Meniu

Veterinar Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai intrat de curand in posesia unui animalut de companie si vrei sa stii la ce veterinar din Resita sa-l duci pentru un control si pentru tratamentele de care are nevoie? Nu mai esti multumit de serviciile actualului veterinar si vrei ceva mai bun pentru prietenul tau necuvantator? In oricare dintre situatii te-ai afla, te ajutam noi sa faci o alegere mai buna!

Citeste acest articol si vei descoperi trei cabinete veterinare din Resita spre care sa-ti indrepti atentia. In fiecare dintre acestea se afla medici veterinari cu experienta si cu o pregatire remarcabila in domeniu, care ofera numeroase servicii, de la consultatii, tratamente si vaccinari, la investigatii complexe, sterilizari si alte interventii chirurgicale. 

Cat costa o consultatie la veterinar in Resita?

Pretul unei consultatii la medicul veterinar din Resita poate sa varieze. Consulta tabelul de mai jos si afla cam ce buget trebuie sa aloci pentru o consultatie!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vetlink
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii medical-veterinare complete
 • Cabinet modern
 • Teste rapide de diagnostic
 • Dotari de ultima generatie
 • Farmacie veterinara
 • Salon de cosmetica pentru animale
 • Pet-shop
Cani Vet Prest
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medic veterinar cu multiple specializari
 • Deplasari si ingrijiri la domiciliu
 • Stomatologie canina
 • Ecografii si videoscopii
 • Farmacie veterinara
 • Pet shop
Veterin Prax
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Numeroase servicii de specialitate
 • Medici bine pregatiti
 • Urgente veterinare
 • Aparatura moderna
 • Farmacie veterinara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde alegi sa mergi cu animalul de companie la veterinar in Resita?

Poti merge cu animalul de companie la veterinar in municipiul Resita in fiecare dintre aceste locatii pe care ti le prezentam in continuare.

Daca esti in cautarea unui cabinet veterinar modern si bine dotat in Resita, Vetlink poate fi pe placul tau. Sunt numeroase servicii ce sunt puse la dispozitie in aceasta locatie: ecografii, chirurgie si stomatologie veterinara, implantare de microcipuri, analize medicale, vaccinari si deparazitari, consultatii si tratamente, EKG, teste rapide de diagnosticare. Pe langa aceste servicii medicale, la Vetlink mai functioneaza o farmacie veterinara (cu produse destinate atat animalelor de companie, cat si celor de renta) si un pet shop, in care se afla hrana, accesorii, produse de igiena pentru animale.

Pretul pentru o consultatie la veterinar este de 120 de lei.

Dovedind o grija deosebita fata de animale, o pregatire solida in medicina veterinara si o buna comunicare cu oamenii sau cu necuvantatoarele, personalul de la Vetlink si-a castigat simpatia si respectul resitenilor. Oamenii spun ca au descoperit aici mai multe lucruri care le-au fost pe plac: servicii de foarte buna calitate, personal tanar, dar experimentat, igiena si curatenie, atmosfera placuta si dotari de ultima generatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Vetlink
Vezi Pareri

2. Cani Vet Prest

Pentru servicii veterinare de buna calitate in Resita, poti face o programare si la Cani-Vet-Presto, alegand dintre aceste optiuni: consultatii, tratamente, ecografii, vaccinari, analize, chirurgie, terapie intensiva si stomatologie canina. Dr. Alexandru Vardau este medicul veterinar care te va intampina in acest cabinet, fiind specializat in: ecografie, endoscopie si chirurgie de tesuturi moi. Pe langa cabinetul veterinar, in locatie mai functioneaza si o farmacie veterinara, dar si un magazin cu hrana pentru animale si diverse produse si accesorii pentru cresterea si ingrijirea animalelor de companie. In cazul in care animalul nu poate fi transportat la cabinet, exista posibilitatea ca medicul sa faca deplasari si ingrijiri la domiciliu.

Pentru o consultatie, tariful este de 120 de lei.

Faptul ca personalul din acest cabinet veterinar din Resita este pasionat de meseria pe care o practica si ca iubeste animalele a fost observat de numerosi oameni care au ajuns in locatie. Amabilitatea, promptitudinea, profesionalismul si serviciile de calitate prestate in slujba necuvantatoarelor sunt la nivel inalt la Cani-Vet-Prest, dupa cum spun resitenii cu admiratie.

3. Veterin Prax

Veterin Prax vine in sprijinul proprietarilor de animale si pasari de companie sau de renta cu servicii de specialitate: consultatii, tratamente, interventii chirurgicale, urgente veterinare, vaccinari. Cabinetul dispune de aparatura moderna cu care se poate analiza biochimic sangele recoltat si se pot efectua radiografii. Serviciile sunt completate de cele ale unei farmacii veterinare, unde pot fi gasite medicamente si diete speciale pentru animalele cu diferite afectiuni, dar si hrana si accesorii pentru animale sau pasari.

Pretul consultatiei este aici de 100 de lei.

Resitenii spun ca ambii medici de la Veterin Prax sunt profesionisti, amabili si bine pregatiti si ca farmacia este foarte bine aprovizionata. Serviciile acestui cabinet sunt de calitate, insa unii clienti considera ca au preturi mari. 

Concluziile noastre

In momentul in care vrei sa alegi un medic veterinar din Resita sau din oricare alt oras, este important sa afli ce experienta, reputatie si competente are. Din acest articol, ai putut afla informatii utile in legatura cu aceste aspecte. In plus, au fost prezentate si serviciile pe care le ofera cabinetele cele mai apreciate din oras.

In concluzie, tinand cont de toate aceste detalii, vei putea alege atat cu mintea cat si cu sufletul un veterinar bun pentru animalutul tau de companie, acest lucru avand un impact pozitiv asupra sanatatii si bunastarii micii fiinte care iti aduce atata bucurie.