Meniu

Veterinar Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui veterinar in Oradea care sa iti consulte animalul de companie si care sa ii ofere tratamentul adecvat daca se confrunta cu probleme de sanatate? Atunci te invitam sa citesti tot continutul acestui articol, in cadrul caruia iti vom oferi informatii valoroase cu privire la clinicile din orasul tau la care poti apela cu incredere, dar si la serviciile pe care le ofera. Este complet firesc sa iti doresti sa gasesti un medic priceput si implicat, motiv pentru care vrem sa te asiguram ca optiunile pe care ti le-am pregatit mai jos sunt de incredere.

Unul dintre cele mai sigure orase din Romania, Oradea, asigura tuturor stapanilor de animale posibilitatea de a gasi un cabinet veterinar renumit, apreciat si puternic frecventat. Citeste in continuare si descopera care sunt cabinetele recomandate, care sunt tarifele practicate, dar si care este impresia generala a clientilor.

Cat costa o consultatie la un medic veterinar in Oradea?

Inainte de a merge la un cabinet veterinar in Oradea, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la preturile practicate pentru consultatiile si serviciile medicale, astfel incat sa stii cum sa iti ajustezi bugetul. In tabelul de mai jos ti-am pregatit exact preturile practicate, dar si numele clinicilor din oras pe care le poti lua in considerare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vet Clinic
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Seriozitate, implicare si profesionalism
 • Echipamente moderne si performante
 • Proceduri avansate
 • Echipa medicala profesionista
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
CMV Rogerius
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Investigatii si proceduri precise
 • Echipamente de ultima generatie
 • Atmosfera prietenoasa
 • Tratament personalizat
AVet
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Echipa medicala profesionista si empatica
 • Investigatii, proceduri si tratamente ireprosabile
 • Atitudine prietenoasa
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Servicii multiple
Click Vet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Echipa medicala bine pregatita, experimentata si profesionista
 • Ambient placut si primitor
 • Servicii multiple si calitative
Proveterinaria
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii complexe si calitative
 • Colectiv bine pregatit
 • Implicare, profesionalism si iubire pentru animale
 • Investigatii prompte, rezultate precise
 • Tratamente eficiente si atent personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare in Oradea

Animalutul tau de companie se confrunta cu simptome iesite din comun si te-ai gandit ca cea mai buna varianta este sa te adresezi unui cabinet veterinar in Oradea pentru a afla care este problema? Mai jos iti facem cunostinta cu cele cinci cabinete veterinare de care ti-am mentionat mai sus si unde vei descoperi o echipa medicala pasionata de animale si implicata in tratarea lor. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Vet Clinic

Vet Clinic este o clinica veterinara din Oradea care asigura tuturor animalutelor de companie cel mai bun tratament. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2012 din pasiune si dispune inca de la inceput de un colectiv implicat si bine pregatit in domeniu. Acesta este format din: lector univ. Dr. Ramona Purge, dr. Sergiu Chirila si dr. Dragos Dulau. Printre serviciile si investigatiile practicate sunt amintite si: consultatii, tratamente, deparazitari, vaccinari, examen cardiologic complet, spitalizare, chirurgie de urgenta, chirurgie generala, plastica, ortopedica, sterilizari femele/masculi, asistenta la fatare, cezariana, insamantari artificiale cu sperma proaspata sau congelata. In plus, toate echipamentele si aparaturile folosite sunt de o performanta inalta, facilitand si imbunatatind actul medical. 

Pretul aplicat pentru o consultatie la medicul veterinar este de 100 lei.

Clinica a primit numeroase aprecieri multumita seriozitatii, implicarii si profesionalismului de care medicii au dat dovada. Echipamentele utilizate sunt unele moderne si performante, aparaturile folosite pentru efectuarea diverselor investigatii si proceduri sunt avansate, iar echipa medicala este intotdeauna atenta la necesitatile pacientilor patrupezi. Atmosfera este primitoare, iar modalitatea medicilor de abordare este prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Vet Clinic
Vezi Pareri

2. CMV Rogerius

Rogerius este un alt cabinet veterinar din Oradea cu o experienta de peste 15 ani in domeniu catre care iti poti indrepta atentia daca ai un animal de companie. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu, fiind alcatuita din medici experimentati si specializati in diagnosticarea corecta a pacientilor blanosi. Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: vaccinarile, analize medicale veterinare, deparazitari interne si externe, pasaport animale, implantare microcipuri, hrana animale, pet shop si cosmetica canina. Toate aparaturile si echipamentele folosite de medici sunt moderne si de calitate, astfel incat toate serviciile si procedurile amintite anterior sa fie efectuate ireprosabil. 

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 90 lei.

Clinica veterinara Rogerius se afla printre cele mai frecventate institutii medicale din oras pentru serviciile de calitate, dar si pentru implicarea cadrelor medicale. Investigatiile si procedurile sunt precise, echipamentele aflate in dotarile cabinetului sunt de ultima generatie, iar atmosfera este una prietenoasa pentru fiecare animalut in parte. Tratamentul acordat este personalizat in functie de afectiune, iar diagnosticul este stabilit in urma unui proces amanuntit de investigare.

3. AVet

Daca variantele de mai sus nu iti sunt de ajuns, iti prezentam si cabinetul veterinar Avet localizat in Oradea, unde pacientii blanosi vor primi toate ingrijirile necesare. Colectivul care activeaza in cadrul acestei clinici este unul bine pregatit in domeniu, cu o experienta vasta, avand capacitatea de a oferi consultatii de specialitate, tratamente, coafura canina, daycare si deplasare la domiciliu la nevoie. Principala sa misiune este de a diagnostica si trata cat mai eficient animalutele de companie, indiferent cat de grava este problema de sanatate de care sufera. Cabinetul este dotat cu toate echipamentele necesare, astfel incat investigatiile si procedurile puse in aplicare sa fie cat mai eficiente.

Consultatia la medicul veterinar este de 50 lei.

Multi dintre stapanii animalelor de companie se declara multumiti de activitatea desfasurata de echipa medicala. Animalutele primesc ingrijirile necesare la timp, investigatiile, procedurile si tratamentele aplicate sunt ireprosabile, iar comportamentul medicilor in preajma pacientilor patrupezi este unul prietenos. Profesionalismul, caldura si empatia au fost alte calitati care au cantarit pozitiv in recenziile postate.

4. Click Vet

Un alt cabinet veterinar din Oradea care ofera servicii la standarde europene si care asigura un act medical de calitate este Click Vet. Datorita dotarilor de ultima generatie, toate serviciile si investigatiile efectuate sunt desfasurate ireprosabil. Printre acestea se numara si: analize de sange, ecografie prin aparatul Mindray DP-50Vet care nu foloseste radiatii, vaccinare, control paraziti interni si externi, consiliere comportamentala, nutritie, geriatrie, chirurgie si obstetrica, stomatologie, microcipari. Toate acestea sunt efectuate de echipa medicala profesionista, care stie cum sa identifice in mod corect diagnosticul, dar si cum sa asigure un plan eficient de tratament in functie de problemele de sanatate experimentate.

Pretul aplicat pentru o consultatie veterinara este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile. Pe langa faptul ca unitatea medicala este echipata in mod corespunzator cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, aceasta mai dispune si de o echipa medicala iubitoare de animale, bine pregatita, experimentata, profesionista si amabila. In plus, atmosfera este primitoare.

5. Proveterinaria

Proveterinaria a aparut in anul 2012 din dragoste pentru animale si este unul dintre cabinetele veterinare din Oradea care a primit numeroase aprecieri din partea clientilor. Multumita aparaturilor si echipamentelor care se afla in dotarile cabinetului, echipa medicala poate sa efectueze o multime de proceduri complexe, printre care se numara si: endoscopie, ecocardiografie, EKG, chirurgie, tratamente, analize de laborator, profilaxie. De asemenea, datorita bunei pregatiri in acest domeniu, medicii pot raspunde prompt si urgentelor medicale, asigurand toate ingrijirile necesare pentru animalul tau de companie, indiferent cat de grava este starea in care se afla. 

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 100 lei.

Proveterinaria asigura servicii complexe, multumita colectivului bine pregatit in domeniu. Majoritatea recenziilor sunt pozitive, gratie implicarii, profesionalismului si iubirii pentru animale a medicilor de specialitate. Investigatiile decurg prompt, rezultatele obtinute sunt precise, tratamentele sunt eficiente si atent personalizate pentru fiecare caz in parte. 

Concluzii

Vrei sa mergi cu animalutul la un cabinet veterinar din Oradea pentru ca animalutul tau sa primeasca ingrijirile necesare, dar si pentru a fi vazut de un medic specialist? Stim cat de mult conteaza pentru tine sa gasesti cel mai bun medic din oras, motiv pentru care cele cinci institutii medicale scrise anterior desfasoara o activitate ireprosabila.