Meniu

Veterinar Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a face o programare la veterinar in Galati, este important sa te interesezi cu privire la activitatea celor mai buni medici si sa gasesti unul compatibil cu cerintele si asteptarile tale. Atunci cand vine vorba despre sanatatea animalului de companie, trebuie sa alegi un medic bine pregatit, care este cunoscut pentru abordarea empatica si pentru iubirea sa fata de animale. La alegerea clinicii veterinare, multi proprietari de animalute se intereseaza inclusiv de program si de optiunea de preluare a urgentelor. 

Pentru a asigura sanatatea animalului tau de companie, indiferent de specie si de varsta, este important sa mergi periodic la veterinar cu acesta. Mai jos, vei afla care sunt cabinetele veterinare din Galati pe care merita sa le alegi si care sunt apreciate de un numar mare de posesori de animalute. 

La ce cabinet gasesti cel mai bun veterinar din Galati?

Cei care locuiesc in Galati si au animale de companie probabil stiu deja ca in orasul lor profeseaza destul de multi medici veterinari. Daca urmeaza sa iti duci prietenul necuvantator la o consultatie si vrei sa cunosti preturile din cadrul celor mai apreciate cabinete si clinici, tabelul de mai jos iti poate fi de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Livia Petre
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii de calitate exceptionala
 • Medic profesionist, amabil si dedicat
 • Empatie, blandete si implicare
 • Atitudine calma si comportament exemplar
 • Pasiune pentru meserie
Medviovet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici profesionisti
 • Echipa bine pregatita si dedicata
 • Interactiune eficienta cu pacientii
 • Promptitudine in caz de urgenta
 • Mediu placut
ComsaVet
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si dragoste fata de meserie
 • Empatie, grija si atentie la nevoile pacientului
 • Comunicare eficienta
 • Curatenie
Dr. Mihaela Stefan
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Atentie deosebita la nevoile pacientului
 • Explicatii clare la intrebarile pacientilor
 • Cabinet curat si spatios
MedicalVet
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Echipa de medici profesionisti
 • Dedicare, empatie si devotament
 • Comportament exemplar fata de pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete veterinare din Galati

Datorita raportului bun calitate-pret si a felului in care se comporta cu animalutele, cateva cabinete veterinare situate in Galati au castigat apreciera profunda a multor proprietari de necuvantatoare. Feedback-ul de la alti pacienti este un aspect esential dupa care te poti ghida atunci cand alegi un medic pentru animalul tau. 

Clasamentul de mai jos reuneste informatiile pe care trebuie sa le cunosti pentru a face o alegere corecta:

1. Dr. Livia Petre

Dr. Livia Petre este unul dintre cei mai apreciati medici veterinari din orasul Galati, avand un cabinet in cadrul caruia profeseaza de 10 ani. Aici se preiau urgente si se trateaza o gama vasta de probleme si afectiuni ale necuvantatoarelor. Experienta de peste un deceniu si cazurile complexe pe care le-a gestionat de-a lungul anilor o recomanda pe dr. Livia Petre, care abordeaza fiecare pacient cu atentie deosebita si identifica in timp util solutia adecvata de tratament. 

Pretul unei consultatii este de 80 lei.

Sute de persoane si-au exprimat multumirea fata de serviciile oferite de catre dr. Livia Petre, pe care o descriu ca fiind un medic profesionist, amabil si dedicat. Animalutele si proprietarii lor sunt intampinati cu caldura, empatie si blandete. Medicul este foarte implicat, are o atitudine calma si depune toate eforturile pentru a gasi solutia salvatoare in orice caz. Aceasta este pasionata de meserie si explica pe intelesul tuturor problema pacientului, avand un comportament exemplar fata de necuvantatoare. Serviciile sunt de calitate exceptionala si preturile sunt bune.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Livia Petre
Vezi Pareri

2. Medviovet

Proprietarii de animale de companie care locuiesc in Galati si vor sa mearga la un veterinar bun pot merge la Clinica Medviovet. Lista de servicii reuneste numeroase interventii, printre care vaccinarea, microciparea, chirurgia, stomatologia si inclusiv internarea. Aceasta clinica are misiunea de a gasi intotdeauna o solutie pentru a imbunatati starea de sanatate a necuvantatoarelor, motiv pentru care preia si urgente. Tratamentele medical-veterinare sunt efectuate de medici cu experienta, care pun pe primul loc siguranta animalului si care folosesc aparatura de ultima generatie, care le permite sa intervina rapid si sa monitorizeze indeaproape starea pacientilor. 

O consultatie costa 100 lei. 

Parerile despre Medviovet sunt foarte bune si in mediul online poti vedea ca au fost exprimate zeci de opinii pozitive de catre persoane care si-au dus animalele de companie acolo. Medicii au o atitudine profesionista, ofera ingrijiri de cea mai buna calitate si dau dovada de pregatire solida. Personalul este dedicat, lucreaza cu entuziasm si placere si interactioneaza eficient cu pacientii. Mediul este placut si se reactioneaza cu promptitudine in caz de urgenta. 

3. ComsaVet

ComsaVet este o alta optiune foarte buna in randul cabinetelor veterinare situate in Galati. Aici vei gasi un portofoliu complet de servicii dedicate animalelor de companie si o echipa formata din personal calificat, care foloseste aparatura de ultima generatie. Medicii specialisti care isi desfasoara activitatea la acest cabinet se afla intr-o perfectionare continua si manifesta interes fata de noutatile din domeniul medicinei veterinare. Poti veni aici cu animalul de companie pentru consultatia de rutina, pentru analize medicale complexe, pentru investigatii imagistice, pentru interventii chirurgicale si multe alte proceduri specifice acestei ramuri medicale. 

Pentru o consultatie, vei achita suma de 90 lei.

Persoanele care au ales ComsaVet se declara multumite de felul in care medicii le-au tratat animalele si de solutiile oferite. Cateva dintre calitatile atribuite echipei sunt profesionalismul, amabilitatea, empatia, grija si atentia acordate animalelor, precum si dragostea fata de meserie. Oamenii spun ca au intalnit medici deosebiti la acest cabinet, care sunt rabdatori, dedicati si iubesc animalele, motiv pentru care le-au castigat increderea de la prima vedere. Un alt punct forte il reprezinta curatenia din cabinet. 

4. Dr. Mihaela Stefan

Cabinet Veterinar Dr. Mihaela Stefan este cu siguranta una dintre optiunile pe care trebuie sa le iei in calcul daca locuiesti in Galati si cauti un veterinar. Pe langa consultatii si tratamente, in cadrul acestui cabinet vei gasi o farmacie veterinara si o lista generoasa de servicii de cosmetica felina si canina. Pacientii au parte de o abordare personalizata si sunt tratati cu grija de catre un colectiv bine pregatit, care este la curent cu ultimele noutati din sfera medicinei veterinare. Proprietarii de animale vor gasi produse calitative si diferite tratamente pentru necuvantatoare in cadrul farmaciei. 

Pentru consultatie, vei plati 100 lei. 

Preturile sunt foarte bune si atmosfera din cabinet este calda, primitoare pentru animalute. Locatia este accesibila, iar cabinetul este curat si spatios. Asa reiese din parerile exprimate pe internet de oamenii care au ales serviciile dr. Mihaela Stefan. Personalul este foarte bine pregatit, acorda atentie deosebita pacientilor si raspunde cu calm la orice intrebare. Mai multe persoane se declara incantate de calitatea serviciilor si spun ca au primit sfaturi utile. 

5. MedicalVet

Pe lista celor mai bune clinici veterinare din orasul Galati trebuie mentionata si MedicalVet, varianta principala a multor posesori de animale. Aceasta clinica si-a inceput activitatea in anul 1998 si a pornit la drum cu obiectivul de a oferi ingrijiri medicale de inalta calitate animalelor, indiferent de specie, varsta si rasa. Este disponibila o lista completa de servicii medicale dedicate necuvantatoarelor si in componenta clinicii exisa si un pet shop. Activitatea colectivului format din 7 medici si 2 asistenti este coordonata de catre dr. Viorica Caliga, care este medic veterinar si profeseaza de multi ani in acest domeniu. 

Tariful pentru consultatie este de 80 lei.

MedicalVet este o alta clinica veterinara care se bucura de aprecierea a sute de persoane in mediul online. Cei care si-au relatat experienta sustin ca au intalnit o echipa foarte buna, formata din medici profesionisti, dedicati, prompti, empatici si devotati meseriei. Acestia au un comportament ireprosabil fata de pacienti si abordeaza cu seriozitate fiecare problema. Posesorii de animalute sunt tratati cu amabilitate si li se ofera sfaturi utile privind tratamentul si ingrijirea necuvantatoarelor. Serviciile sunt de calitate excelenta si preturile sunt accesibile. 

Concluzii

In functie de raportul calitate-pret, de experienta colectivului medical si de complexitatea listei de servicii, cabinetele prezentate anterior sunt considerate a fi cele mai bune optiuni din Galati pentru persoanele care vor sa isi duca animalul de companie la un medic bun. Alege un medic veterinar cunoscut pentru calitatea serviciilor pe care le ofera, atfel incat prietenul tau necuvantator sa beneficieze de ingrijiri medicale adecvate, mai ales daca e vorba despre o urgenta.