Meniu

Medicina muncii Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In contextul cerintelor legale si al nevoilor angajatorilor, cabinetele de medicina muncii din Alba Iulia ofera solutii integrate pentru asigurarea sigurantei si sanatatii angajatilor. Acestea functioneaza in cadrul unor clinici care si-au castigat deja increderea si prestigiul printre locuitorii judetului Alba. 

Daca nu stii unde sa mergi in Alba Iulia pentru examinari medicale in vederea ocuparii unui loc de munca, pentru controale periodice ale angajatilor si pentru toate situatiile prevazute de legislatia in vigoare in medicina muncii, acest articol iti pune la dispozitie informatii utile.

Cat costa serviciile de medicina muncii din Alba Iulia?

Fiecare loc de munca si fiecare profesie are un anumit cadru de reglementare in ceea ce priveste sanatatea angajatilor, cabinetele de medicina muncii din Alba Iulia se vor asigura ca primesti examinarile si actele potrivite pentru domeniul de activitate in care lucrezi sau ai salariati. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu servicii specializate si intervalurile de preturi practicate de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina muncii
Rating
Website
Programare Online
Terra Aster
1 Clinica-Verificata
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina muncii porneste de la 50 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Comunicare excelenta cu pacientii
 • Profesionalism
 • Servicii de medicina muncii pentru salariati si companii
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Centru modern
 • Curatenie
Elisa Med
2
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Personal amabil
Clinimed
3
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru controale de medicina muncii in Alba Iulia?

Pentru a alege unitatea medicala care ti-ar putea satisface mai bine exigentele, ai nevoie de mai multe informatii despre cabinetele de medicina muncii din Alba Iulia. Parcurge cu atentie sectiunea de mai jos a articolului pentru detalii importante din activitatea clinicilor si a cabinetelor specializate din cadrul lor, despre dotari, competentele medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul Terra Aster

Clinica Terra Aster pune in slujba pacientilor de peste 25 de ani servicii medicale de o calitate ridicata. Gasiti in cadrul clinicii personal medical acreditat pentru servicii complete de medicina muncii. Echipa medicala din cadrul acestei specialitati este formata dintr-un medic primar, Dr. Ana Maria Sandu si un medic specialist, Dr. Irina Moroti. Serviciile oferite in cadrul departamentului cuprind toata gama de investigatii, consultatii in vederea angajarii si controale periodice. Clinica vine atat in ajutorul angajatilor, cat si firmelor care doresc sa asigure personalului lor evaluarile medicale periodice necesare exercitarii profesiei.

Tarifele pentru serviciile de medicina muncii pornesc de la 50 de lei.

Profesionalismul, implicarea si rabdarea sunt principalele aspecte pentru care centrul medical Terra Aster este apreciat de catre cei care ii trec pragul. Serviciile prompte si calitative contribuie la satisfacerea cerintelor de cel mai inalt grad al pacientilor. Atmosfera placuta si curatenia din cadrul acestei clinici sunt si ele apreciate de catre pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Terra Aster
Vezi Pareri

2. Centrul Elisa Med

Centrul Medical Elisa Med se adreseaza locuitorilor din judetul Alba cu servicii complete de medicina muncii, medicina complementara si terapii alternative si asistenta medicala virtuala. La aceasta clinica din Alba Iulia, infiintata in anul 2007, vei putea obtine un contract avantajos de medicina muncii si pachete in functie de locul de munca al angajatului, prin care medicul dr. Silvia Negoiescu, medic primar medicina muncii, va efectua controalele medicale la angajare, programarile pentru investigatii paraclinice, analize de laborator si diverse servicii, pentru evaluarea angajatelor gravide, participare la sedintele CSSM, urgente medicale, consiliere in probleme de sanatatea si securitatea in munca. Controalele au loc atat la cabinetele Elisa Med din Alba Iulia, Blaj si Jidvei, cat si la sediul companiilor contractante.

Tarifele clinicii pentru serviciile de medicina muncii sunt cuprinse intre 50 si 130 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale acestei clinici, profesionalismul medicilor, dotarile moderne si amabilitatea personalului. 

3. Clinimed

Centrul medical Clinimed, cu cele doua puncte de lucru din Alba Iulia, asigura servicii de laborator, consultatii, diagnostic si tratament in peste 20 de ramuri medicale, investigatii paraclinice si servicii de medicina muncii. La cabinetul specializat in asigurarea conditiilor pentru pastrarea sanatatii angajatilor activeaza dr. Anca-Maria Rachieriu, medic specialist medicina muncii, care ofera consultatii la angajare, eliberarea fisei de aptitudine in munca, examinari periodice pentru angajati, consilierea angajatorilor si monitorizarea persoanelor vulnerabile la locul de munca, examinari la preschimbare permis auto, pentru eliberarea permisului de port-arma, controale psihologice specifice fiecarui domeniu de activitate, in concordanta cu cerintele legii.

Preturile pentru serviciile de medicina muncii se situeaza in intervalul 60-150 de lei la aceasta clinica.

Parerile pacientilor fata de activitatea centrului medical sunt diferite, in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Pe de o parte, se mentioneaza servicii de calitate si profesionalismul medicilor, iar, pe de alta parte, sunt amintite aspecte nefavorabile clinicii, precum gestionarea deficitara a programarilor care inseamna timp de asteptare mare pana la intrarea in cabinetul medicului si faptul ca personalul de la receptie raspunde greu la telefon.

Concluzii

Siguranta si sanatatea angajatilor trebuie sa fie aspecte prioritare in orice companie, asa cum le reglementeaza si legea, la aplicarea careia vegheaza si specialistii in medicina muncii din Alba Iulia, care activeaza in cadrul unor clinici apreciate din oras. La cabinetele dedicate acestui domeniu medical vei gasi partenerul ideal pentru a asigura un mediu de lucru sigur si sanatos, fie ca esti in cautarea unui loc de munca, fie ca esti deja angajat sau administrezi o afacere cu mai multi salariati.

Serviciile de medicina muncii sunt disponibile la clinicile din Alba Iulia prezentate in acest articol fie in mod individual, fie in pachete de servicii adaptate in functie de specificul muncii. Vei putea conta pe experienta si pregatirea medicilor de aici pentru consultanta in asigurarea conditiilor optime pentru starea psihica si fizica a angajatilor, pentru evaluarea riscurilor la locul de munca si pentru controalele periodice prevazute de legislatia in vigoare.