Meniu

Veterinar Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent daca ai nevoie de ingrijire veterinara preventiva, tratament medical sau sfaturi pentru ingrijirea animalului tau, un veterinar din Suceava va fi alaturi de tine si de prietenul tau necuvantator. Acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata de profil din oras si sa gasesti medicul veterinar potrivit nevoilor tale si ale animalului de companie.

Oferind servicii veterinare de inalta calitate, cabinetele veterinare din Suceava isi aduc contributia la mentinerea sanatatii si fericirii animalelor care ne bucura existenta cu inocenta si afectiunea lor. Citeste pana la capat textul si descopera unde ar trebui sa mergi pentru a beneficia de ingrijire optima pentru companionul tau.

Cat costa o consultatie la veterinar in Suceava?

Un medic veterinar bun in Suceava poate fi gasit in una dintre clinicile moderne si bine echipate din tabelul de mai jos, la care vei apela atunci cand ai nevoie sa previi sau sa tratezi problemele de sanatate cu care se confrunta animalul tau. Am selectat pentru tine cele mai bune servicii in domeniu si pretul practicat de fiecare dintre cabinete pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Scooby Vet
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cel mai bun cabinet medical din Suceava
 • Servicii de calitate
 • Program de munca inclusiv si Sambata
 • Medici profesionisti
 • Rabdare fata de pacienti
 • Interventii si tratamente reusite
Rio Vet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Cabinet modern, curat si primitor
 • Servicii ireprosabile
 • Medic profesionist cu experienta vasta
 • Personal amabil si dispus sa ofere ajutor
 • Solutii eficiente de tratament
Healer Vet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici calificati
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Personal empatic
 • Eficienta in rezolvarea problemelor de sanatate veterinara
Animavet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii exceptionale
 • Medici profesionisti si implicati
 • Blandete, rabdare si empatie
 • Grija si atentie fata de animale
 • Rezultate bune ale tratamentelor
NordVet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii bune
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si empatic
 • Dotari moderne
 • Superficialitate in examinarea animalelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care gasesti un bun veterinar in Suceava

Pe langa profesionalism si experienta, un alt aspect important in relatia cu un medic veterinar din Suceava este comunicarea eficienta, cu ajutorul careia stapanul este informat corespunzator si va sti cum sa isi ingrijeasca optim animalul de companie. Pe de alta parte, blandetea si felul in care veterinarul iti abordeaza prietenul necuvantator contribuie la confortul lui si la succesul tratamentului. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla unde sunt cele mai mari sanse sa gasesti aceste calitati si care ar fi cea mai potrivita clinica pentru nevoile tale.

1. Scooby Vet

Cabinetul veterinar Scooby Vet din Suceava reprezinta destinatia ideala pentru a a beneficia de servicii esentiale de prevenire a bolilor si ingrijire a animalelor de companie: vaccinari, deparazitari, microcipari si consultanta in domeniul nutritiei si comportamentului animalului. O echipa medicala dedicata, specializata in diverse ramuri ale medicinei veterinare, cum ar fi medicina interna, cardiologia, dermatologia, oftalmologia si obstetrica-ginecologia se va ocupa de afectiunile de care sufera micul pacient, de investigatii specifice, ecografie, diagnostic si tratament. Scooby Vet preia de asemenea si urgente medicale si are program si in weekend. 

Consultatia la acest cabinet veterinar din Suceava te va costa 100 de lei.

Clientii spun ca Scooby Vet este cel mai bun cabinet veterinar din Suceava, cu servicii de calitate si disponibilitatea de a primi urgente medicale si de a lucra si in zilele de sambata si duminica. Se mai apreciaza profesionalismul si rabdarea medicilor din aceasta unitate veterinara. Multi povestesc ca veterinarii le-au salvat animalele, in urma unor interventii si tratamente reusite.

Vezi parerile pacientilor despre Scooby Vet
Vezi Pareri

2. Rio Vet

Infiintat in anul 2018, cabinetul veterinar Rio Vet din Suceava se adreseaza iubitorilor de animale cu o gama variata de servicii: vaccinare si deparazitare, ecografie, analize de laborator, consultatii si tratament pentru afectiuni neurologice, afectiuni oftalmice, ORL, afectiuni cardiologice, afectiuni gastro-intestinale, boli infectioase, chirurgie ortopedica, cosmetica veterinara si pet shop cu hrana pentru animale. Clinica dispune de aparatura performanta: analizor de hematologie Urit 3000 VET Plus, ecograf Vinno Vet 5, aparat de detartraj cu ultrasunete, microscop Optika B510TDK, aparatele de biochimie Chemistry Analyzer Pointcare® cV3 si Skyla Vb 1, Vcheck, tensiometru, EKG, aparat de anestezie inhalatorie si video otoscop.

Pretul unei consultatii este de 120 de lei.

Clientii declara ca Rio Vet este un cabinet modern, curat si primitor, cu servicii de calitate, in care activeaza un medic de nota 10, personal amabil si dispus sa ajute si sa ofere solutii eficiente de tratament.

3. Healer Vet

La cabinetul veterinar Healer Vet din Suceava, echipa medicala asigura servicii de medicina preventiva pentru animalele de companie, constand in vaccinari, deparazitari, controale periodice, consultatii, diagnostic si tratament pentru afectiuni din varii domenii ale medicinei veterinare: medicina interna, cardiologie, oftalmologie, dermatologie, ortopedie si chirurgie, sterilizari pentru animalele de companie si castrari de cai. Vei gasi aici si farmacie veterinara si pet shop.

Consultatia la veterinar te va costa 100 de lei.

Clientii sunt foarte multumiti de serviciile de calitate ale cabinetului, de profesionalismul, rabdarea si empatia medicului, de amabilitatea personalului si de rezolvarea eficienta a problemelor de sanatate ale animalelor de companie.

4. Animavet

Cu ajutorul unei echipe de medici veterinari cu experienta si al dotarilor cu echipamente moderne, Clinica veterinara Animavet din Suceava garanteaza servicii de calitate in chirurgie, prevenire, stomatologie, teste de laborator, ecografie, monitorizare de functii vitale, dieta, spitalizare si examen parazitologic. Ii vei gasi aici pe dr. Ioan Rusu, medic primar veterinar, cu specializari in domeniul medicina interna, chirurgie, diagnostic imagistic si de laborator, si pe dr. Catalin Rusu, medic veterinar, specializat in chirurgie si medicina interna, ambii avand participari numeroase la seminarii, work shop-uri, specializari in tara si in strainatate.

O consultatie la acesti medici are un tarif de 120 de lei.

Clientii recomanda Animavet pentru serviciile exceptionale, medicii profesionisti, cu o calitate umana admirabila, blandete, rabdare si empatie si pentru atentia si grija cu care acorda asistenta medicala, pentru cele mai bune rezultate.

5. NordVet

Personal medical specializat atat in tara, cat si in strainatate, tratament veterinar la standarde inalte, servicii diversificate si o experienta de peste 15 ani sunt cateva dintre atuurile clinicii veterinare NordVet din Suceava. Poti conta aici pe medici profesionisti, pentru efectuarea de consultatii, vaccinari, deparazitari, analize de laborator, ecografie, radiografie, endoscopie, diagnostic si tratament de chirurgie, stomatologie, oftalmologie, dermatologie, medicina interna si cardiologie. Sunt, de asemenea, disponibile si spitalizare, farmacie veterinara si coafor canin si felin.

O consultatie la veterinar te va costa aici 120 de lei.

Clientii considera ca au gasit servicii bune la aceasta clinica veterinara, ca medicii sunt profesionisti, personalul este amabil si empatic, dotarile sunt moderne, iar tratamentele efectuate au fost eficiente. Unele persoane acuza graba si superficialitate in examinarea animalelor.

Concluzii

Detinerea unui animal de companie presupune o mare responsabilitate, insa intretinerea sanatatii si tratamentul in caz de boala sunt sarcini pe care le poti lasa cu incredere pe mainile unui veterinar din Suceava. Medicii din acest oras activeaza in cadrul unor clinici de top, prezentate in clasamentul din acest articol, unitati medicale prevazute cu aparatura de ultima generatie si cu o oferta variata si completa de servicii.

Te pot adresa in Suceava, pentru conditii bune la consultatii si tratamente, oricaruia dintre veterinarii care activeaza in cadrul clinicilor din top. Orice ai alege, ai cele mai mari sanse sa gasesti rezolvarea problemelor medicale ale animalului tau de companie si sa ii redai vitalitatea si buna dispozitie.