si se pot face cumparaturi din pet shop. Echipa Royal Vet este alcatuita din dr. Mihai Isvoranu, medic veterinar, dr. Mircea Draghici, medic specialist ortopedie veterinara, si asistentii veterinari Florin Balasoiu si Aurelian Voinea. 

Pretul unei consultatii la aceasta clinica este de 120 de lei. 

Clientii sunt incantati de serviciile de calitate ale clinicii, de profesionalismul si dedicarea medicilor, de diversitatea ofertei medicale si de eficienta tratamentelor. Nemultumirile sunt legate de comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

5. Vet Consult

Vet Consult este clinica veterinara moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie, in care poti merge cu animalul de companie pentru consultatii si tratamente de cardiologie, chirurgie veterinara si ortopedie, dermatologie, analize de laborator, investigatii imagistice, stomatologie, vaccinari si deparazitari, consultanta de nutritie la veterinar si farmacie veterinara. Echipa medicala este alcatuita din patru veterinari dedicati ingrijirii animalelor: dr. Florin Tabarca, dr. Marian Capatana, dr. Ionut Gheonea si dr. Iuliana Lentoiu. 

Pentru consultatie vei plati la acest cabinet veterinar din Braila suma de 40 de lei.

Clientii care au beneficiat de prestatiile Vet Consult declara ca este o clinica veterinara buna, cu servicii de calitate si medici profesionisti. Pe de alta parte, sunt reclamate preturile ridicate si timpul foarte mare de asteptare.

Concluzii

Diagnosticarea si tratamentul afectiunilor animalelor de companie se pot realiza cu succes la un cabinet veterinar din Braila. Vei intalni aici unitati de medicina veterinara moderna, dotate cu aparatura de ultima generatie, in care activeaza veterinari devotati profesiei, empatici fata de micii pacienti si stapanii lor. O gama larga de servicii sunt puse la dispozitia brailenilor iubitori de animale, de la medicina preventiva, vaccinari si microcipari, deparazitari, analize si investigatii complexe pana la diagnostic si tratament de cardiologie, ortopedie, medicina interna, boli infectioase, dermatologie si chirurgie. 

Totodata, sunt accesibile in Braila frizerii feline si canine, pet shop-uri si farmacii veterinare, care vin in ajutorul proprietarilor de animale de companie cu servicii multiple de cosmetica si produse de calitate. Dupa lectura articolului, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea prietenului tau necuvantator si vei alege un cabinet veterinar care sa iti satisfaca in mod optim nevoile in ingrijirea lui.