Meniu

Veterinar Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai un animalut de companie si vrei sa iei legatura cu un medic veterinar in Sectorul 5, la care sa efectuezi toate investigatiile de rutina sau la care sa apelezi atunci cand prietenul tau patruped se confrunta cu anumite probleme de sanatate? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom afisa cinci centre medicale spre care iti poti indrepta atentia cu incredere si la care poti apela atunci cand ai maxima nevoie de ajutorul unul specialist. Animalutele de companie tind sa fie foarte sensibile cand sunt expuse la mediul exterior, existand riscul sa contacteze diverse boli sau virusuri. 

In cele ce urmeaza, vei descoperi principalele clinici veterinare din Sectorul 5 care iti vor fi de un real ajutor atunci cand intampini situatii dificile cu animalutul tau. Nu ezita sa soliciti ajutorul unui specialist in domeniu atunci cand pisica sau catelul tau se confrunta cu anumite simptome neobisnuite.

Care este pretul unei consultatii la un medic veterinar in Sectorul 5?

Pretul unei consultatii de specialitate la un medic veterinar in Sectorul 5 este stabilit de unitatea medicala respectiva in functie de calitatea aparaturilor utilizate, dar si in functie de experienta in domeniu a cadrelor medicale. Pentru a evita orice confuzie, poti citi tabelul de mai jos, unde sunt prezentate toate tarifele practicate in Sectorul 5 pentru acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Meili Vet
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Tratamente eficiente
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie si echipamente performante
 • Atmosfera primitoare, placuta si confortabila
 • Colectiv bine pregatit si experimentat
 • Abordare prietenoasa
We Care
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Investigatii si proceduri reusite
 • Colectiv medical experimentat
 • Tratament corespunzator
 • Raport calitate/pret excelent
Speed Vet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Investigatii si servicii ireprosabile
 • Notorietate ridicata
 • Amabilitate, profesionalism si implicare
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Proceduri si tratamente de calitate
The Vets
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism, buna pregatire si implicare
 • Investigatii si proceduri calitative
 • Tratament personalizat
 • Amenajare placuta si echipamente moderne
 • Atmosfera primitoare
Regatul Animalelor
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipa medicala implicata si profesionista
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratamente eficiente si personalizate
 • Mediu placut si prietenos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici veterinare in Sectorul 5 la care sa apelezi

Inainte de a trece direct la clinicile veterinare din Sectorul 5 care te intereseaza, iti recomandam sa acorzi atentie urmatoarelor aspecte: raport calitate/pret, diversitatea serviciilor, experienta personalului medical, parerile celorlalti stapani de animale si calitatea actului medical. Conteaza foarte mult ca animalutul tau sa fie tratat cu atentie, astfel incat sa se vindece corect si eficient. Citeste in continuare si descopera-le pe fiecare in parte:

1. Meili Vet

Meili Vet este un cabinet veterinar din Sectorul 5 care se adreseaza tuturor stapanilor de animale de companie cu multiple servicii, investigatii si tratamente puse in aplicare pentru prietenii patrupezi. Printre acestea sunt amintite si: consultatii de specialitate, cosmetica felina si canina, tratamente in functie de patologiile suferite, farmacie veterinara, vaccinari, deparazitari interne si externe, microcipari, pet shop, interventii chirurgicale si analize de laborator. Colectivul medical da dovada de o buna pregatire in domeniu, avand acces la aparaturi de ultima generatie prin intermediul carora pune in aplicare investigatii si proceduri ireprosabile. 

Tariful aplicat pentru o consultatie veterinara este de 100 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, majoritatea clientilor care au apelat la ajutorul Meili Vet se declara multumiti de modul in care atat ei, cat si animalele lor de companie au fost tratate. Tratamentele puse in aplicare sunt eficiente, investigatiile efectuate sunt ireprosabile multumita aparaturilor de ultima generatie si a echipamentelor performante, iar atmosfera din cabinet este una primitoare, placuta si confortabila. Multi dintre stapani au mentionat ca animalutele lor nu se tem de medici, datorita abordarii prietenoase a acestora.

Vezi parerile pacientilor despre Meili Vet
Vezi Pareri

2. We Care

Un alt cabinet veterinar din Sectorul 5 catre care iti poti indrepta atentia este We Care Company, infiintat in anul 2005. Datorita experientei vaste a colectivului medical si a bunei pregatiri in domeniu, toate serviciile puse in aplicare sunt calitative. Printre acestea se numara si: consultatii medicale veterinare, tratamente veterinare, deparazitari interne si externe, vaccinari, microcipari, analize de laborator, cosmetica felina si canina, farmacie veterinara, pet shop, medicina interna, medicina de urgenta, medicina de preventie, R.E.C.S (Registrul de evidenta al cainilor cu stapan). Echipa este formata din medici profesionisti, dintre care merita amintiti urmatorii: dr. Mihai Budai, medic veterinar generalist; medicina de urgenta si terapie intensiva, dr. Lelia Budai, dr. Alexandru Gama si dr. Mara Sarpe, medici veterinari, care isi desfasoara activitatea alaturi de Ana Iorga si Mihai Ionut Vasluianu, asistenti veterinari.

Pretul pentru o consultatie medicala veterinara este de 100 lei, iar o consultatie second opinion este de 200 lei.

Majoritatea stapanilor de animale isi exprima bucuria si multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Datorita faptului ca aceasta clinica este dotata cu toate aparaturile necesare si de o performanta inalta, automat toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt reusite. Animalutul isi primeste tratamentul corespunzator, in functie de problema de sanatate cu care se confrunta, iar raportul calitate/pret este unul excelent pentru toate buzunarele.

3. Speed Vet

Speed Vet reprezinte a treia optiune pe care ti-o pregatim cand vine vorba de alegerea unei clinici veterinare de incredere in Sectorul 5. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2010, ca o extindere a serviciului de ambulanta veterinara Speed Vet, care a fost initiat in anul 2007. Colectivul este vast, format din cadre medicale de incredere: dr. vet. med. Alina Sarbu, dr. vet. med. Adrian Iurcenco, dr. vet. med. Sabina Nechita, dr. vet. med. Stefania Chituc, dr. vet. med. Evelyn Arimia, care isi desfasoara activitatea alaturi de Andrei Berbecaru, Diana Rosu, asistenti veterinari. Unitatea medicala cuprinde si un departamente de diagnostic imagistic, in care se efectueaza ecografie, radiologie digitală si endoscopie, prin intermediul unei aparaturi de o performanta ridicata. In cadrul clinicii se mai desfasoara si: consultatii de specialitate, analize de sange, internare, chirurgie, medicina preventiva, farmacie veterinara.

Costul unei consultatii veterinare este de 150 lei.

In cele peste o mie cinci sute de recenzii se remarca serviciile si investigatiile ireprosabile puse in aplicare. In ciuda numarului ridicat de recenzii, majoritatea recenziilor sunt pozitive, evidentiind: amabilitatea, profesionalismul, implicarea si buna pregatire a cadrelor medicale. Acestea au acces si la aparaturi de o performanta inalta, cu ajutorul carora toare procedurile puse in aplicare sunt de calitate.

4. The Vets

The Vets este un cabinet veterinar din Sectorul 5, care are ca scop principal diagnosticarea si tratarea eficienta a animalutelor de companie, indiferent cat de severa este problema de sanatate pe care o experimenteaza. Echipa profesionala catre care iti poti indrepta atentia este formata din: dr. Vlad Bandac, dr. Tuku Semina, medici primari veterinari, dr. Radu Aronescu (fondatorul The Vets), dr. Vasile Botocica, dr. Delia Maria Moldoveanu, dr. Diana Iamandi, dr. Stefan Mihai, dr. Ana Vatrai, dr. Andrei Stoian, dr. Gabriel Sandu, dr. Roxana Baran, dr. Cristina Porumb, dr. Alina Bunescu, dr. Luminita Alexe etc. Datorita aparaturilor de ultima generatie, dar si a echipamentelor performante, echipa medicala are posibilitatea de a desfasura o multime de servicii medicale: consultatii de specialitate, vaccinare, chirurgie, microcipare, deparazitare interna si externa, ortopedie, cosmetica, pet shop, analize de laborator, farmacie, anestezie inhalatorie, ecografie, emitere carnet de sanatate, radiologie, emitere pasaport, sterilizare, ambulanta veterinara, hematologie, dermatologie.

Pretul aplicat pentru o consultatie veterinara este de 150 lei.

Profesionalismul, buna pricepe, buna pregatire, implicarea si experienta vasta in domeniu sunt doar cateva motive pentru care clientii iau in considerare serviciile clinicii The Vets. Alaturi de o aparatura de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile aplicate sunt calitative, astfel incat animalele de companie sa beneficieze de un tratament adecvat, personalizat pentru problema de sanatate de care sufera. Sala de asteptare este amenajata placut, salile medicale sunt echipate in mod adecvat, iar atmosfera este primitoare.

5. Regatul Animalelor

Regatul Animalelor este o alta clinica veterinara din Sectorul 5 care a capatat popolaritate in randul tuturor stapanilor de animale de companie. Este recunoscuta pentru multitudinea de servicii catre care clientii isi pot indrepta atentia, printre care se numara si: consiliere nutritionala, chirurgie, stomatologie, prevenirea si combaterea parazitilor, dermatologie, otologie, alergologie. Toate aceste servicii sunt puse in aplicare de: dr. Rares Capitan, medic veterinar specialist dermatolog, dr. Silvia Samareanu, medic veterinar dermatologie, dr. Elisabeth Spirescu, dr. Diana Vrinceanu, medici veterinari. Acestia isi desfasoara activitatea alaturi de: teh. vet. Cosmin Tabirca, Anda Cristian, Ioana Miroiu, Alina Dumitrescu si Dana Bambergher, asistenti veterinari. Alaturi de echipamente de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt precise si eficiente.

O consultatie veterinara este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, gratie implicarii si profesionalismului de care echipa medicala da dovada. Aceasta are acces la aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora se pot efectua investigatii de o acuratete ridicata. Pacientii patrupezi primesc toate tratamentele necesare pentru o vindecare rapida si eficienta, iar mediul in care sunt primiti este unul placut si prietenos. Din pacate, preturile sunt putin peste medie.

Concluzii

Cu alte cuvinte, stapanii de animale de companie care sunt in cautarea unui cabinet veterinar in Sectorul 5 isi pot indrepta atentia cu incredere catre cele cinci variante prezentate anterior in articol. Toate sunt echipate in mod corespunzator si dispun de medici bine pregatiti, care stiu exact ce au de facut, indiferent cat de severa sau urgenta este problema de care animalutul sufera.