Meniu

Veterinar Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a afla care este starea de sanatate a unui animal de companie, trebuie sa-l duci la un veterinar in Valcea inca din primele zile de cand ai intrat in posesia sa, indiferent ca este adoptat sau gasit pe strada. Specialistul dispune de cunostintele, experienta si resursele necesare pentru a identifica si trata problemele de sanatate ale animalutelor, indiferent ca sunt: caini, pisici, pasari exotice, rozatoare sau reptile.

Am pregatit acest articol special pentru iubitorii de animale din Valcea, oferindu-le informatii pretioase despre cabinetele si medicii veterinari din acest judet, si cu precadere din municipiul Ramnicu Valcea. In acest fel, fiecare dintre ei va putea alege unde sa se prezinte cu animalutul de companie pentru un vaccin, pentru deparazitari, tratamente si alte servicii specifice. 

Cat costa o consultatie la veterinar in Valcea

O consultatie la un veterinar ce activeaza in Valcea poate varia, dupa cum se observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Draghici
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Gama variata de servicii veterinare
 • Medic cu experienta
 • Cabinet bine echipat
 • Frizerie canina
 • Curatenie
 • Parcari in curtea cabinetului
Cabinet Moldoveanu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa cu experienta
 • Numeroase servicii medicale de investigatie si tratament
 • Organizeaza campanii de sterilizare gratuita
 • Comunicare eficienta cu oamenii si o buna intelegere a nevoilor animalelor
 • Program de functionare inclusiv sambata
OxiVet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Servicii veterinare variate
 • Medici tineri si competenti
 • Interventii chirurgicale
 • Personal amabil si bine instruit
 • Disponibilitate pentru urgente
 • Buna organizare
Nory Vet
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal calificat si cu experienta
 • Cabinet veterinar & pet-shop
 • Deplasari la domiciliu
 • Locatie accesibila, in zona centrala a orasului
 • Program de munca inclusiv in weekend-uri
Talivet
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Asistenta veterinara specializata
 • Interventii chirurgicale
 • Tehnici moderne
 • Pet-shop
 • Cosmetica veterinara
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi la veterinar in Valcea: top 5 cabinete

Citeste cu atentie in continuare pentru a afla la ce veterinar din Valcea sa mergi impreuna cu animalutul tau, in functie de nevoile pe care acesta le are.

1. Clinica Dr. Mircea Draghici

Clinica veterinara Dr. Mircea Draghici din Ramnicu Valcea ofera o gama vasta de servicii specifice: consultatii, controale, tratamente, vaccinuri, sterilizari si castrari, frizerie canina. Dr. Draghici are o pregatire solida si experienta de lucru cu animalele si este interesat sa le creeze un mediu placut si confortabil in care sa-si recapete starea de sanatate. Cabinetul sau este bine echipat, pentru diverse proceduri care se pot realiza aici.

Pretul consultatiei este de 120 de lei.

Medicul veterinar Mircea Draghici este considerat un bun profesionist si un veritabil iubitor de animale. Valcenii mai apreciaza si ca aceasta clinica este foarte curata si bine echipata, iar un alt avantaj semnalat de posesorii de animale este ca se permite accesul cu masina pana in curtea cabinetului, astfel ca animale sunt mai usor de adus la tratamente si consultatii. Sunt si persoane care sustin ca preturile sunt cam mari in aceasta clinica, dar ca merita, datorita faptului ca rezultatele sunt bune.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Dr. Mircea Draghici
Vezi Pareri

2. Cabinet Moldoveanu

Un alt cabinet veterinar cunoscut in Valcea este cabinetul dr. Moldoveanu. Acest medic s-a facut cunoscut in randul iubitorilor de animale din judet si prin intermediul campaniilor de sterilizari gratuite demarate in  colaborare cu diverse ONG-uri. Clinica veterinara are program si sambata, iar serviciile pe care le pune la dispozitia posesorilor de animale sunt: consultatii si tratamente, vaccinari, sterilizari, interventii chirurgicale etc.

Pretul unei consultatii la veterinar este de 100 de lei.

Serviciile cabinetului veterinar sunt considerate de calitate superioara de catre valceni. Unii oameni spun chiar ca sunt impecabile, dovedind respect pentru oameni si dragoste pentru animale. In plus, valcenii au tinut sa puncteze ca echipa de doctori este profesionista si bine pregatita, dar mai ales ca isi da tot interesul pentru a rezolva orice problema.

3. OxiVet

OxiVet este un cabinet veterinar din Valcea care ofera: consultatii, tratamente, deparazitari, vaccinari, microcipari, analize de laborator, interventii chirurgicale. Personalul clinicii este tanar si bine pregatit, insa, mai presus de acestea, este faptul ca da dovada de amabilitate de buna comunicare cu animalele.  Un lucru important de mentionat este ca specialistii OxiVet sunt disponibili si pentru urgente.

Pentru o consultatie, tariful este de 150 de lei.

Multi valceni spun ca serviciile de care au beneficiat in aceasta locatie sunt la superlativ. Sunt mentionate mai multe avantaje in recenzii: rabdarea, profesionalismul si atentia acordate animalutelor, personalul competent si bine organizat, diversitatea serviciilor.

4. Nory Vet

Si la Clinica Nory Vet iti poti programa prietenul necuvantator pentru o vizita de rutina sau pentru consultatii, investigatii si diverse proceduri. Personalul de la aceasta clinica este calificat si cu experienta si ofera urmatoarele servicii veterinare: consultatii, vaccinuri, tratamente, deparazitari, analize medicale, anestezie inhalatorie, interventii chirurgicale, nutritie, microcipari, monta artificiala. In cadrul unei consultatii, specialistii efectueaza un examen clinic care include: rata respiratiei, ritm cardiac, evaluarea ochilor a urechilor, a dintilor si a starii generale. Nory Vet a fost dat in folosinta in 2010, cuprinzand o farmacie veterinara si un pet-shop, in martie 2022 a fost deschis un cabinet veterinar in Calimanesti, iar un an mai tarziu a fost inaugurata clinica veterinara din zona centrala din Ramnicu Valcea. Clinica poate fi contactata si in caz de urgente veterinare, in functie de disponibilitate, iar in situatia in care animalul de companie nu poate fi deplasat, se ofera consultatii la domiciliu.

O consultatie la veterinar costa 150 de lei.

In numeroasele recenzii din mediul online, valcenii vorbesc apreciativ la adresa acestei clinici veterinare. Sunt aduse in discutie urmatoarele aspecte: personalul medical competent si serviabil, serviciile medicale diverse, conditiile bune si confortabile, dotarile moderne. In schimb, exista si o parte pe care oamenii o considera problematica la aceasta clinica, si anume ca preturile sunt „nejustificat de mari”.

5. Talivet

Cabinetul veterinar Talivet este situat in Ostroveni, judetul Valcea, si ofera asistenta veterinara specializata cu ajutorul unor tehnici moderne, prin care se pot preveni numeroase probleme de sanatate. De asemenea, in acest cabinet veterinar din Valcea se efectueaza si interventii chirurgicale si sunt primite si urgentele. Medicul veterinar care isi desfasoara activitatea aici este dr. Alexandra Maria Teodorini, absolventa a Facultatii de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti. Pe langa serviciile medicale veterinare, in clinica sunt oferite si servicii de cosmetica, iar in aceeasi incinta functioneaza si un pet-shop.

Tariful unei consultatii este de 120 de lei.

Serviciile Talivet sunt evaluate de valceni ca fiind de calitate, iar despre medic se spune ca stie sa comunice foarte bine, atat cu animalutele, cat si cu stapanii lor. Alte lucruri pe care oamenii le mai apreciaza sunt: preturile accesibile, locatia amenajata cu gust, punctualitatea, serviciul de urgente veterinare, tehnicile moderne de interventie.

Concluziile noastre

Dupa ce ai vazut cum se prezinta piata serviciilor veterinare din Valcea, cu siguranta vei putea lua o decizie informata si corecta in ceea ce priveste sanatatea animalului tau de companie. In judetul Valcea sunt numeroase clinici si cabinete veterinare in care medicii sunt competenti, deschisi  si implicati cu toata puterea lor in a le asigura animalutelor o stare de sanatate optima si un confort superior. 

Alege dintre clinicile prezentate pe aceea care se preteaza cel mai mult nevoilor patrupedului tau si preferintelor tale, astfel incat sa te bucuri de o colaborare pe termen lung cu un astfel de medic deosebit de important in orice familie in care exista cel putin un prieten necuvantator.