Meniu

Veterinar Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Posesorii de animale stiu cat de important este sa descopere si sa mentina legatura cu un veterinar din Buzau. Acest specialist este de mare ajutor pentru ca este responsabil de mentinerea sanatatii si a bunastarii animalelor de companie din acest oras. Un veterinar monitorizeaza starea de sanatate a necuvantatoarelor, le ofera ingrijire preventiva, avand totodata misiunea de a diagnostica si trata afectiunile specifice.

In acest articol iti prezentam cateva cabinete veterinare de top din Buzau, in ceea ce priveste pregatirea si experienta medicilor, precum si varietatea si calitatea serviciilor. Urmarind cu atentie informatiile, vei putea sti la ce cabinet sa te prezinti  atunci cand animalutul are o problema de sanatate sau urgenta, pentru vaccinuri, deparazitari si vizite periodice.

Ce preturi au consultatiile la veterinar in Buzau?

In privinta preturilor percepute pentru o consultatie la veterinar in municipiul Buzau, acestea difera in functie de cabinet. In tabelul de mai jos poti vedea tarifele percepute de cele mai populare si mai bine cotate cabinete cu acest domeniu de activitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Stelian Tigara
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Consultatii si tratamente veterinare
 • Medic cu experienta
 • Vaccinari si deparazitari
 • Interventii chirurgicale
 • Farmacie veterinara
Agrovet Impex
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medici veterinari cu experienta
 • Serviciu de urgente
 • Servicii veterinare complete
 • Amabilitate si promptitudine
 • Cosmetica pentru animalele de companie
Dorobanti Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic cu experienta
 • Interventii chirurgicale
 • Tratamente si vaccinari
 • Frizerie canina
 • Hrana si accesorii pentru animale
 • Sfaturi nutritie eficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Alege un cabinet veterinar din Buzau din acest clasament!

Esti in cautarea unui veterinar bun in Buzau? Ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in continuare iti vom prezenta trei cabinete de top, cu servicii variate si cu medici experimentati, care iubesc animalele si le ofera cele mai bune conditii de tratament.

1. Dr. Stelian Tigara

Dr. Stelian Tigara este un medic veterinar din Buzau care ofera numeroase servicii pentru sanatatea animalelor: consultatii, tratamente, vaccinari, deparazitari, eliberare carnet si pasaport, chirurgie etc. Poti merge la acest cabinet cu caini si pisici, dar si cu pasari exotice sau rozatoare. Toate animalutele sunt tratate cu profesionaslim si amabilitate, iar din farmacia veterinara situata in acelasi loc poti achizitiona medicamentele recomandate de doctor pentru tratarea problemelor de sanatate ale micilor necuvantatoare.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Pentru multi buzoieni, acest medic veterinar este cel mai bun din oras, datorita pregatirii, experientei si felului sau de a fi: apropiat de animale, comunicativ si pozitiv. De asemenea, clientii sunt atrasi si de preturile rezonabile, dar si de faptul ca langa cabinet, in aceeasi locatie, se afla si o farmacie veterinara, de unde pot achizitiona medicamentele necesare pentru animalul de companie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Stelian Tigara
Vezi Pareri

2. Agrovet Impex

Un alt cabinet veterinar din Buzau care este pe placul posesorilor de animale este Agrovet Impex. In aceasta locatie sunt primite si tratate  si urgentele veterinare, iar oferta de servicii mai include si cosmetica-frizerie. La Agrovet Impex sunt doi medici veterinari (dr. Nicoleta Burlacu si dr. Valentin Doana), doi tehnicieni veterinari, un instructor de dresaj, asistenti veterinari si un ingrijitor de animale. Dr. Valentin Doana are o experienta de peste 12 ani in medicina veterinara si competente in: dermatologie, chirurgie abdominala, ortopedie, medicina interna. Cabinetul a fost infiintat in anul 2007 si ofera servicii medicale veterinare complete.

Pretul unei consultatii este de 120 de lei.

Sunt sute de recenzii in mediul online care vizeaza acest cabinet veterinar, iar cele mai multe dintre ele vorbesc la superlativ despre medicii de aici si despre calitatea serviciilor pe care acestia le ofera. Amabilitatea, disponibilitatea, sfaturile si recomandarile pe care specialistii de aici le-au oferit proprietarilor de animale ii determina sa mai revina si cu alte ocazii in locatie si sa o recomande tuturor celor care au in grija un animal sau o pasare de companie. Unele persoane sustin insa ca preturile sunt mai ridicate aici, in comparatie cu alte cabinete veterinare.

3. Dorobanti Vet

Dorobanti Vet este un cabinet veterinar si pet-shop in Buzau, unde vei intalni un medic cu experienta.  Poti merge cu animalul de companie la acest cabinet pentru servicii precum: consultatii si controale, tratamente, vaccinari, dar si pentru a achizitiona hrana umeda si uscata si diverse accesorii pentru ingrijirea si rasfatul sau. In plus, este pus la dispozitie si un serviciu de frizerie canina.

Pretul unei consultatii este de 100 de lei.

Acest cabinet veterinar situat in Piata Dorobanti II este unul cu servicii complete, incluzand si un pet-shop, de unde pot fi achizitionate mai multe produse necesare cresterii si ingrijirii animalutelor de companie. Acest lucru este pe placul buzoienilor, care vin in numar mare in aceasta locatie cu animalele lor de companie, pentru control, monitorizare sau diverse proceduri.

Concluziile noastre

Animalutul tau merita un veterinar in Buzau care sa il trateze cu atentie, grija si cu toata implicarea. In cabinetele pe care ti le-am prezentat in acest articol poti gasi astfel de specialisti, cu o pregatire solida in domeniu, experienta si cu toate calitatile umane pentru aceasta meserie nobila.