Meniu

Medicina muncii Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Detii o companie si vrei sa optezi pentru serviciile de medicina muncii in Bucuresti, astfel incat sa le asiguri angajatilor tai toate testarile medicale necesare? Din fericire, capitala prezinta o oferta bogata de clinici de specialitate care asigura acest serviciu, pentru ca piata muncii este foarte bine dezvoltata si este nevoie in permanenta de evaluarea starii de sanatate a angajatilor atat incepatori, cat si a celor cu vechime. Prin intermediul lor, medicul de specialitate decide daca angajatul este apt sau nu pentru munca pe care vrea sa o desfasoare in cadrul companiei tale.

Descopera care sunt cele mai apreciate institutii medicale din Bucuresti care iti asigura acest serviciu si afla care sunt tarifele aplicate. Principalul scop la medicinei muncii este de a preveni, diagnostica si trata afectiunile sau problemele de sanatate experimentate de angajat in legatura cu profesia pe care o presteaza, dar si de a gestiona cat mai eficient accidentele de munca, mai ales in cazul domeniilor cu risc ridicat de accidentare. De asemenea, aceasta prioritizeaza si evaluarile medicale periodice, care au ca scop cresterea productivitatii de la locul de munca. 

Cat costa investigatiile de medicina muncii din Bucuresti?

Daca optezi pentru investigatii si examinari de medicina muncii din Bucuresti, va trebui sa te asiguri ca esti la curent si cu preturile aplicate. Din acest motiv, iti prezentam tabelul de mai jos in care sunt incluse toate tarifele practicate, dar si clinicile pe care ti le recomandam, datorita bunei organizari:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Clever Med
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pret Medicina Muncii 75 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Promptitudine, profesionalism si amabilitate
 • Rating ridicat
 • Medici experti
 • Investigatii precise
Dr. Lazarescu
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Rating maxim
 • Bun simt organizatoric
 • Implicare si profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Servicii calitative
McMed
90-190 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 90-190 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Colectiv de doctor experimentati, implicat si responsabili
 • Preturi accesibile
 • Rating ridicat
 • Servicii multiple si de calitate
Clinica Emamed
40-200 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-200 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Colectiv medical profesionist
 • Seriozitate si responsabilitate
 • Programarile sunt respectate
Centrul Alexis
40-200 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-200 Ron
 • Dotari performante
 • Echipa medicala implicata si profesionista
 • Servicii calitative
 • Rating ridicat
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina muncii in Bucuresti

In cazul in care ti-ai inceput propria afacere si ai angajati, trebuie sa te asiguri ca le oferi toate conditiile adecvate si conforme cu legislatia in vigoare, punandu-le la dispozitie examinari si investigatii de medicina muncii in Bucuresti. Citeste mai departe si afla concret care sunt institutiile medicale private spre care iti poti indrepta atentia:

1. Clever Med

Clever Med este o clinica medicala privata din Bucuresti, care furnizeaza servicii de medicina muncii pentru angajatii diverselor companii. Printre serviciile medicale pe care le pune la dispozitie se numara si: consultatii in multiple specializari, control medical periodic, examen clinic si paraclinic, aviz psihologic, adeverinte medicale, cursuri de prim ajutor. Echipa medicala a clinicii este formata din medici cu experienta si personal bine pregatit, care ofera servicii medicale personalizate si de inalta calitate. De asemenea, clinica dispune si de echipamente de ultima generatie, folosite in efectuarea analizelor de laborator sau in diverse teste imagistice. 

Pretul pentru eliberarea unei fise de medicina muncii este de 75 lei.

Cu peste o suta de recenzii postate in mediul online, clinica se bucura de un rating ridicat, multumita serviciilor medicale la standarde superioare. Profesionalismul, amabilitatea, respectul si implicarea sunt calitati pe care pacientii le-au apreciat de-a lungul timpului si pentru care recomanda mai departe serviciile institutiei medicale. Toate dotarile sunt noi si performante, fiind folosite pentru efectuarea unor proceduri si investigatii precise. 

Vezi parerile pacientilor despre Clever Med
Vezi Pareri

2. Dr. Lazarescu

Centrul medical Dr. Lazarescu din Bucuresti se adreseaza tuturor antreprenorilor si coordonatorilor de companii care vor sa beneficieze de servicii de medicina muncii pentru angajatii lor. Medicul de specialitate a absolvit Facultatea de Medicina Generala si studiile masterale in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes, ulterior urmand cursuri de perfectionare postuniversitare de specialitate. In prezent, acesta este Membru in Colegiul Medicilor din Romania (CMB). Printre serviciile pe care le pune la dispozitie se numara si: examen de medicina muncii, examen pentru angajare, examen medical periodic, examen medical de adaptare, examen medical la cerere, evaluarea riscurilor de la locul de munca pentru gravid, efectuam consultatiilor de specialitate conform consilierii medicului, examen clinic general, evaluare psihologica, electrocardiograma, analize de laborator, examen neurologic, oftalmologic, ORL si pulmonar.

Pentru examenul de medicina muncii, pretul variaza intre 50 si 120 lei.

Centrul medical al dr. Lazarescu a atins un rating maxim, in urma recenziilor pozitive in unanimitate primite de la pacienti. Implicarea, profesionalismul, bunul simt organizatoric si desfasurarea unui act medical ireprosabil sunt cateva motive pentru care pacientii apreciaza acest cabinet. Toate serviciile sunt de calitate si au menirea de a-i ajuta pe angajati sa fie sanatosi si lipsiti de griji. 

3. McMed

McMed este o clinica localizata in Bucuresti, unde poti beneficia de servicii de medicina muncii la o calitate superioara, astfel incat angajatii tai sa fie sanatosi si activi. Printre investigatiile si procedurile aplicate se amintesc si: examinari de incadrare in munca, de adaptare, control medical periodic, monitorizarea si tratarea bolilor legate de profesie, monitorizarea si evaluarea angajatilor cu boli cronice, examinari cu privire la aptitudinea in munca etc. Echipa medicala din cadrul cabinetului este experimentata si profesionista cand vine vorba de monitorizarea si tratarea pacientilor in acord cu profesia pe care o practica, din aceasta facand parte: dr. Alexandra Badea, competenta in supraveghere medicala a expusilor profesional la radiatii ionizante si dr. Cosmic Vasilescu, medic specialist in medicina muncii. In plus, echipamentele medicale folosite pentru efectuarea unor examinari cat mai precise sunt de ultima generatie.

Pretul unui pachet de servicii de medicina muncii porneste de la 90 lei si poate ajunge la 190 lei, in functie de examinarile incluse, dar si de tipul de profesie a angajatului.

Rating-ul ridicat al clinicii denota seriozitate, incredere, profesionalism, atentie la detalii, promptitudine si o buna pricepere in domeniul medical. Colectivul de doctori este implicat intr-un act medical ireprosabil, datorita experientei vaste capatate in domeniu, dar si datorita echipamentelor medicale moderne aflate in dotarile cabinetului. In plus, multe persoane au fost incantate si de preturile accesibile oferite de clinica pentru pachetele de servicii. 

4. Clinica Emamed

Clinica Emamed este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de servicii de medicina muncii in Bucuresti pentru afacerea ta. Cu o activitate de peste 10 ani in domeniul medical, cabinetul cunoaste valoarea unei echipe de exceptie, care sa isi desfasoare activitatea in avantajul pacientului si care sa efectueze un act medical exemplar. De asemenea, aparaturile si echipamentele medicale aflate in dotarile institutiei medicale sunt la standarde europene si de ultima generatie, astfel incat fiecare procedura sau investigatie sa decurga perfect. Departamentul de medicina muncii din cadrul clinicii Emamed ofera urmatoarele servicii: examen medical la angajare (investigatiile medicale medicina muncii aferente categoriilor de personal conform HG 1169/2011), control medical periodic si examen medical la reluarea activitatii (investigatii medicale medicina muncii conform incadrarii profesionale initiale). 

Tariful aplicat pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 40 lei si poate ajunge la 200 lei.

Clinica se bucura de o multime de aprecieri de la pacienti, ale caror recenzii au contribuit la rating-ul ridicat obtinut. Echipamentele si aparaturile aflate in dotarile institutiei medicale pentru departamentul de medicina muncii sunt de ultima generatie, iar colectivul este format din medici amabili, experimentati si implicati. Programarile sunt intotdeauna respectate, iar asistentele medicale, alaturi de doctori, dau dovada de seriozitate si responsabilitate.

5. Centrul Medical Alexis

Centrul Medical Alexis din Bucuresti activeaza in mai multe domenii, printre care se numara si specialitatea de medicina muncii. Infiintat initial in 2004, acesta a intrat in atentia antreprenorilor si afaceristilor, multumita serviciilor de medicina muncii, la care pot apela pentru buna functionare a companiei lor in ceea ce priveste bunastarea si sanatatea angajatilor. Printre serviciile oferite se amintesc si:  control medical anual general, eliberarea fiselor de aptitudini, examinari medicale, intocmirea dosarelor medicale, consultatii de specialitate, consiliere permanenta. Dotarile unitatii medicale sunt la standarde europene, fiind utile in ceea ce priveste efectuarea procedurilor si examinarilor intr-o maniera cat mai precisa. De asemenea, medicii din cadrul acestui departament au o experienta vasta dobandita in anii de practica, studii si in cursurile de formare profesionala. 

Pretul pentru un pachet de servicii pentru medicina muncii incepe de la 40 lei si poate ajunge la 200 lei.

Serviciile de inalta calitate, profesionalismul si promptitudinea sunt motivele principale pentru care centrul medical Alexis a capatat atat de multa popularitate si a primit un rating ridicat in mediul online. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire si de implicare, oferind un act medical ireprosabil prin intermediul echipamentului de ultima generatie care este pus la dispozitia sa. Multe persoane au mentionat ca se simt ca „acasa” si ca recomanda serviciile clinicii mai departe.

Concluzii

Cu alte cuvinte, daca detii o firma cu un anumit numar de angajati, trebuie sa te asiguri ca soliciti ajutorul unei clinici specializate in medicina muncii in Bucuresti, pentru a-ti desfasura activitatea in completa legalitate. Profita de prestatia ireprosabila a echipelor medicale ale institutiilor amintite mai sus, dar si de performanta inalta a aparaturilor aflate in dotare, pentru a te asigura ca ai angajati sanatosi si productivi.