Meniu

Veterinar Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tusea frecventa, starea de oboseala, pierderea in greutate si gafaiala excesiva sunt printre principalele simptome ale animalelor de companie care sufera de afectiuni cardio-circulatorii, situatie in care trebuie sa apelezi de urgenta la ajutorul medicului veterinar din Timisoara. Cu siguranta, nu este o munca simpla sa ai grija de un animal de companie, pentru ca este necesar sa mergi cu el de fiecare data la controale de rutina, pentru o evaluare generala a starii de sanatate. 

Pe langa acest aspect, trebuie sa acorzi importanta fiecarui simptom experimentat de prietenul tau blanos si sa te adresezi unui cabinet veterinar din Timisoara de fiecare data cand sesizezi ca ceva nu este in regula. Din fericire, in cele ce urmeaza iti vom prezenta unele dintre cele mai cautate si de incredere cabinete veterinare din orasul tau. Citeste mai departe si afla informatii valoroase despre fiecare in parte.

Care este pretul unei consultatii veterinare in Timisoara?

Vrei sa stii care este pretul unei consultatii veterinare in Timisoara pentru a sti ce buget sa pregatesti? Atunci te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos pentru a afla care sunt tarifele practicate pentru un astfel de serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Sal-Vet
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Implicare, amabilitate, pasiune si profesionalism
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente
 • Echipe medicale bine pregatite
 • Atmosfera prietenoasa si confortabila
Top Vet
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipa medicala implicata, bine pregatita si experimentata
 • Aparaturi performante si moderne
 • Amenajare prietenoasa si atmosfera confortabila
 • Investigatii precise si rapide
Dr. Thomas Keller
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici bine pregatiti si experimentati
 • Tratamente eficiente si personalizate
 • Atmosfera prietenoasa
Dr. Mihai Sarbu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Act medical calitativ
 • Colectiv cu o buna pregatire
 • Servicii ireprosabile si investigatii precise
 • Diagnostic corect si tratament eficient
 • Incredere si profesionalism
Help Vet+
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Punctualitate, simt de raspundere si empatie
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis si tratament corespunzator
 • Cabinet curat, adecvat echipat si placut amenajat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete veterinare in Timisoara pe care le poti lua in considerare

Animalutul tau de companie se confrunta cu anumite simptome neobisnuite si vrei sa apelezi la ajutorul unui medic veterinar din Timisoara? Citeste mai departe! In cele ce urmeaza ti-am pregatit prezentari cuprinzatoare ale clinicilor pe care le poti lua in considerare datorita calitatii superioare a actului medical:

1. Sal-Vet

Sal-Vet este o clinica in care se practica medicina veterinara in Timisoara, fiind renumita in randul stapanilor de animale de companie. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 1999 si functioneaza in locatia actuala din 2003, punand la dispozitia celor interesati servicii complexe si complete pentru pisici, caini si animale exotice. Echipa este tanara si dinamica, fiind formata din: dr. Gabriel Rabdea, dr. Gabriela Valdraf, dr. Denisa Sorescu, dr. Jessica Zimmermann, dr. Marcela Vorobchievici, dr. Camelia Adamut. Printre serviciile pe care cadrele medicale le pun la dispozitia animalutelor de companie se numara si: plan de preventie, consultatii si tratamente, chirurgie generala si de specialitate (ortopedica, oncologica, oculara, toracica, neurochirurgie pentru afectiuni la coloana vertebrala), microcipare si pasaport, analize in clinica, imagistica, anestezie, oncologie, stomatologie, dermatologie, traumatologie. 

Pretul pentru o consultatie veterinara este de 130 lei.

In cele peste noua sute de recenzii, se remarca in mod clar bucuria si multumirea stapanilor de animale de companie cu privire la serviciile practicate. Implicarea, amabilitatea, pasiunea pentru domeniu si profesionalismul sunt principalele motive pentru care clinica este apreciata si a capatat atat de multa notorietate. Investigatiile sunt precise, tratamentele aplicare sunt eficiente, iar atmosfera este una prietenoasa si confortabila, astfel incat animalutele sa nu experimenteze teama in timpul consultatiei sau diverselor proceduri medicale.

Vezi parerile pacientilor despre Sal-Vet
Vezi Pareri

2. Top Vet

Fauna Top Vet asigura servicii de medicina veterinara in Timisoara la o calitate superioara. Colectivul acorda o atentie sporita tuturor animalutelor de companie, pentru a fi tratate in mod corespunzator. Multumita aparaturilor de ultima generatie, dar si a echipamentelor performante, procesul de diagnosticare decurge ireprosabil, urmat de stabilirea unui plan eficient de tratament. Printre serviciile puse in aplicare sunt amintite si: asistenta medicala veterinara, tratamente si chirurgie veterinara, cosmetica si frizerie canina si felina, pet shop, hrana animale de companie, asigurand, totodata si servicii la domiciliu.

Pretul aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 90 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, datorita serviciilor ireprosabile, dar si a promptitudinii cadrelor medicale. Echipa este formata din medici implicati, bine pregatiti si experimentati, care au acces la aparaturi performante si moderne. Cabinetul este amenajat prietenos, atmosfera este confortabila, iar investigatiile efectuate sunt precise si rapide.

3. Dr. Thomas Keller

O alta optiune catre care iti poti indrepta atentia este cabinetul veterinar al dr. Thomas Keller, amplasat in Timisoara, care are o experienta vasta in domeniu. Echipa medicala are o buna pregatire in medicina veterinara, dand dovada de profesionalism in toate serviciile pe care le pun in aplicare. Printre acestea se numara si: servicii de chirurgie si stomatologie veterinara, servicii veterinare la domiciliu, consultatii, tratamente, analize medicale, ecografii, electrocardiograma, vaccinari, deparazitari interne si externe, implantare microcipuri, eliberare pasaport UE si cosmetica veterinara. 

Consultatia veterinara este de 100 lei.

Cabinetul veterinar dr. Thomas Keller a primit numeroase aprecieri, acest lucru fiind vizibil in recenziile pozitive postate in mediul online. Pe langa investigatiile care sunt ireprosabile multumita aparaturilor de ultima generatie, medicii acorda si tratamente eficiente, adaptate in functie de problemele de sanatate experimentate de pacientii patrupezi. In plus, consultatiile sunt atent efectuate, iar atmosfera este prietenoasa.

4. Dr. Mihai Sarbu

Clinica Dr. Mihai Sarbu este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic veterinar profesionist in Timisoara. Unitatea medicala dispune de aparatura performanta, de ultima generatie, prin intermediul careia pot fi puse in aplicare o multime de servicii, investigatii si proceduri. Din arsenalul de echipamente fac parte: ecograf, aparat cu ultrasunete, monitor cu 5 functii (EKG, oximetru, frecventa respiratorie, presiune arteriala si temperatura), cardiograf veterinar, bisturiu electric, aparat pentru narcoza inhalatorie, grup stomatologic veterinar. Cu ajutorul acestora, se pot practica urmatoarele: chirurgie veterinara generala, anestezie si terapie intensiva, neurologie si neurochirurgie veterinara, ortopedie, oncologie, medicina interna, obstetrica-ginecologie, urologie, dermatologie, parazitologie, boli infectioase, acupunctura si terapie homeopatica ale animalelor, microcipare etc.

Consultatia veterinara la clinica dr. Mihai Sarbu este de 100 lei.

Medicul primar veterinar, dr. Mihai Sarbu, a primit numeroase aprecieri din partea stapanilor de animale, care s-au declarat multumiti de actul medical calitativ. Colectivul are o buna pregatire, pune in aplicare servicii ireprosabile si investigatii precise. Pe urma lor, ofera un diagnostic corect si un tratament eficient. Echipa inspira incredere si profesionalism la fiecare consultatie, investigatie si procedura medicala.

5. Help Vet+

Ultimul, dar nu cel din urma, cabinetul veterinar Help Vet+ din Timisoara este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca vrei sa iti duci animalutul de companie la un expert pentru evaluarea starii de sanatate. Printre serviciile de care prietenul tau blanos poate beneficia se numara si: consultatiile de specialitate, tratamente adaptate in functie de problemele de care sufera, chirurgie generala, internare si ecografie. Datorita echipei profesioniste, care are la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate serviciile, investigatiile si procedurile puse in aplicare sunt ireprosabile.

Pretul aplicat pentru o consultatie veterinara este de 100 lei.

Punctualitatea, simtul de raspundere, eficienta in actul medical si empatia sunt cateva dintre aspectele apreciate la colectivul Help Vet+ din Timisoara. Multumita aparaturilor de ultima generatie, medicii reusesc sa ofere un diagnostic precis si un tratament corespunzator in functie de nevoile fiecarui pacient blanos in parte. Cabinetul este curat, adecvat echipat si placut amenajat.

Concluzii

Vrei sa gasesti un medic veterinar in Timisoara care sa iti trateze eficient animalul de companie? Atunci institutiile medicale amintite anterior sunt exact ce cauti. Pe langa dotarile superioare si performante, se remarca si implicarea cadrelor medicale care isi desfasoara activitatea cu multa implicare si pasiune.