Meniu

Veterinar Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea animalelor de companie reprezinta o prioritate pentru orice stapan, iar o vizita la un veterinar in Tulcea le poate oferi acestora sprijinul de care au nevoie pentru a le asigura prietenilor imblaniti niste conditii optime de siguranta si confort. Exista multe aspecte pe care o persoana nu le cunoaste despre animalul sau si doar un veterinar poate ajuta in acest sens. 

La cabinetele din Tulcea poti gasi veterinari cu experienta in domeniu, care iubesc animalele si sunt pregatiti sa faca tot posibilul pentru a le imbunatati starea de sanatate. Mai mult decat atat, cabinetele respective sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, ceea ce ajuta la efectuarea unui numar cat mai variat de servicii. 

Cat costa serviciile unui veterinar in Tulcea? 

In functie de cabinetul veterinar din Tulcea pe care il alegi, pretul pe care il vei plati pentru o consultatie pentru animalul tau poate sa fie mai mult sau mai putin accesibil. Acelasi lucru se aplica si in cazul celorlalte servicii de specialitate. In tabelul urmator au fost incluse sumele de la care pornesc aceste tarife, in scopul de a te ajuta sa faci o alegere cat mai potrivita: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Karma Vet
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie impecabila
Dr. Boncoi
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera incantatoare
Dr. Gheorghe Cucu
140 Ron
 • Pret Consultatie 140 Ron
 • personal autorizat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
DMA Vetland
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniul de activitate
 • Ambient agreabil
Atmavet
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Cabinet de încredere
 • Medici profesionisti
 • Consultatii la domiciliu
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor veterinare din Tulcea 

Lista de mai jos este alcatuita din cinci cabinete veterinare in Tulcea, care pun la dispozitia persoanele interesate servicii de calitate pentru animalele lor de companie. Cu scopul de a lua cea mai buna decizie pentru prietenul tau cu blanita, trebuie sa ai in vedere pregatirea medicilor veterinari, aparatura folosita si celelalte facilitati pe care le asigura cabinetele respective. 

1. Karma Vet 

Misiunea cabinetului veterinar din orasul Tulcea, Karma Vet este de a le oferi animalelor de companie toata atentia de care au nevoie. Din echipa fac parte Dr. Vlad Andrei Cucu, absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, Dr. Paul Alexandru Ghioc, absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Iasi, Florentina Tegos, Raluca Popazu etc. In acelasi timp, cabinetul colaboreaza cu specialisti din domeniu, precum Dr. Ana Maria Boncea, care se ocupa de ramura de dermatologie veterinara, dar si Dr. Andrei Tutuneanu, specialist in cardiologie veterinara. Printre serviciile oferite se numara cele de nutritie, internare, diagnostic si tratament, consiliere si medicatie. Investigatiile imagistice oferite de cabinet asigura obtinerea imaginilor de calitate si a unui diagnostic corect. Realizarea portofoliului variat de servicii este posibila prin intermediul echipamentelor de ultima generatie. In plus, clinica organizeaza in mod periodic concursuri. 

Pretul unei consultatii cu un medic veterinar este de 140 de lei. 

Veterinarii cabinetului Karma Vet sunt apreciati in mod deosebit pentru grija si atentia pe care le ofera animalutelor care ajung aici. Profesionalismul si empatia personalului medical ii determina pe multi sa revina la cabinet, de fiecare data cand au nevoie de sprijin. Experienta placuta se datoreaza totodata si spatiului curat si primitor. 

Vezi parerile pacientilor despre Karma Vet 
Vezi Pareri

2. Dr. Boncoi 

Un alt cabinet veterinar la care pot apela oamenii in Tulcea este cel al Dr. Boncoi. Cei doi veterinari care isi desfasoara activitatea aici sunt Dr. Antal Boncoi si Dr. Ioana Boncoi, iar pe parcursul activitatii, numeroase animalute au fost tratate in cadrul cabinetului, de la caini si pisici, la diverse pasari si rozatoare. Cabinetul asigura conditii optime de siguranta si confort, pentru ca atat animalele, cat si stapanii acestora sa se simta cat mai comod in timpul vizitei. Cabinetul este dotatat cu aparatura necesara pentru a duce la bun sfarsit chiar si interventiile complexe, astfel incat starea de sanatate a animalelor sa se imbunatateasca in timp util.  

Pretul unei consultatii poate sa ajunga la 200 de lei. Exista si situatii in care consultul este gratuit. 

Multe persoane au adus cuvinte de lauda la adresa cabinetului Dr. Boncoi, datorita profesionalismului si serviciilor de calitate de care au avut parte aici. Alte caracteristici pe care le apreciaza oamenii sunt disponibilitatea si amabilitatea. Cabinetul este curat si primitor, ceea ce-i ajuta pe pacienti si pe stapanii acestora sa se relaxeze. Multe animalute au fost salvate in urma unei vizite la cabinetul Dr. Boncoi. 

3. Dr. Gheorghe Cucu  

Tot pentru servicii de calitate prestate de un veterinar priceput in Tulcea, oamenii pot opta pentru cabinetul Dr. Gheorghe Cucu. Portofoliul de servicii de care pot beneficia animalutele celor care aleg acest cabinet este unul variat, pentru a satisface toate nevoile acestora. Mai exact, el nu se rezuma doar la servicii medicale propriu-zise, ci si include si servicii de cosmetica felina si canina, hrana, jucarii, accesorii etc. Astfel, indiferent de afectiunea se care sufera un animalut de companie, o vizita la cabinet ii poate oferi stapanului toate informatiile de care are nevoie pentru a-l ajuta. In plus, programul cabinetului este unul flexibil. 

O consultatie cu medicul veterinar costa 140 de lei. 

Aspectul pe care il apreciaza in mod deosebit persoanele care si-au dus animalele de companie la cabinetul Dr. Gheorghe Cucu este profesionalismul. Serviciile oferite sunt de o calitate superioara, intr-un mediu primitor. Seriozitatea, devotamentul si promptitudinea ii determina pe multi sa devina clienti fideli ai acestui cabinet veterinar. Informatiile obtinute in urma consultatiilor si investigatiilor sunt explicate cu rabdare, pentru ca stapanul sa-si faca o idee cat mai clara.   

4. DMA Vetland

Bazele cabinetului DMA Vetland au fost puse in anul 2014, insa cu timpul acesta a evoluat, cu scopul de a oferi o gama variata de servicii celor care au nevoie de un veterinar bun in Tulcea. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Anca Matfei, care pune accent pe crearea unei atmosfere cat mai placute. In cadrul cabinetului se pot efectua atat consultatii de baza, cat si interventii de chirurgie, ecografii, investigatii de laborator, hemotransfuzii etc. Serviciile efectuate sunt adaptate in functie de varsta pacientilor. In cazul in care stapanii se confrunta cu urgente si nu-si pot deplasa animalul pana la cabinet, acestia pot opta pentru serviciul de ambulanta veterinara. 

Costul unei consultatii este de 150 de lei. 

Personalul cabinetului DMA Vetland este apreciat pentru amabilitate, profesionalism si punctualitate. Exista persoane care isi duc de ani de zile animalele de companie la acest cabinet, tocmai pentru ca serviciile oferite sunt de calitate. Un alt aspect pe care l-au scot in evidenta persoanele care au vizitat cabinetul este curatenia exemplara. 

5. Atmavet 

Ultimul cabinet de pe lista, la care pot apela stapanii de animale care au nevoie de serviciile unui cabinet veterinar tot in Tulcea este Atmavet. Aici isi practica meseria Dr. Maximilian Alexandru Ionescu, care ofera consultatii de calitate animalutelor. Persoanele care vor sa afle sa afle mai multe despre starea de sanatate a companilor cu blanita ii pot duce la cabinet sau pot opta pentru o consultatie la domiciliu, acolo unde este cazul. Se aplica un tarif de deplasare.  

Pretul unei consultatii este de 100 de lei. 

In general, opinia pe care o au oamenii in legatura cu activitatea cabinetului veterinar Atmavet este una pozitiva, iar acest lucru se datoreaza serviciilor de calitate. Personalul medical este serios, grijiuliu si pregatit sa ajute, indiferent de problema animalutului. In acelasi timp, exista si persoane de parere ca tarifele practicate de cabinet sunt mai mari decat ar trebui sa fie. 

Concluzii

In cele din urma, stim cat de importanta este bunastarea si sanatatea animalului tau de companie si tocmai de aceea, in cadrul cabinetelor veterinare din Tulcea care au fost descrise mai sus, isi desfasoara activitatea veterinari priceputi in domeniu. Dupa un diagnostic corect, acestia pot elabora un plan de tratament eficient, care sa-ti ajute prietenul cu blanita sa se simta mai bine!