Meniu

Veterinar Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La fel ca ceilalti membri ai familiei, animalele de companie merita ingrijiri medicale de calitate atunci cand au nevoie, acesta fiind motivul pentru care numarul de persoane care isi duc necuvantatoarele la un veterinar din Craiova se afla in crestere. In acest oras, isi desfasoara activitatea mai multi medici veterinari carora li te poti adresa daca animalutul tau de companie are nevoie de un control.

Chiar daca acesta nu are probleme de sanatate, este indicat sa fie vazut de un medic veterinar de doua ori pe an. Vaccinarile, tratarea unor probleme de piele, depistarea unor afectiuni sau ingrijirea dentara sunt cateva dintre situatiile in care trebuie sa mergi la cabintul veterinar cu animalul tau de companie.

Care este cel mai bun veterinar din Craiova?

Daca locuiesti in Craiova si trebuie sa mergi la un control de rutina cu animalul tau de companie, probabil vrei sa gasesti un veterinar bun, care sa ii asigure necuvantatorului ingrijiri calitative. In acest sens, a fost alcatuit un tabel in care sunt surprinse cele mai bune optiuni de cabinete veterinare din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Doctor 4ped
1 Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
(3)
Vezi Păreri
35 Ron
 • Pret Consultatie 35 Ron
 • Ingrijiri medicale de calitate
 • Medic bine pregatit
 • Atitudine grijulie fata de animale
 • Personal cu experienta
CDT Veterinar
2
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist, empatic si grijuliu
 • Aparatura de ultima generatie
 • Promptitudine
 • Sfaturi personalizate
Cliny Pet
3
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Conditii excelente
 • Personal atent si profesionist
 • Preturi foarte bune
 • Atmosfera placuta
 • Cateva persoane spun ca tratamentele recomandate nu au fost eficiente
Franco Vet
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Tratamente si proceduri medicale eficiente
 • Profesionalism
 • Buna organizare
 • Dotari moderne
 • Preturi bune
Multiserv
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Act medical de calitate
 • Comunicare eficienta
 • Medici profesionisti, atenti si empatici
 • Exista persoane care spun ca tratamentele nu au functionat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cel mai bun cabinet veterinar din Craiova

Alegerea celui mai bun cabinet veterinar poate parea o provocare pentru locuitorii din Craiova, deoarece la o simpla cautare pe Google acestia vor primi mai multe sugestii de medici si clinici.

In caz ca te numeri printre ei, poti consulta clasamentul de mai jos, care prezinta informatii utile despre alegerile de top in materie de cabinete si clinici veterinare:

1. Doctor 4ped   

Lista celor mai bune cabinete veterinare din Craiova incepe cu Doctor 4ped. Aici isi desfasoara activitatea un medic veterinar a carui experienta a fost consolidata prin cei trei ani de practica in Regatul Unit. Acesta asigura consultatii si tratamente pentru animalele de companie, punand pe primul loc confortul acestora.

Pretul unei consultatii generale este de 35 lei.

In mediul online, persoanele care si-au exprimat opinia despre serviciile cabinetului veterinar spun ca au avut o experienta buna si il recomanda mai departe. Medicul este descris ca fiind bine pregatit, pasionat de meserie, bland si grijuliu cu animalutele care ii trec pragul.  

2. CDT Veterinar

Centrul de Diagnostic si Tratament Veterinar se situeaza in topul celor mai bune alegeri de unitati medicale din Craiova, destinate necuvantatoarelor. In lista de servicii sunt acoperite mai multe specialitati medicale si proceduri, de la toaletare si diete alimentare, pana la chirurgie si dermatologie. Animalele beneficiaza de ingrijiri din partea unui medic bine pregatit in domeniul medicinei veterinare.

O consultatie generala costa 50 lei la acest centru.

Foarte multe persoane care au mers la acest cabinet cu animalele lor de companie si-au relatat experienta in mediul online. Serviciile sunt de calitate, iar clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie. Medicul care profeseaza aici este descris ca fiind profesionist, empatic, dedicat, bland si grijuliu. De asemenea, sunt apreciate promptitudinea si caracterul personalizat al informatiilor.  

3. Cliny Pet

Multe persoane din Craiova aleg sa mearga la Cliny Pet cu animalele de companie, fiind o clinica unde se efectueaza consultatii si numeroase tratamente de catre veterinari cu experienta, inclusiv analize de laborator si interventii chirurgicale. Clinica este alcatuita din sali de tratament, sala de operatie, sala de asteptare, pet shop, farmacie veterinara si salon de cosmetica pentru animalute. Clinica a fost fondata in 1998 si gazduieste o echipa bine instruita in domeniul patologiei veterinare.

Pretul unei consultatii generale porneste de la 50 lei.

Aceasta clinica are sute de recenzii in mediul online, care o plaseaza ca fiind una dintre cele mai apreciate clincii veterinare din oras. Serviciile sunt de inalta calitate, iar conditiile din clinica excelente. Animalele beneficiaza de atentie deosebita din partea personalului, care este profesionist, amabil, empatic si atent. Un alt avantaj il reprezinta preturile foarte bune. Tratamentele sunt rapide si calitative, clinica remarcandu-se inclusiv prin atmosfera placuta din cabinete. Exista si cateva persoane care spun ca tratamentele recomandate nu au fost eficiente.

4. Franco Vet

Un cabinet veterinar din Craiova care asigura servicii medicale complete pentru animale este Franco Vet, care include in lista de servicii atat consultatii, tratament si frizerie, cat si specialitati medicale ca dermatologia, chirurgia si stomatologia. Colectivul din acest cabinet este bine pregatit si in cadrul fiecarei proceduri acorda atentie maxima pacientilor. Cu peste 15 ani de experienta, cabinetul a tratat deja peste 6.500 de animalute.

Consultatia generala costa 50 lei in cadrul acestui cabinet.

Foarte multi pacienti si-au exprimat recunostinta si aprecierea fata de serviciile clinici si de medicii care profeseaza aici, prin recenzii in care au scos in evidenta avantaje ca profesionalismul, organizarea deosebita si dotarile moderne. Tratamentele sunt de calitate si personalul este descris de calitati precum dedicarea, grija fata de animale, promptitudinea si implicarea. Intregul colectiv este profesionist, iar preturile sunt bune.

5. Multiserv

Multiserv completeaza topul clinicilor veterinare din Craiova unde poti merge pentru diverse tratamente cu animalul tau de companie. Sunt oferite servicii din mai multe specialitati ale medicinei veterinare, inclusiv medicina preventiva. Se lucreaza si in regim de urgenta, iar personalul pune accent pe bunastarea fiecarui animalut care vine pentru control sau pentru tratamente.

Consultatia generala costa 50 lei in cadrul acestui cabinet.

Din opiniile venite de la persoanele care si-au dus animalutele aici reiese faptul ca Multiserv ofera servicii de calitate si tratamente eficiente. Medicii sunt profesionisti si pasionati de meserie, astfel ca trateaza pacientii cu atentie si empatie. De asemenea, acestia comunica eficient si explica amanuntit starea animalutelor si tratamentul. Exista cativa pacienti care spun ca preturile sunt mari si ca tratamentele recomandate nu au fost tocmai eficiente.

Concluzii

Multi veterinari din Craiova au suficienta experienta si pregatire pentru a prelua chiar si cele mai complicate cazuri. Este important sa te adresezi unui medic la primele semne ca animalul tau de companie se afla in suferinta, deoarece diagnosticarea precoce a bolilor poate face diferenta.

In acest oras, exista numeroase clinici veterinare moderne, unde pacientii beneficiaza de intreaga atentie a personalului si unde se depun toate eforturile pentru identificarea unui tratament eficient, oricand de dificil ar fi cazul.