Meniu

Veterinar Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Atunci cand vrei sa iti programezi animalul de companie la veterinar in Severin, primul pas este sa cauti cabinete si clinici specializate in acest domeniu si medici cu experienta, indiferent ca e vorba despre o urgenta sau un simplu control. Vizita periodica la veterinar este esentiala pentru a te asigura ca prietenul tau necuvantator se simte bine si nu sufera de o afectiune. Cu atat mai mult, daca animalul prezinta semne si simptome ale unei posibile boli, trebuie sa faci programare la o clinica veterinara cat mai repede. 

Daca animalul a suferit un accident, a inghititit substante toxice, are o criza cu spasme sau alte simptome ingrijoratoare, trebuie sa te prezinti cu acesta la urgente. In schimb, daca vrei sa ii verifici starea de sanatate sau sa ii faci un vaccin, poti sa faci o programare la unul dintre cabinetele veterinare din Severin. 

Cat vei plati pentru o consultatie la un cabinet veterinar in Severin?

Pretul unei consultatii la veterinar este similar in toate cabinetele din Severin, fiind influentat de locatie, experinta medicului si dotarile din cabinet. Tariful consultatiei si costurile sunt un aspect important atunci cand alegi o clinica, asa ca am alcatuit un tabel care surprinde numele celor mai apreciate cabinete veterinare din acest oras, impreuna cu tariful aferent unei consultatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
SebVet Happy
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Servicii de cea mai inalta calitate
 • Echipa profesionista
 • Amabilitate si intelegere
 • Rabdare si dragoste fata de animale
Eccofarm Nou
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Personal competent
 • Atentie si amabilitate
 • Varietate de medicamente
Dr. Capitanescu
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Servicii calitative
 • Medic bine pregatit
 • Pasiune pentru meserie
 • Tratamente eficiente si sfaturi utile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici veterinare din Severin

Severin gazduieste mai multe clinici veterinare, astfel ca posesorii de animale pot sa aleaga in functie de asteptari si preferinte. Pe langa tarife, este important sa verifici aspecte legate de pregatirea medicilor si sa afli cum se comporta cu pacientii. In acest sens, recenziile altor oameni iti vor fi de folos.

Pentru a iti oferi intr-un singur loc toate informatiile de care ai nevoie daca te afli in cautarea unui cabinet veterinar din Severin, am realizat un top in care sunt incluse detalii despre activitatea clinicilor, despre preturi si feedback-ul primit de la pacienti:

1. SebVet Happy Pet

SebVet Happy Pet este unul dintre cele mai cunoscute cabinete veterinare situate in Severin, fiind unitatea medicala pe care o aleg foarte multi posesori de animale ce locuiesc in acest oras. Aici poti veni pentru consultatii, pentru igiena patrupedului, pentru servicii de cosmetica si alte proceduri dedicate prietenilor necuvantatori. Cabinetul este dotat cu aparatura moderna, iar siguranta si bunastarea pacientilor sunt prioritare pentru intregul colectiv. In 2023, cabinetul a fost dotat cu primul aparat de radiologie din Drobeta Turnu Severin, astfel incat medicii sa aiba la dispozitie si suport imagistic in stabilirea corecta a diagnosticului. 

Pentru o consultatie, proprietarul animalului va plati suma de 70 lei.

Persoanele care si-au dus animalutele la acest cabinet veterinar spun ca serviciile sunt de cea mai inalta calitate si ca au avut o experinta placuta. Prin intermediul recenziilor din mediul online, oamenii au tinut sa mentioneze ca echipa este profesionista, intelegatoare, grijulie, amabila, rabdatoare, atenta si cel mai important, bine pregatita. Personalul iubeste animalele si preturile sunt convenabile.

Vezi parerile pacientilor despre SebVet Happy Pet
Vezi Pareri

2. Eccofarm Nou

Pentru servicii veterinare complete, poti face o programare animalului tau de companie la Eccofarm Nou in Severin. Acest cabinet veterinar are o lista complexa de servicii, in care se regasesc diverse tratamente, proceduri de chirurgie veterinara, analize si inclusiv cosmetica. Eccofarm Nou este orientat spre reolvarea problemelor de sanatate ale necuvantatoarelor si ofera ingrijiri medicale calitative, incepand prin stabilirea corecta a diagnosticului. In cadrul acestui cabinet se efectueaza si analize de laborator, iar proprietarii animalelor vor gasi inclusiv un pet shop cu o oferta variata de produse. Echipa acestui cabinet are un obiectiv comun, acela de a demonstra o conduita profesionala exemplara si de a oferi servicii de calitate superioara, in armonie cu standardele europene.

Pretul pentru o consultatie este de 100 lei.

Despre Eccofarm Nou, oamenii au cuvinte de lauda si sustin ca personalul este competent, amabil si comunicativ. Cei mai multi spun ca au avut experiente placute, atat pe partea de consultatie a animalelor de companie, cat si in ceea ce priveste achizitia medicamentelor de care aveau nevoie. 

3. Dr. Octavian Capitanescu

Pentru consultatii si tratamente destinate animalelor de companie, oamenii din Severin se pot adresa medicului veterinar Octavian Capitanescu. Avand experienta vasta in domeniul sau de activitate, medicul pune pe primul loc siguranta pacientilor care ii trec pragul cabinetului si depune toate eforturile pentru a gasi o solutie adecvata de tratament in orice situatie. Este interesat de proceduri moderne si aparatura care eficientizeaza timpul de interventie si ofera tratamente pentru o gama variata de afectiuni. 

Suma pe care o vei plati pentru consultatie este de 80 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales serviciile acestui cabinet se declara multumite. Medicul este bine pregatit, pasionat de meserie si ofera tratamente eficiente, inclusiv in cazuri complexe. Acesta da dovada de profesionalism si amabilitate.

Concluzii

Proprietarii de animale de companie au suficiente optiuni in Severin atunci cand vor sa isi duca prietenul necuvantator la veterinar. Desi nu sunt disponibile atat de multe cabinete veterinare, cele prezente in oras sunt apreciate pentru calitatea serviciilor si medicii sunt cunoscuti deja printre posesorii de animale, fiind laudati pentru profesionalismul si interesul de care dau dovada in tratarea fiecarui pacient.