Meniu

Veterinar Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a vizita un veterinar din Piatra Neamt pentru a verifica starea de sanatate a prietenului tau necuvantator, este indicat sa te documentezi in prealabil cu privire la reputatia cabinetelor care ofera astfel de servicii. Vei gasi numerosi medici bine pregatiti, la care poti apela pentru controlul de rutina sau daca animalul tau de companie are o problema medicala. Pe langa tratarea eventualelor probleme, medicii veterinari iti vor oferi sfaturi utile cu privire la ingrjirea si intretinerea sanatatii animalului. 

Chiar daca nu suspectezi ca animalutul tau are probleme de sanatate, este indicat sa mergi periodic la control pentru ca se pot depista boli ascunse, iar identificarea din timp a bolilor inseamna sanse mai mari de vindecare. Pentru o schema de tratament sau pentru o consultatie generala, poti face o programare animalului tau de companie la unul dintre cabinetele veterinare din Piatra Neamt care vor fi prezentate in acest articol. 

Unde poti gasi cel mai bun veterinar din Piatra Neamt?

Piatra Neamt gazduieste mai multe cabinete veterinare la care poti merge cu animalul tau de companie pentru un control de rutina sau daca acesta prezinta schimbari de comportament, de apetit sau daca a suferit un accident. Mai jos poti vedea ce optiuni ai si cat costa o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Minivet
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 70 Ron
 • Act medical de calitate superioara
 • Medici cu experienta
 • Dragoste fata de animale
 • Empatie si amabilitate
 • Tratamente si solutii eficiente de recuperare
 • Curatenie
Dr. Bejenaru
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Medic profesionist
 • Interes fata de evolutia animalutului
 • Empatie, implicare, atentie si rabdare
 • Solutii eficiente in situatii complicate
 • Explicatii detaliate
Clinikvet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate exceptionala
 • Profesionalism si experienta
 • Rabdare, pasiune si amabilitate
 • Corectitudine si promptitudine
Inovet Care
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparatura performanta
 • Profesionalism
 • Empatie, rabdare, implicare si promptitudine
 • Consultatii amanuntite
Piatra Vet
60 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 60 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipa de medici profesionisti
 • Rabdare, amabilitate si implicare
 • Comunicare eficienta cu proprietarii animalelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete veterinare din Piatra Neamt

Pentru ca in Piatra Neamt exista multe cabinete veterinare, proprietarilor de animale le poate fi dificil sa aleaga unul singur. Totusi, alegerea potrivita se face in functie de experienta medicilor, de varietatea de servicii, de raportul calitate-pret si de reputatia cabinetului respectiv. Clasamentul de mai jos reuneste informatiile de care ai nevoie pentru a alege un medic veterinar potrivit pentru nevoile animalului tau de companie:

1. Minivet

Minivet este una dintre cele mai apreciate clinici veterinare din orasul Piatra Neamt, al carei prag este trecut zilnic de numerosi prieteni necuvantatori. Serviciile se adreseaza cainilor, pisicilor si altor animalute care au nevoie de ingrijiri medicale. Minivet acopera o gama variata de ramuri medicale si ofera servicii din sfera chirurgiei, ecografiei, cosmeticii, dermatologiei, oftalmologiei etc. Aici poti merge cu animalutul tau inclusiv pentru analize, investigatii imagistice si detartraj. Se efectueaza consultatii generale si tratamente complexe, fiind identificate solutii inclusiv pentru cazurile complicate. Calitatea serviciilor este asigurata de echipa medicala experimentata, cat si de folosirea aparaturii de ultima generatie. 

Pretul unei consultatii porneste de la 70 lei.

Echipa de la Minivet este formata din profesionisti si a primit cuvinte de apreciere de la sute de oameni care si-au dus animalele de companie la aceasta clinica. Personalul este foarte serios, are experienta, iubeste animalele, este amabil, empatic si depune toate eforturile pentru a ajuta animalele sa se vindece, propunand solutii eficiente de recuperare. Alte avantaje ale acestei clinici sunt curatenia, varietatea de ramuri medicale acoperite si dotarile de inalta calitate. Multe persoane sunt de parere ca Minivet este cea mai buna clinica veterinara si ca preturile sunt mici, tinand cont de calitatea superioara a actului medical.

Vezi parerile pacientilor despre Minivet
Vezi Pareri

2. Dr. Alexandru Bejenaru

In Piatra Neamt, dr. Alexandru Bejenaru este unul dintre cei mai apreciati medici veterinari. Aici poti face o programare animalutului tau de companie pentru o consultatie generala, pentru tratamentul a diferite afectiuni, microcipare, analize de sange, detatrtraj, interventii chirurgicale etc. Acest cabinet a fost deschis din dragoste fata de animale si din dorinta medicului de a imbunatati sanatatea prietenilor necuvantatori, oferind solutii pentru diverse probleme ale acestora.

Pretul unei consultatii este de 80 lei.

Dr. Alexandru Bejenaru este un medic profesionist, devotat si iubitor fata de animale. Asa reiese din spusele celor care i-au ales serviciile si care sustin ca medicul a reusit sa le salveze animalutele din situatii foarte complicate. Proprietarii de animale au apreciat mult faptul ca medicul se intereseaza ulterior despre evolutia pacientilor si faptul ca ii ajuta pe doritori sa adopte animalute. Empatia, corectitudinea, rabdarea, implicarea si dedicarea sunt alte calitati reliefate in recenziile din mediul online. De asemenea, medicul ofera explicatii detaliate si este foarte atent, atat cu animalutele, cat si cu proprietarii lor. 

3. Clinikvet

La Clinikvet in Piatra Neamt vei gasi un veterinar cu experienta, la care poti sa apelezi deopotriva pentru consultatia animalului de companie sau pentru urgente. Aici profeseaza dr. Alina Stanislav, care ofera tratamente pentru animalute si foloseste tehnici moderne, astfel incat pacientii sa fie in siguranta si sa se simta confortabil, indiferent de complexitatea interventiei.

Pentru o consultatie, vei plati 100 lei.

Clinikvet este un cabinet veterinar foarte apreciat, iar zecile de recenzii pozitive sustin aceasta afirmatie. Persoanele care i-au trecut pragul impreuna cu animalutele lor de companie o descriu pe dr. Alina ca fiind o profesionista, ce da dovada de rabdare, pasiune fata de meserie, blandete si amabilitate. Serviciile sunt de calitate exceptionala, iar corectitudinea si promptitudinea sunt alte doua calitati ale echipei de la Clinikvet. 

4. Inovet Care

Pentru animalul tau de companie, Inovet Care din Piatra Neamt ofera consultatii, tratamente si diverse solutii din sfera medicinei veterinare. Serviciile sunt dedicate cainilor, pisicilor, animalelor exotice si animalelor salbatice. Sunt disponibile tratamente moderne si solutii pentru cazuri complexe, indiferent de specia si varsta animalului. Echipa este bine pregatita si pune pe primul loc siguranta necuvantatoarelor, depunand toate eforturile pentru a le oferi o sansa la viata atunci cand se afla in situatii grave.

Consultatia costa 80 lei.

Persoanele care au ales Inovet Care afirma ca au beneficiat de sprijin chiar si in weekend si ca au fost placut surprinse de profesionalismul si pasiunea echipei. Cabinetul este curat si dotat cu aparatura performanta, medicii sunt atenti cu animalele si sunt caracterizati de empatie, rabdare, implicare, amabilitate si promptitudine. Serviciile sunt de calitate si proprietarii de animale spun ca au primit sfaturi utile. Consultatiile sunt amanuntite, iar ingrijirile post-operatorii sunt peste asteptari. 

5. Piatra Vet

Pentru servicii prestate de medici veterinari specialisti din Piatra Neamt, poti face o programare la Piatra Vet. Cu peste un deceniu de experienta clinica si de laborator, echipa cabinetului foloseste practici medicale moderne si prioritizeaza sanatatea fizica si psihica a animalelor. Pe langa tratamentele de specialitate si analizele de laborator, la acest cabinet pot fi tratate inclusiv animalutele diagnosticate cu boli grave, care au nevoie de tratament de specialitate. 

Pretul unei consultatii variaza intre 60 si 150 lei. 

In ceea ce priveste feedback-ul, Piatra Vet se bucura de cuvinte de apreciere din partea a sute de persoane. Oamenii ii lauda pe medici pentru profesionalism, rabdare, devotament, amabilitate si implicare. Serviciile sunt de calitate si animalele sunt ingrijite cu atentie deosebita. Echipa ofera toate informatiile necesare proprietarilor, iar preturile sunt decente. Exista totusi persoane care spun ca preturile sunt mari si ca au existat situatii in care nu si-au permis sa plateasca anumite taxe.

Concluzii

Piatra Neamt este un oras in care profeseaza numerosi medici veterinari cu experienta, la care poti apela in caz de urgenta sau pentru verificarea de rutina a sanatatii animalului tau de companie. Pregatirea, comportamentul si raportul calitate-pret sunt criteriile care trebuie sa primeze cand alegi un medic veterinar.