Meniu

Medicina muncii Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti unul dintre angajatorii care au nevoie de servicii de medicina muncii in sector 1, din acest articol poti afla care sunt cele mai bune centre medicale si costurile pe care le implica examenul de medicina muncii. Aceste servicii asigura examinarea medicala periodica a angajatilor, tratamentul bolilor profesionale si stabilesc compatibilitatea din punct de vedere medical dintre o persoana si postul pe care urmeaza sa il ocupe intr-o companie. 

Conform prevederilor legale in vigoare, angajatorii au responsabilitatea de a asigura viitorilor angajati sau salariatilor actuali acces la servicii de medicina muncii, care constau in anamneza medicala, examen clinic general si alte investigatii paraclinice, cum ar fi consultatia oftalmologica sau analizele de sange. Numeroase clinici din sectorul 1 sunt specializate in medicina muncii si ofera servicii la preturi avantajoase. 

Ce cabinete de medicina muncii exista in sector 1?

In Bucuresti, sector 1, vei gasi numeroase clinici care ofera servicii de medicina muncii si pe care le poti alege pentru examinarea medicala a angajatilor tai. Pentru a iti face o idee cu privire la tarife, am alcatuit un tabel care surprinde informatii utile in acest sens:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Clever Med
Clinica-Verificata
75 Ron
 • Pret Medicina Muncii 75 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit, amabil si rabdator
 • Nevoile clientului primeaza
 • Echipa comunicativa
 • Promptitudine
Dr. Lazarescu
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Medic profesionist si dedicat meseriei
 • Empatie, grija si atentie pentru pacient
 • Promptitudine in realizarea documentelor
Clinica Aide Sante
60-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 60-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil
 • Profesionalism si atentie
 • Rapiditate
MedWorks
60-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 60-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Raport foarte bun calitate-pret
 • Profesionalism
 • Deplasare la sediul firmelor chiar si pentru un numar mic de persoane
 • Promptitudine
Medcenter
80-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 80-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru medical modern
 • Rapiditate
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici se poate face controlul de medicina muncii in sector 1?

Controlul de medicina muncii se poate face in cadrul mai multor centre medicale din sectorul 1 al Capitalei. Fie ca e vorba despre examinari pentru angajare, examinari medicale periodice ale salariatilor sau examen medical de reluare a activitatii dupa o perioada lunga de pauza, in calitate de antreprenor trebuie sa alegi o clinica medicala cu experienta in acest domeniu.

Daca vrei sa colaborezi cu un cabinet de medicina muncii apreciat pentru raportul bun calitate-pret, uite care sunt cele mai bune variante:

1. Clever Med

Clever Med este un centru medical din sectorul 1 al Bucurestiului, in cadrul caruia se asigura servicii profesionale de medicina muncii. Pe langa controlul de medicina muncii, Clever Med elibereaza diverse tipuri de adeverinte medicale, certificate prenuptiale si sustine cursuri de prim ajutor si de protejare a lucratorilor, adaptate pentru domeniul de activitate al companiei solicitante. 

Pretul pentru eliberarea unei fise de medicina muncii este de 75 lei.

In mediul online au fost exprimate foarte multe pareri pozitive despre Clever Med. Serviciile sunt de inalta calitate, personalul este rapid, amabil, profesionist, rabdator si pune intotdeauna nevoile clientului pe primul loc. Echipa acestui centru medical este comunicativa si raspunde prompt la nevoile firmelor care solicita servicii de medicina muncii. 

Vezi parerile pacientilor despre Clever Med
Vezi Pareri

2. Dr. Lazarescu

In sectorul 1, cabinetul medical Dr. Lazarescu ofera consultatii si tratamente de medicina generala, organizeaza cursuri de prim ajutor si asigura servicii de medicina muncii. Acest cabinet colaboreaza cu mai multe clinici specializate si se ocupa de deplasarea echipelor medicale la sediile si punctele de lucru ale companiilor care solicita efectuarea examenelor medicale ale salariatilor. Aici se ofera inclusiv consultanta in situatii particulare de munca, precum lucrul cu substante chimice periculoase sau lucrul la inaltime. Dr. Lazarescu se afla la curent cu ultimele descoperiri din domeniul medical, ca rezultat al participarii regulate la congrese si simpozioane. 

Pentru examenul de medicina muncii, pretul variaza intre 50 si 120 lei.

Acest centru medical se bucura de aprecieri din partea unui numar mare de clienti, care spun ca aici au gasit un medic profesionist, dedicat meseriei, empatic, atent si grijuliu. Serviciile sunt de calitate superioara si un alt avantaj il reprezinta promptitudinea, pe care au observat-o mai multe persoane care s-au prezentat la examenul de medicina muncii. 

3. Clinica Aide Sante

In sectorul 1, poti solicita servicii de medicina muncii inclusiv la centrul medical Aide Sante. Pe langa medicina muncii, se asigura servicii de medicina primara, medicina integrativa, ambulatoriu de specialitate si analize de laborator. Investigatiile sunt efectuate de o echipa de specialisti, a carei misiune este de a oferi acces la servicii medicale preventive. Pe parcursul anilor de activitate, Aide Sante s-a extins in mai multe zone ale Capitalei. 

Referitor la tarif, angajatorul va plati intre 60 si 100 lei pentru examenul medical al salariatului. 

Majoritatea persoanelor care au trecut pragul acestei clinici spun ca lucrurile se desfasoara rapid si ca serviciile sunt de calitate. Prin intermediul recenziilor in mediul online sunt reflectate mai multe calitati ale personalului: amabilitate, profesionalism, atentie si promptitudine. 

4. MedWorks

Specializata in medicina muncii, clinica MedWorks este o optiune principala pentru acest tip de servicii in sectorul 1. Indiferent de numarul de angajati ai unei companii, se ofera servicii de medicina ocupationala la sediul acesteia. Principiile in jurul carora activeaza echipa acestei clinici sunt transparenta, flexibilitatea si calitatea. Medicii din colectivul MedWorks sunt bine pregatiti, iar pe langa efectuarea consultatiilor standard acestia sunt disponibili sa ofere angajatilor sfaturi utile si recomandari pentru o mai buna stare de sanatate. 

Tariful pentru examenul de medicina muncii se situeaza in intervalul 60-150 lei. 

Personalul de la MedWorks este rapid si eficient, iar clientii spun ca investigatiile se desfasoara repede si ca au avut o colaborare placuta cu aceasta clinica. Raportul calitate-pret este foarte bun, iar personalul este caracterizat de profesionalism. Acesta se deplaseaza la sediul firmelor chiar si pentru un numar mic de persoane.

5. Medcenter

Daca te afli in cautarea unei clinici din sectorul 1 care ofera servicii de medicina muncii, una dintre optiunile pe care trebuie sa le ai in vedere este Medcenter. Cu o prezenta de peste doua decenii pe piata serviciilor medicale, reteaua medicala Medcenter insumeaza mai multe centre si pune la dispozitie o gama complexa de analize medicale si consultatii din specialitati precum cardiologia, chirurgia, endocrinologia etc. La acest centru medical sunt disponibile oferte personalizate de medicina muncii, care cuprind examinarea individuala a salariatilor, controale medicale periodice si investigatii suplimentare. 

Pretul pentru un pachet de medicina muncii este de 80-150 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales Medcenter s-au declarat multumite de calitatea serviciilor. Centrul este modern, iar serviciile sunt rapide. Profesionalismul este trasatura principala a personalului care profeseaza aici. 

Concluzii

Multi dintre angajatorii din sectorul 1 prefera ca echipele medicale sa se deplaseze la sediile firmelor pentru efectuarea examenului de medicina muncii. In aceasta zona a Capitalei exista suficiente clinici medicale specializate in acest domeniu, care se deplaseaza la firma si realizeaza examinarile medicale la angajare. 

Raportul calitate-pret este principalul criteriu dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi o clinica de medicina muncii din Bucuresti, precum si disponibilitatea echipei medicale de a veni la firma.