Meniu

Veterinar Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Responsabilitatea detinerii unui animal de companie presupune si grija pentru sanatatea lui si acordarea de ingrijiri medicale specializate atunci cand este suferind, iar pentru acest aspect ai nevoie de un bun veterinar din Deva, care sa va fie un al doilea medic de familie, special pentru noul membru. Daca nu stii care ar fi cea mai indicata solutie de asistenta medicala veterinara pentru puiul tau, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii bine documentate, cu ajutorul carora vei putea sa te orientezi pe piata de profil din oras.

Chiar daca Deva nu este un municipiu cu un numar mare de locuitori, este bine reprezentata la capitolul serviciilor de medicina veterinara. Am selectat pentru tine in acest articol cabinetele si clinicile veterinare din oras catre care ar trebui sa te indrepti cu prietenul tau necuvantator.

Cat costa o consultatie la veterinar in Deva?

Desi nu este cel mai important aspect cand mergi la o consultatie la veterinar in Deva, vrei sa stii pretul acesteia pentru a te pregati financiar din timp, iar in ziua respectiva sa te poti concentra numai asupra puiului tau, care cu siguranta va avea emotii. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor veterinare din oras si tarifele practicate de fiecare dintre acestea pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Zoica Vet
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici profesionisti si implicati
 • Investigatii si tratamente la standarde inalte
 • Dotari moderne
Animed Plus
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal medical empatic si iubitor de animale
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de amabilitate in convorbirile telefonice din partea personalului de la receptie
Moon Veterinary
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Tratamente benefice animalelor de companie
Dr. Purcarelu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii bune
 • Medic veterinar bun si implicat
 • Empatie si grija fata de animale
 • Diagnostic si tratament adecvate
Andivet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si dedicati
 • Tratamente bune
 • Empatie fata de pacienti si stapanii lor
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun veterinar in Deva?

Vrei ca vizita la un veterinar din Deva sa ii provoace animalului tau de companie cat mai putin disconfort, iar cabinetul sa aiba conditii optime pentru acordare unui ingrijiri medicale corespunzatoare. Pentru a te hotari incotro sa mergi pentru a bifa si aceasta nevoie elementara a unui bun parinte de pui necuvantator, informatiile din sectiunea urmatoare a articolului te vor ajuta sa te decizi. Vei afla despre calitatea serviciilor, competentele medicilor veterinari, dotarile cu echipamente specifice si parerile clientilor care le-au trecut pragul.

1. Zoica Vet

Zoica Vet este clinica veterinara deschisa in Deva in anul 2022 de dr. Bogdan Zoica, medic veterinar cu 13 ani de experienta, dupa ce a tratat animalele de companie in cabinetul sau privat din Simeria, timp de aproape 10 ani. Astazi ambele unitati veterinare functioneaza concomitent. La Zoica Vet Deva, vei gasi aparatura moderna, o gama diversa de servicii, investigatii performante si tratamente eficiente, si o echipa de medici dedicata. Dr. Zoica i s-au alaturat dr. Daniel Bejan, veterinar cu 17 ani de experienta in lucrul cu micii pacienti, si mai tanara si entuziasta dr. Katerine Prisecariu, medic veterinar. Paleta de servicii include: consultatii si solutii terapeutice in dermatologie, medicina de preventie, chirurgie generala, boli infectioase la caini si pisici, medicina pacientului geriatric, analize complexe de laborator, examen ecografic de specialitate si laser terapie. 

Pretul pentru o consultatie la aceasta clinica este de 100 de lei. 

Desi deschis doar de putin timp in Deva, cabinetul se bucura de aprecierea iubitorilor de animale din oras. Acestia considera ca au gasit aici servicii de calitate, medici profesionisti si implicati, investigatii si tratamente la standarde inalte si dotari moderne. Cabinetul accepta numai pacienti cu programare, nu si urgente, un aspect pe care locuitorii Devei l-ar dori imbunatatit.

Vezi parerile pacientilor despre Zoica Vet
Vezi Pareri

2. Animed Plus

Animed Plus este un cabinet veterinar de traditie in Deva, infiintat in anul 1994 de doctorul Marius Nedelcu, care a acumulat pana in prezent o experienta vasta de cunostinte de-a lungul celor 26 de ani petrecuti acordand ingrijiri medicale animalelor. Clinica este dotata cu echipamente modene: ecograf, analizator hematologie si biochimie Idexx, otoscop digital, tensiometru digital, microscop, teste rapide pentru caini Idexx (dirofilaria immitis, boala Lyme, ehrlichia, anaplasma si parvoviroza), teste rapide pentru pisici Idexx (imunodeficienta felina, leucemie felina) si altele. Echipa este alcatuita din patru medici veterinari bine pregatiti: dr. Marius Nedelcu, fondatorul cabinetului, dr. Iulia Nedelcu, dr. Marinela Paunescu si dr. Mircea Krausz, medici veterinari.

Lista de preturi poate fi vizualizata pe site-ul web al cabinetului. Tariful pentru o consultatie de medicina veterinara generala este de 70 de lei. Pentru consultatie la domiciliu vei plati 250 de lei.

Clientii sunt multumiti de prestatiile Animed Plus si recomanda cabinetul pentru serviciile de calitate, pentru medicii profesionisti si modul in care trateaza animalele de companie, intr-o maniera empatica si plina de iubire. De asemenea, sunt apreciate rezultatele bune ale tratamentelor administrate aici. Un aspect care ar putea fi imbunatatit este legat de modul in care personalul de la receptie raspunde la telefon.

3. Moon Veterinary

Moon Veterinary este cabinetul privat din Deva al medicului veterinar dr. Alexandra Dancila. In aceasta unitate veterinara vei putea accesa servicii complexe de diagnostic veterinar, vaccinare animale, herpetologie, chirurgie veterinara, terapie veterinara, consultatie ornitolog, tratament pentru rozatoare, dermatologie veterinara, tratamente pentru animale exotice. De asemenea, cabinetul asigura si cosmetica si frizerie canina. Unitatea medicala reprezinta visul tinerei doctorite Dancila, doctorand in cadrul disciplinei veterinare Parazitologie si Boli Parazitare.

Consultatia veterinara la acest cabinet are pretul de 100 de lei.

Hunedorenii considera ca serviciile de la Moon Veterinary sunt de inalta calitate, ca medicul este profesionist, empatic si amabil, iar tratamentele efectuate aici au avut cele mai bune efecte asupra animalelor de companie.

4. Dr. Purcarelu

Cabinetul medical veterinar privat Dr. Purcarelu din Deva ofera hunedorenilor servicii de medicina veterinara preventiva – vaccinari, deparazitari, identificari si microcupari, consultatii si tratamente de dermatologie veterinara, stomatologie veterinara, oftalmologie, medicina interna, boli infectioase, ecografie veterinara si teste de laborator. Aici, posesorii de animale pot accesa si interventii de chirurgie veterinara, sterilizari si castrari.

Pretul pentru o consultatie este de 100 de lei.

Locuitorii din Deva care au beneficiat de prestatiile cabinetului considera ca au avut parte de servicii de calitate, un medic veterinar bun si implicat, cu multa empatie si grija fata de animale, precum si de diagnostic si tratament care au dus la insanatosirea patrupezilor.

5. Andivet

Spitalul veterinar Andivet din Deva a luat fiinta in urma cu 10 ani, din dragostea pentru animalele de companie si a fost fondat de o echipa de medici veterinari coordonati de dr. Constantin Mihaila, veterinar cu experienta de peste 25 de ani. Unitatea medicala este dotata cu aparatura de top pentru investigatii imagistice (ecografie, radiologie, endoscopie) si analize de laborator. Veterinarii acopera toata gama de servicii necesare pentru profilaxia bolilor prietenilor necuvantatori ai hunedorenilor, cat si pentru diagnosticul si tratamentul in domenii ca  medicina interna, chirurgie tesuturi moi, ortopedie, oncologie, stomatologie, dermatologie, oftalmologie, cardiologie, endoscopie, medicina de recuperare, neurologie, urgente veterinare si medicina felina. Se pot accesa serviciile atat in regim de internare, cat si in ambulatoriu.

Pentru o consultatie in acest spital veterinar vei plati 120 de lei.

Clientii spitalului spun ca serviciile acestuia sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti si dedicati si ca au primit un tratament bun, executat cu multa empatie. Pe de alta parte, sunt persoane care spun ca preturile sunt mari, iar personalul de la receptie are un comportament lipsit de amabilitate.

Concluzii

Pentru nevoile de sanatate ale pacientilor necuvantatori, serviciile de medicina veterinara stau la dispozitia proprietarilor de animale de companie, care pot conta pe profesionalismul si experienta unui veterinar din Deva. Medicii specializati in acest domeniu isi desfasoara activitatea in cadrul unor clinici si cabinete de top din oras, prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici o gama diversa de consultatii, investigatii, analize de laborator si teste pentru depistarea bolilor infectioase la animale, tratamente de chirurgie, medicina interna, stomatologie, oftalmologie, cardiologie, ortopedie si obstretica-ginecologie. 

Totodata, la clinicile veterinare din Deva sunt disponibile servicii de cosmetica si frizerie canina, precum si hrana si suplimente nutritive, prin care ii poti asigura blanosului tau o ingrijire de calitate pe toate planurile.